Regisztráció  Belépés
Kövér: idén 20 ezren igényeltek orosz nyelvű idegenvezetést az Országházban
...
Elmondta, hogy a turisták millióinak értékítéletét tükröző egyik 2017-es nemzetközi rangsor szerint a magyar Országház a világ 14. és Európa 7. legvonzóbb turisztikai látványossága. Kövér kifejezte reményét, hogy az orosz fővárosban rendezett kiállítás, csakúgy, mint Moszkva néhány hét múlva esedékes budapesti kulturális bemutatkozása, erősíteni fogja a kétoldalú kulturális é...
2017-10-19 16:13:27
Krónika 6. rész (zárszámadás)
... ezer milliárd volt az államadósság, s ezt a magánnyugdíj-pénztári vagyon lenyúlásával sikerült elérni. A GDP-növekedés pedig a régiós összehasonlításban már nem annyira szép - jegyezte meg. Magyarországnak sokkal nagyobb lehetőségei lennének, de a rossz gazdaságpolitika nem aknázza ki megfelelően.
Ha a magyar gazdasági csoda annyira irigyelt Európában, akkor a Világbankkal V...
2017-10-19 16:03:42
Raiffeisen: az idén 3,8 százalékos GDP-bővülés, 2,5 százalékos infláció
...
A vezető elemző kiemelte: nagyon kedvező éveit éli a magyar gazdaság, utoljára ilyen időszak 1999 és 2005 között volt, bár akkor az ország felzárkózása gyorsabban zajlott.
Úgy vélte, a felzárkózóban lévő magyar gazdaság növekedési kilátásai kedvezőek, egyensúlyi folyamatai nem adnak okot túlzott aggodalomra, az inflációs kockázatok mérsékeltek.
Török Zoltán jelezte:...
2017-10-19 15:53:40
Október 23. - Kós Károly-kiállítás nyílt Ankarában az '56-os forradalom emléknapja alkalmából
...
A tárlatot február elején elsőként az Isztambuli Magyar Intézetben (IMI) állították ki, miután idén száz éve, hogy 1917-ben megkezdte működését az első állami alapítású külföldi magyar kutatóintézet, a Konstantinápolyi Magyar Tudományos Intézet és ezzel útjára indult az intézményesített magyar kulturális diplomácia. 1918 novemberében történt bezárásáig az intézetben hat ösztö...
2017-10-19 15:43:18
Nemzetközi csúcskonferenciát nyert el Budapest az egyik legfontosabb kutatási területen
...
Mint írják, korábban ilyet soha nem rendeztek Magyarországon. "Ez azért is nagyon izgalmas, mert a fúziós kutatások világszerte nagy erőkkel zajlanak, és ezek sikerei oldhatják meg hosszú távon az emberiség energiaproblémáit, tiszta és korlátlan energiatermeléssel" - áll a közleményben.
A több mint 40 magyar kutatót, mérnököt és technikust foglalkoztató Wigner fusion a k...
2017-10-19 15:33:58
Magyar labdarúgó-válogatott - Sousa nem akar kapitány lenni, különválik a sportigazgatói poszt
...
Ezt Bánki Erik, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségének tagja mondta a Digisport csütörtöki, Reggeli Start című műsorában. Hozzátette, a portugál szakember ugyan megtisztelőnek tartja a feladatot, azonban ő kifejezetten klubedzőnek tartja magát.
Bánki Erik kifejtette, tudomása szerint a Budapest Honvéddal bajnoki címet nyert, jelenleg a Dunaszerdahely együttesét irányí...
2017-10-19 15:33:40
CAFe Budapest - Igazi kuriózumok a fesztivál záróhétvégéjén
... a Studio5 olyan darabokkal áll a közönség elé, amelyek építenek a Szent István-bazilika zenei adottságaira, a nyolc másodperces visszhangra.
A FUGA Budapesti Építészeti Központban a magyar filmtörténet legendás alkotásaihoz filmzenét komponáló Szőllősy András művészete előtt tiszteleg a fiatal zeneszerzők új generációja.
"Egy letűnt közösség kultúrájába, egy kortalanságá...
2017-10-19 15:33:13
Krónika 5. rész (zárszámadás)
... is kifogásolta, hogy 2016-ban a beruházások nagysága több mint 10 százalékkal esett vissza a megelőző évhez képest.
A gazdaság szerkezete szerinte ingatag lábakon áll, a régióban a magyar növekedési adat volt a legrosszabb - fogalmazott. Ha nincsenek uniós források, akkor most nem 2,2 százalékos növekedésről beszélhetnénk, hanem arról, hogy a GDP csökken - jelentette ki....
2017-10-19 15:23:44
Nemzeti konzultáció
A nemzetvesztés félelmetes réme
lett ma beoltva a szent magyar népbe.
Nem volt elég hatékony a hülyítés,
hiszen itt a legújabb megfélemlítés!

Aki nincs velünk, bizony az ellenünk!
Szól a szólás. Ellenséget keresünk!
Nemzeti konzultáció a neve:
neved jegyzi meg. Lépre csalnak vele!

Persze később - ne feledd - megtoroljá...
2017-10-19 15:11:49
Először látható együtt Hans van Manen három koreográfiája
... kifejezetten vicces koreográfiát készítsen - mondta Hans van Manen a csütörtöki sajtóeseményen Budapesten, hozzátéve: ő azért már készített néhányat az életében. A LOL-estre Solymosi Tamás, a Magyar Nemzeti Balett igazgatója kérte ezeket a darabokat, együtt még nem szerepelt a három koreográfia, nagy élmény lesz ezt így megmutatni - hangsúlyozta.
Kitért arra is, hogy szerdán...
2017-10-19 15:06:06
1 2 3 ...........16870 16871 .....25305 25306 ......33740 33741 33742 
Címkék: CAFe Budapest, Világbankkal, Török Zoltán, Isztambuli Magyar Intézetben, Konstantinápolyi Magyar Tudományos Intézet, Bánki Erik, Magyar Labdarúgó Szövetség, Reggeli Start, Budapest Honvéddal, Szent István-bazilika, FUGA Budapesti Építészeti Központban, Szőllősy András, LOL-estre Solymosi Tamás, Magyar Nemzeti Balett, egyik legfontosabb, sportigazgatói poszt, fesztivál záróhétvégéjén, turisták millióinak, magyar Országház, orosz fővárosban, kétoldalú kulturális, rossz gazdaságpolitika, magyar gazdasági, vezető elemző, magyar gazdaság, ország felzárkózása, felzárkózóban lévő, inflációs kockázatok, tárlatot február, első állami, intézményesített magyar, fúziós kutatások, emberiség energiaproblémáit, több mint, portugál szakember, nyolc másodperces, magyar filmtörténet, fiatal zeneszerzők, letűnt közösség, beruházások nagysága, megelőző évhez, gazdaság szerkezete, magyar növekedési, nemzetvesztés félelmetes, szent magyar, legújabb megfélemlítés, csütörtöki sajtóeseményen, három koreográfia,
© 2013 TVN.HU Kft.