Regisztráció  Belépés
A demokrácia ünnepe: befejezték a szavazatszámlálást
... képviselő-választáson leadott összes szavazat megszámolását, valamennyi egyéni választókerületben megszületett a nem jogerős végeredmény. A Fidesz-KDNP kétharmados többséggel rendelkezik majd az új Országgyűlésben.

ERRŐL TUDNIA KELL

Ennyi pénzért ekkora terepjárót máshol nem kapni

A rendőrség felkészült az anarchista provokációra

Az Osca...
2018-04-15 11:28:51
Választás 2018 - Egy hét múlva lesz az országgyűlési választás
... szerepelt a szavazólapon.
A 13 országos nemzetiségi önkormányzat is listát állított az áprilisi voksolásra, ez azt jelenti, hogy minden nemzetiségnek lesz legalább szószólója az új Országgyűlésben. Ha egy nemzetiség megszerzi az országos listás mandátum megszerzéséhez szükséges szavazatszám negyedét, akkor szavazati joggal rendelkező képviselőt küldhet a parlamentbe. Négy évv...
2018-04-01 08:01:00
Illegális bevándorlás - Kormány: "Soros emberei" most egyszerre több fronton is lebuktak
... szervezetek működését be k...
2018-03-21 13:32:20
Március 15. - LMP: a márciusi ifjak is együttműködtek, most is erre van szükség
... Orbán Viktor miniszterelnöknek többet ér a saját hatalma, mint az ország sorsa - közölte, és kijelentette azt is: ahol nincs jogállam, ott bárkivel bármi megtörténhet.
Az Országgyűlésben alig esik szó az emberekről, ehelyett botránypolitikusok csinálnak botránypolitikát - mondta, teljes bukásnak ítélve azt, ami az országban történik.
Szerinte a hatalom célja, hogy kics...
2018-03-15 16:11:54
Március 15. - MIÉP: ma is időszerű a 12 pont
... "hobbiépítkezésekre" fordítja. Alkotmányos alapjoggá kell tenni a színvonalas oktatáshoz és egészségügyhöz való jogot - tette hozzá.
A parlamenten kívüli ellenzéki párt elnöke közölte: az Országgyűlésben "gombnyomogatók garázdálkodnak" - egyesek ezt már 28 éve vezényszóra teszik -, közben sok bátor ember "megmagyarázhatatlanul gyorsan" elhalálozik.
Szerinte ma is alávet...
2018-03-15 15:02:44
Március 15. - A magyar nemzet összetartozását emelték ki a kolozsvári, zágrábi és lendvai ünnepségek szónokai
... hogy Magyarország teljes jogú állampolgárságot adott a határon túli magyaroknak, amihez nemcsak magyar útlevél, hanem szavazati jog is tartozik. Ez azért fontos, mert így a magyar Országgyűlésben az egyetemes magyarság politikai akarata testesül meg - mondta.
Szavai szerint a magyarság kiteljesedését ma két téveszme veszélyezteti: az egyik a nemzetietlenség, a másik a sovini...
2018-03-14 20:33:00
Március 15 - Semjén Kolozsváron: ma az állampolgárság kiterjesztése jelenti azt, amit egykor az unió Erdéllyel
... Magyarország teljes jogú állampolgárságot adott a határon túli magyaroknak, amihez nemcsak magyar útlevél, hanem szavazati jog is tartozik. Úgy vélte: ez azért fontos, mert így a magyar Országgyűlésben az egyetemes magyarság politikai akarata testesül meg.
Semjén Zsolt elmondta: minden nemzet egyszeri és megismételhetetlen. Így minden nemzetnek - a magyarságnak is - az a kül...
2018-03-14 19:53:00
Választás 2018 - NőiSzem: az LMP is írja alá a Juhász Péter közéletből való távozásáról szóló petíciót!
... ifjúsági szervezete társelnökének, aki azt mondta: akkor tudná aláírni a petíciót, ha a kormányoldal támogatná a bántalmazott nőkről szóló isztambuli egyezmény ratifikálását az Országgyűlésben.
Az LMP politikusa megerősítette: pártja az erőszak minden formáját elítéli, ugyanakkor "médiahacknek", kommunikációs eszköznek és kicsit képmutatónak is tartják, hogy a kezdeményezés ...
2018-03-13 12:32:24
AZ 1848-as ÉV KEZDETE: MÁRCIUS
... Lajos több alkalommal terjesztette elő az indítványát, miszerint írjon fel az országgyűlés a Bécsben levő királynak, hogy adja meg az ország haladásához szükséges reformokat. Az országgyűlésben levő főurak mindent elkövettek, hogy hogy a haladást követő felírat, soha ne kerüljön az uralkodó elé.
Eközben megérkezett a hír, hogy március 13-án Bécsben is kitört a forradalom és ...
2018-03-12 10:52:11
Morvai Krisztina nyílt levele Varga-Damm Andreának
... embertelenségét. Engem akartál megbántani, de igen sok hazafiba rúgtál bele jelképesen, olyanokba is, akik még mindig Jobbik-szavazók, vagyis akiket Te (is) fogsz képviselni az Országgyűlésben. Ők azok, akik 2002 és 2010 között folyamatosan tüntettek a hazaáruló rezsim ellen, s szívták a könnygázt, átélték a rendszeres önkényes előállításokat, a legendás körbezárásokat, a rugdosás...
2018-03-06 21:37:12
1 2 3 ........................79 80 .............119 120 .............158 159 160 
Címkék: Semjén Kolozsváron, Juhász Péter, Morvai Krisztina, Varga-Damm Andreának, ERRŐL TUDNIA KELL, Orbán Viktor, Semjén Zsolt, demokrácia ünnepe, országgyűlési választás, márciusi ifjak, magyar nemzet, állampolgárság kiterjesztése, unió Erdéllyel, rendőrség felkészült, anarchista provokációra, áprilisi voksolásra, nemzetiség megszerzi, országos listás, saját hatalma, ország sorsa, országban történik, hatalom célja, színvonalas oktatáshoz, parlamenten kívüli, határon túli, magyar Országgyűlésben, egyetemes magyarság, magyarság kiteljesedését, kormányoldal támogatná, bántalmazott nőkről, erőszak minden, ország haladásához, országgyűlésben levő, haladást követő, hazaáruló rezsim, rendszeres önkényes, legendás körbezárásokat, botránypolitikát, állampolgárságot, országgyűlésben, összetartozását, embertelenségét, nemzetietlenség, körbezárásokat, állampolgárság, egészségügyhöz, gombnyomogatók, garázdálkodnak, együttműködtek, előállításokat, megszerzéséhez, kiteljesedését, kiterjesztése, kommunikációs,
© 2013 TVN.HU Kft.