Regisztráció  Belépés
ITM: átadták a Virtuális Erőmű Program (VEP) energiahatékonysági kiválósági pályázatának díjait
...
A Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft. által 2011-ben elindított Virtuális Erőmű Program a legnagyobb szakmai és társadalmi összefogással rendelkező hazai energiahatékonysági program, amelyhez eddig több ezer vállalkozás, iskola és önkormányzat csatlakozott. A meghirdetett energiahatékonysági kiválósági pályázat célja, hogy Magyarország olyan virtuális erőművet "épí...
2018-09-20 18:23:27
Az öntözés fejlesztése az egyik legfontosabb mezőgazdasági feladat
... alatt működő öntözési ügynökség is, amely koordinálja majd az ezzel kapcsolatos feladatokat - tette hozzá.
Beszámolt arról, hogy az idei nyári aratás fennakadások nélkül zajlott le Magyarországon, holott Európa más részein a rendkívül forró és száraz időjárás miatt jelentősen csökkent a termés és nehézkes volt az aratás.
A nemzetközi és hazai piacokon már most látható, ...
2018-09-20 18:23:15
Fenyvesi Máté labdarúgó és Pénzes István orvosprofesszor vehette át az Emberi Méltóságért kitüntetést
... Lomnici Zoltán bevezetőjében hangsúlyozta: nyolc évvel ezelőtt Buzánszky Jenő vetette fel, hogy egy ünnepségsorozattal kellene megemlékezni az Aranycsapat sikereire, hiszen a 20. századi magyar történelem talán legfontosabb eseményei közé tartozott az Aranycsapat helsinki olimpiai aranyérme, a londoni 6-3-as győzelme, majd világbajnoki ezüstérme.
Emlékeztetett arra, hogy Sza...
2018-09-20 18:13:08
BÉT - Szakértő: napok óta alulteljesít a magyar tőzsde
...
A részvénypiac forgalma 13,0 milliárd forint volt, a vezető részvények a Magyar Telekom kivételével gyengültek az előző napi záráshoz képest.
Priegl Máté, az OTP Treasury részvénykereskedője az M1 aktuális csatornán elmondta, a nemzetközi lendületből kimaradt a BÉT, a hazai részvénypiac ismét alulteljesített. A vezető részvények közül csak a Magyar Telekom árfolyama nem ...
2018-09-20 18:02:55
Asztalitenisz Eb - Póta és Pergel továbbjutott, Madarász kiesett egyesben
... horvát Mateja Jegerrel, aki 26 hellyel gyengébben rangsorolt nála a világranglistán, de végül 4-0-ra kikapott, így ebben a számban búcsúzott.
Később még Ecseki Nándor lép asztalhoz magyar részről a férfi egyes első fordulójában, a többiek pénteken folytatják szereplésüket.
A döntőket pénteken (vegyes páros) és vasárnap rendezik az Eb-n.
Eredmények (a nemzetközi szöv...
2018-09-20 17:43:54
Kerekesszékes vívó Eb - Veres Amarilla bronzérmes, fekete karszalaggal vívtak a magyarok
...
Nemcsik Zsolt szövetségi kapitány tájékoztatása szerint a férfi B kategóriás kardvívók küzdelmében Tarjányi István az első mérkőzésén a pástlekötő heveder hibája miatt félig kiesett elszabadult székéből, megrántotta a derekát, és visszalépni kényszerült. Jelenleg kórházban vizsgálják.
Az eredményhirdetések során Szekeres Pál háromszoros paralimpiai bajnok vívó megemlékez...
2018-09-20 17:43:00
Jövőre Budapesten lesz a műúszó világkupa szuperdöntője
...
A magyar szövetség csütörtöki közleménye szerint erről Gyárfás Tamás számolt be Lausanne-ból, ahol a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) vezető testülete, a Bureau műúszásért felelős tagjaként vesz részt a jövő évi sorozat szabályairól, illetve a tokiói olimpia műúszó-versenyeinek előkészítéséről zajló megbeszéléseken.
A jövőre első alkalommal kiírt szup...
2018-09-20 17:13:15
Nacionalista nézeteiről ismert politikust nevezett ki a román kormány Maros megye prefektusának
... kapcsolattartásért felelős miniszter, később belügyminiszter, majd 2012 és 2015 között védelmi miniszter volt a Ponta-kormányban. Victor Ponta korábbi baloldali miniszterelnök többször is kormánya magyar ügyekben illetékes szakértőjének nevezte. Mircea Dusa korábban a székely szimbólumok elleni határozott fellépést és a román nemzeti jelleg székelyföldi megerősítését szorgalmazta....
2018-09-20 17:02:56
Harmonia.......
HarmoNet Harmóniakártya (2018-09-20)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Irgalmasság hatja át

Kard - Harc, harcos, hatalom

A szamurájok eszköze, a huszárok fegyvere. A harc a karddal nem...
2018-09-20 16:55:59
A Nemzeti Múzeumban látható az idei World Press Photo kiállítás
...
A magyarországi World Press Photo kiállítás több mint húsz év után hagyta el a Néprajzi Múzeumot, de új otthonában sem olyan, mint egy utazó tárlat: igazi múzeumi kiállítás - mondta el a tárlat csütörtöki megnyitója előtti sajtótájékoztatón Révész Tamás.
A kiállítás magyarországi szervezője hozzátette: természetesen ezúttal is minden kép új, déja vu érzése legfeljebb a t...
2018-09-20 16:53:10
1 2 3 ...........17761 17762 ......26641 26642 ......35521 35522 35523 
Címkék: Virtuális Erőmű Program, Fenyvesi Máté, Pénzes István, Emberi Méltóságért, Asztalitenisz Eb, Veres Amarilla, Jövőre Budapesten, Nemzeti Múzeumban, World Press Photo, Magyar Innováció, Hatékonyság Nonprofit Kft, Lomnici Zoltán, Buzánszky Jenő, Magyar Telekom, Priegl Máté, Mateja Jegerrel, Ecseki Nándor, Nemcsik Zsolt, Tarjányi István, Szekeres Pál, Gyárfás Tamás, Victor Ponta, Mircea Dusa, HarmoNet Harmóniakártya, Néprajzi Múzeumot, Révész Tamás, öntözés fejlesztése, egyik legfontosabb, magyar tőzsde, műúszó világkupa, román kormány, idei World, legnagyobb szakmai, ezzel kapcsolatos, idei nyári, rendkívül forró, londoni 6-3-as, részvénypiac forgalma, vezető részvények, előző napi, nemzetközi lendületből, hazai részvénypiac, számban búcsúzott, férfi egyes, többiek pénteken, döntőket pénteken, nemzetközi szöv, első mérkőzésén, pástlekötő heveder, magyar szövetség, vizes sportokat, tokiói olimpia, jövőre első, székely szimbólumok, román nemzeti, háttér szimbólum, szamurájok eszköze, huszárok fegyvere,
© 2013 TVN.HU Kft.