Belépés
A Jobbik által félreértett lokálpatriotizmus
... tagjai.)
A rendszerváltoztatás is adós maradt annyival, hogy megkapják a lehetőséget arra, hogy végre - legalább lélekben - kiegyenesíthessék "összeroppantott gerincüket"! "" (Részlet az Országgyűlésben 1997-ben megtartott oktatási konferencián elmondott beszédemből: Bóna Mária Ilona)
*.*.*

Gyermekeik: a mai nagymamák- nagypapák már a szocializmus nevezetűben...
2018-10-10 13:53:02
Urmánczy Nándor néhai képviselőnek állítottak szobrot Csepelen
... élő magyarokra, és segíti őket.
Urmánczy Nándor szobrát Lelkes Márk készítette.
A maroshévízi születésű Urmánczy Nándor (1868-1940) Budapesten vizsgázott le jogból. Az Országgyűlésben 1902 és 1918 között volt képviselő. Több könyvet írt ebben az időszakban.
A Székely Nemzeti Tanács megalakítója volt 1918-ban. 1919-ben kormánybiztosnak is kinevezték. 1928-ban küldöt...
2018-10-01 22:55:02
Kocsis Máté: Soros nyomást gyakorol a terve útjában álló országokra
...
Kocsis Máté hétfőn, napirend előtt az Országgyűlésben azt mondta, a legnagyobb téttel rendelkező európai parlamenti (EP) választás lesz a jövő évi, a kérdés az, hogy a bevándorláspárti vagy a bevándorlásellenes erők lesznek többségben.
Szavai szerint ma még "a lejárt szavatosságú EP-ben" a bevándorláspárti képviselők vannak többségben, és mindent megtesznek azért, hogy m...
2018-10-01 16:26:22
Sargentini-jelentés - Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást
... reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy Arató Gergely, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese sajtótájékoztatóján azt mondta, a párt határozati javaslatként tárgyalna az Országgyűlésben a Sargentini-jelentés szövegéről.
A Fidesz erre reagálva azt írta, a DK képviselői az Európai Parlamentben is részt vettek a Magyarország elleni támadásban, és most itthon is folytatják...
2018-09-21 16:59:07
Gyurcsány és a szabadkőművesség
... otrombaságait hallgatva csak hálát adhat az ember a Magasságosnak, hogy április 8-án végre oda került, ahová való. (Illetve azért mégsem teljesen, hiszen még mindig helyet foglalhat az Országgyűlésben.) Csak rombolásra alkalmas tevékenységének persze nem nehéz meglelni szabadkőműves gyökereit.

Emlékeztetőül: április 8-a előtt kifejtette, ha hatalomra kerül általa a ...
2018-09-19 22:15:04
Varju: az EB figyelmeztette a költségvetés miatt a kormányt
... ö...
2018-09-18 17:08:03
Sargentini-jelentés - MSZP: az EP a magyar polgárokat védi
... mindent megtesz, hogy ebben megakadályozza - hangoztatta Tóth Bertalan, hozzátéve: vasárnap mindenkit hívnak Budapestre, a Bem téri megmozdulásra.
Közöl...
2018-09-14 18:52:21
Kocsis: nem engedjük, hogy elvegyék tőlünk a határőrizet jogát
... az országot e "hazug, összehangolt támadással" szemben.
Megjegyezte: reméli, szégyellik magukat azok az ellenzéki képviselők, akik elárulták a hazájukat az EP-ben, a magyar Országgyűlésben ülő ellenzéki politikusok pedig rájönnek, hogy Magyarországgal szemben nem lehet politikát csinálni.
Kocsis Máté közölte továbbá: a frakcióülésen a kormány összes tagja beszámolt munká...
2018-09-14 13:31:54
Sargentini-jelentés - Az MSZP és a Párbeszéd demonstrációt hirdet vasárnapra
... képviselők figyelmét arra hívta fel: nem az európai bíróságon kell megvívni a jelentéssel kapcsolatos csatát, nem az európai fórumokon kell kifogásolni a döntést, hanem a magyar Országgyűlésben kell ezeket a javaslatokat elfogadni, és azonnal megszűnik az eljárás jogalapja. Azért hívják utcára az embereket vasárnap, hogy nyomást gyakoroljanak a kormánypárti képviselőkre ebben az ü...
2018-09-13 16:22:09
Kövér: az embereknek elegük van az unió elitjének őket eláruló politikájából
... ellenzéki párt már pedzegeti, hogy rossz pályán volt, ami a magyar választók meggyőzését illeti, és lehet, mégis a nemzet érdekében kellene állást foglalni.
Lehet, hogy ez majd az Országgyűlésben is konzekvenciákkal jár - közölte Kövér László.
Emmanuel Macron francia elnök Magyarország elleni kezdeményezését úgy értékelte: semmiképpen nem kell félvállról venni vagy lesö...
2018-09-07 22:54:30
1 2 3 .........................81 82 .............122 123 .............161 162 163 
Címkék: Urmánczy Nándor, Kocsis Máté, Bóna Mária Ilona, Lelkes Márk, Székely Nemzeti Tanács, Arató Gergely, Európai Parlamentben, Tóth Bertalan, Kövér László, Emmanuel Macron, terve útjában, költségvetés miatt, magyar polgárokat, határőrizet jogát, embereknek elegük, unió elitjének, lehetőséget arra, szocializmus nevezetűben, maroshévízi születésű, legnagyobb téttel, bevándorláspárti vagy, lejárt szavatosságú, bevándorláspárti képviselők, ellenzéki párt, párt határozati, ellenzéki képviselők, magyar Országgyűlésben, kormány összes, európai bíróságon, jelentéssel kapcsolatos, európai fórumokon, javaslatokat elfogadni, eljárás jogalapja, embereket vasárnap, kormánypárti képviselőkre, magyar választók, nemzet érdekében, bevándorláspárti, szabadkőművesség, konzekvenciákkal, nyomásgyakorlást, kormánybiztosnak, országgyűlésben, magyarországgal, tevékenységének, kezdeményezését, összeroppantott, figyelmeztette, megakadályozza, frakcióvezető, megmozdulásra, szabadkőműves, demonstrációt, politikájából, magasságosnak,
© 2013 TVN.HU Kft.