Belépés
4.Jobbik és a szakmai kreativitás, találmányok és feltalálók
... szintjén volt (van) egyfajta NEMZETI ÉRDEKET, RADIKÁLISAN KÉPVISELŐ PÁRT.
Ahhoz, hogy megértsük a JELEN sorkérdéseit, vissza kell menni időben ismét ahhoz a történelmi időkhöz, amikor Magyarország ,,szocialistának" mondott vezetői - FÜGGETLENÍTETT kisz- Párt és szakszervezeti bizottságaikkal - ott gyakorolták a HATALMAT minden vállalat, üzem és intézmény élén! ...
2018-10-11 15:18:38
Fölavatták a BlackRock alapkezelő innovációs központját Budapesten
...
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a rendezvényen üdvözölte, hogy a világ legnagyobb alapkezelője magyar szakemberekkel fejleszti pénzügyi és üzleti technológiáját, a marketingstratégiáját, valamint az ügyféladatok kezelési rendszerét.
Elmondta, a beruházás hozzájárult ahhoz, hogy az innovációs, szolgáltató és kiválósági központok az autóipart követően a más...
2018-10-11 13:21:54
Felmérés: a magyar vállalkozásoknál a dolgozók 88 százaléka részesül idén a cafeteria legalább egy eleméből
... százalékot - derül ki az MKIK GVI felméréséből.
Arról is beszámoltak, hogy a külföldi tulajdonhányaddal rendelkező cégek körében elterjedtebbek a béren kívüli juttatások: míg a tisztán magyar tulajdonban lévő vállalkozásoknál a válaszadók 84 százaléka alkalmaz legalább egy cafeteria-típust, addig a külföldi (rész)tulajdonban lévő vállalatoknál ez az arány 94 százalék.
A ...
2018-10-11 07:04:25
Közgazdász: számos lehetőség van a török-magyar gazdasági kapcsolatok fejlesztésére
...
A szakértő többek között a kereskedelem bővítésében és a kölcsönös befektetések növelésében lát lehetőséget a kapcsolatok mélyítésére.
Elmondta: Törökország a 17. legerősebb gazdaság a világon, 80 millió lakosával komoly piac, és az országban nagyon sok a jól képzett fiatal is. Gazdasága innovatív, hiszen a lehető nagyobb hozamot előállító tevékenységek meghonosításáért ...
2018-10-10 12:51:49
Carboferr: a fordított áfa távol tartja az acélipari piactól az adócsalókat
... elindult a piactisztulás, az intézkedés segíti a torz piaci árak megszűnését is, ami hosszú távon elengedhetetlen a törvényesen működő vállalkozások fennmaradásához.
Az eljárás nem magyar specialitás, a régió több országában is bevezettek ilyen típusú intézkedéseket, amelyek a magyarhoz hasonló pozitív eredményekhez vezettek - közölte a Carboferr.
(Fordított adózásnál az...
2018-10-09 16:02:29
Erdogan Budapesten - Török elnök: magasabb szintre kell emelni a török-magyar gazdasági kapcsolatokat
...
A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) által szervezett üzleti fórumon Recep Tayyip Erdogan megnyitójában hangsúlyozta, hogy erősek a kapcsolatok a két ország között. A török államfő köszönetet mondott a magyar népnek, hogy a közös történelmi örökséget törődéssel ápolja.
Hozzátette, hogy a kétoldalúkereskedelmi kapcsolatoknak magasabb szintre kell fejlődniük, a baráti kap...
2018-10-09 13:51:25
Szakértő: sokat fejlődött a török hadiipar az utóbbi években
...
Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Budapesten - miután tárgyalt Recep Tayyip Erdogan török elnökkel - azt mondta, erőteljes hadiipari együttműködést szándékoznak kialakítani Törökország és Magyarország között.
A szakértő erre reagálva elmondta, Törökország az utóbbi években tudatosan fejlesztette hadiiparát, így csökkentve nyugati függőségét és növelve bevételeit.
E...
2018-10-09 08:11:10
A Takarékbank 4,1 százalékra emelte jövő évi növekedési prognózisát
... jelentené, hogy 2013-tól 2018 végéig mintegy 42 százalékkal gyarapodnának a nettó reálbérek.
Egyes hiányszakmákban azonban a következő években gyorsuló ütemben nőhetnek a keresetek. A magyar gazdaság a munkaerőhiány miatt már a térségbeli országokkal is versenyhelyzetben van - tette hozzá az elemző.
Az előrejelzés szerint a munkanélküliség fokozatosan csökken - a taval...
2018-10-05 16:11:53
Román-szlovák konzorcium fejezheti be az A3-as autópálya román-magyar határig érő szakaszát
... autópályaszakasz befejezésére a pályázatot. Az útszakaszt három részre bontotta. A 26 kilométeres Berettyószéplak-Bisztraterebes szakaszon még nem hirdették ki a győztest.
Az A3-as autópálya a magyarországi M4-eshez fog csatlakozni. A román állam 2015 áprilisában egyszer már kihirdette a Bors-Berettyószéplak pályaszakasz befejezésére kiírt pályázat nyertesét. Akkor a spanyol ...
2018-10-02 14:22:15
Vádat emeltek egy háromszázmillió forintos szállítmányozási csalás ügyében
...
Szabó Ferenc közölte: a vádlottak eladásra kínált, fuvarozással foglalkozó magyar gazdasági társaságokat kerestek meg, a cégek tulajdonosaitól pedig azt kérték, hogy még az adásvétel előtt regisztráljanak nemzetközi fuvarszervező oldalon és béreljenek kamionokat. A cégeket az elkövetők végül strómanokkal vásároltatták meg.
Ezzel egy időben olyan sofőröket is szerveztek,...
2018-10-01 10:44:06
1 2 3 ................432 433 ........648 649 ........863 864 865 
Címkék: Erdogan Budapesten, NEMZETI ÉRDEKET, RADIKÁLISAN KÉPVISELŐ PÁRT, Szijjártó Péter, MKIK GVI, Magyar Nemzeti Kereskedőház, Recep Tayyip Erdogan, Orbán Viktor, Szabó Ferenc, szakmai kreativitás, magyar vállalkozásoknál, cafeteria legalább, török-magyar gazdasági, acélipari piactól, török hadiipar, utóbbi években, háromszázmillió forintos, történelmi időkhöz, rendezvényen üdvözölte, világ legnagyobb, ügyféladatok kezelési, beruházás hozzájárult, autóipart követően, külföldi tulajdonhányaddal, béren kívüli, tisztán magyar, szakértő többek, kereskedelem bővítésében, kölcsönös befektetések, kapcsolatok mélyítésére, országban nagyon, lehető nagyobb, intézkedés segíti, torz piaci, törvényesen működő, régió több, magyarhoz hasonló, török államfő, magyar népnek, közös történelmi, szakértő erre, nettó reálbérek, következő években, magyar gazdaság, munkaerőhiány miatt, térségbeli országokkal, előrejelzés szerint, munkanélküliség fokozatosan, útszakaszt három, magyarországi M4-eshez, román állam,
© 2013 TVN.HU Kft.