Regisztráció  Belépés
A Ruszatom Szerviz képviseletet nyitott Magyarországon
...
A tájékoztatás szerint a magyar iroda a Ruszatom Szerviz Rt. harmadik külföldi fióktelepe a Bulgáriában és Örményországban lévők mellett.

Jevgenyij Szalkov, a Ruszatom Szerviz Rt. vezérigazgatója a közleményben kiemelte, hogy vállalatukat többéves munkakapcsolat köti össze magyar partnerekkel, egyebek közt a paksi atomerőművel való együttműködés keretében berendezé...
2018-08-18 11:34:45
Van-e valaki köztetek, aki megtapasztalt már ENNYIRE TRÓPUSI augusztust, eddigi életében...?
... megbízásából hozták létre! (Ergo: az ot megjelent információk ALAPOS elő-szűrésen mennek keresztül...)
2. A 12-es jegyzetem MÁSODIK pontja, annyira egyértelmű, hogy azt, csak egy, a magyar nyelvi struktúrákat felismerni képtelen ember nem képes értelmezni!...
(Most nehogy abba köss bele, "hűtővíz" helyett, "hűtűvíz" olvasható ott...) :((
3. Ha pedig egy atomerőmű, ...
2018-08-12 21:08:01
Van-e valaki köztetek, aki megtapasztalt már ENNYIRE TRÓPUSI augusztust, eddigi életében...?
... fény...)
3. NEM a Föld vulkánjai eregettek ÓZONPUSZTÍTÓ FREON-GÁZOKAT a Föld légkörébe! (Ez, az 1980-as évek óta közismert...)
4. NEM a Föld vulkánjai pusztítanak ki, évente MÁSFÉL-MAGYARORSZÁGNYI ŐSERDŐT, Amazóniában, Közép-Afrikában, és Borneo-n! (Ez, 30 éve folymatosan létező, és egyre riasztóbb valóság...)
5. Egyélltalán, csak egy idióta hangozatja rendületlenül...
2018-08-11 20:09:27
Ismét szemünk láttára épül ki egy diktatúra az országban! Te hol állsz: a diktátor mellett, vagy vele szemben?
......És nincs vége az orbánisztáni baromkodásoknak!...

,,2030-ra Magyarország az Európai Unió legjobb öt életminőségű országa közé tartozzon, megálljon a népesedési hanyatlás, a gyorsforgalmi utak érjék el a határokat, valósuljon meg az energiafüggetlenség és az új paksi atomerőmű, épüljön fel az új magyar honvédség!"
http://www.blikk.hu/aktualis/politi...
2018-07-30 22:53:24
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella
...
A bajnok az újonc Kisvárdát múlta felül 4-0-ra. Az előző idény élcsapatainak többsége, így a Debreceni VSC, a Budapest Honvéd és a Ferencváros szintén sikerrel rajtolt, egyedüliként a Magyar Kupa-győztes Újpest maradt alul, méghozzá hazai pályán a másik újonc MTK Budapesttel szemben.
OTP Bank Liga, 1. forduló:Ferencvárosi TC-Diósgyőri VTK 4-1Újpest FC-MTK Budapest 0-2...
2018-07-22 21:36:17
Volt honnan tanulni a valósághajlítást ennek a kivénhedt, il
... magát. De nem. Ugyanis ezúttal egy szlovák kereskedelmi televízióban mosta az agyakat. Felhívnám mindenkinek a figyelmét a pontos megfogalmazásra:

A kritikák egy részét nem Magyarország, hanem a V4-ek miatt kapom.

Vagyis a kritikákat egyáltalán nem ő kapja, hanem az ország, de pláne nem is az ország, hanem több ország, amelyeknek ő kéretlenül az élére áll...
2018-06-25 12:50:55
A Párbeszéd vizsgálatot követel a 3-as metró szerelvényeinek felújításáról
... politikus szerint ennek...
2018-06-24 12:11:16
Férfi kosárlabda NB I - Srecko Sekulovic lett a Paks edzője
...
A paksi klub honlapjának bejelentése szerint a legutóbbi szezonban a bajnokságban és a Magyar Kupában is ezüstérmes Falcót irányító, 56 esztendős szakember két évre írt alá az együtteshez.
Sekulovic korábban megfordult Székesfehérváron, Pécsett, Kaposváron és Jászberényben is.
A Paks az előző idényben a negyeddöntőben búcsúzott a bajnokságtól....
2018-06-20 18:42:35
Költségvetés - MSZP-Párbeszéd: jövőellenes a 2019-re javasolt költségvetés
... ambíciózusnak tartotta. Az sem látszik, hogy miből fog másfél százalékkal nőni a foglalkoztatottság, ahogy a 2,6 százalékos termelékenységnövekedés terve is túl optimista - tette hozzá.
A magyar gazdaság potenciális növekedési üteme körülbelül két százalék, amit csak úgy lehet négy százalékra emelni, ha jelentős keresletnövekedés indul meg a gazdaságban - folytatta gondolatme...
2018-06-14 16:02:36
Paksi bővítés - Süli: az idén benyújtják az új paksi blokkok létesítési engedélykérelmét
... konferencia témájára térve Süli János arról beszélt, az ilyen beruházások legbonyolultabb kérdései jelenleg már nem műszaki, hanem jogi természetűek. A paksi bővítésről kiemelte, hogy a magyar fél mindig egyértelműen "a nyilvánosság mellett áll", ugyanakkor a szerződésben az orosz féllel nem tudtak teljes mértékben megegyezni a nyilvánosságra hozható részletekről.
"Azért nem...
2018-06-13 13:21:31
1 2 3 ................102 103 ........154 155 ........204 205 206 
Címkék: Ruszatom Szerviz, ENNYIRE TRÓPUSI, Labdarúgó NB, Srecko Sekulovic, Ruszatom Szerviz Rt, Jevgenyij Szalkov, ÓZONPUSZTÍTÓ FREON-GÁZOKAT, MÁSFÉL-MAGYARORSZÁGNYI ŐSERDŐT, Európai Unió, Debreceni VSC, Budapest Honvéd, Magyar Kupa-győztes Újpest, Bank Liga, Ferencvárosi TC-Diósgyőri VTK, FC-MTK Budapest, Magyar Kupában, Süli János, diktátor mellett, valósághajlítást ennek, 3-as metró, 2019-re javasolt, idén benyújtják, tájékoztatás szerint, magyar iroda, közleményben kiemelte, paksi atomerőművel, 12-es jegyzetem, magyar nyelvi, 1980-as évek, idióta hangozatja, orbánisztáni baromkodásoknak, népesedési hanyatlás, gyorsforgalmi utak, újonc Kisvárdát, előző idény, másik újonc, szlovák kereskedelmi, pontos megfogalmazásra, kritikákat egyáltalán, paksi klub, legutóbbi szezonban, előző idényben, negyeddöntőben búcsúzott, magyar gazdaság, ilyen beruházások, paksi bővítésről, nyilvánosság mellett, orosz féllel, nyilvánosságra hozható, engedélykérelmét, székesfehérváron, valósághajlítást, szerelvényeinek,
© 2013 TVN.HU Kft.