Regisztráció  Belépés
Gulyás: az utókor feladata a kommunista diktatúra bűneinek feltárása
... jegyezte meg Gulyás Gergely, utalva a könyv címére.
A kormánypárti politikus sajnálatosnak nevezte azt, hogy az Alkotmánybíróság annak idején - a köztársasági elnök indítványára -olyan döntést hozott, amely lehetetlenné tette a legsúlyosabb bűncselekmények elkövetőinek büntethetőségét.
Sobor Dávid ügyvéd, a könyv egyik szerzője a könyvbemutatón úgy fogalmazott: a rends...
2018-01-17 12:28:05
Tordai ünnepség - Kövér László: Közép-Európa 450 éve példát mutatott a világnak, és ma is ezt teheti
... alakítani.
Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke is kitért beszédében a kettős évfordulóra. Kijelentette: ha 450 évvel ezelőtt lehetséges volt olyan döntést hozni, amely az akkori időkben súlyos konfliktusokhoz vezető alapkérdést oldott meg, ma is hasonló döntésre van szükség.
"Remélem, hogy akkor, amikor a 21. században az identitásunk me...
2018-01-13 13:02:21
Férfi kézilabda Eb - Nagy László a magyar csapat "lelki támasza" lesz a tornán
... - Ancsin Gábor, Balogh Zsolt és Bartók Donát -, akik már a felkészülési mérkőzéseken is megmutatták, hogy eredményes játékra képesek.
"Reálisan gondolkoztam, amikor meghoztam ezt a döntést, és abszolút nem vagyok kétségbeesve, hogy Nagy László nélkül mi lesz jobbátlövő poszton. Ez az Európa-bajnokság teljesen jó lesz arra, hogy az új edző próbálgasson, hiszen a torna nem kval...
2018-01-13 12:21:52
Ahmed H. ügye - Március közepén születhet ítélet
... megvalósított terrorcselekmény bűntettével vádolja az ügyészség.
A Cipruson élő férfit a Szegedi Törvényszék 2016 novemberében bűnösnek találta, és tíz év fegyházbüntetéssel sújtotta, de ezt a döntést a Szegedi Ítélőtábla hatályon kívül helyezte, és az elsőfokú eljárás megismétlésére kötelezte a bíróságot.
A vádirat szerint tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet kihird...
2018-01-12 13:22:22
Egy diktátor jóindulata
... biztosítva a jogorvoslati lehetőség: az ÁSZ által hozott döntésekre nincs jogorvoslat. A kicsinálás, földbe döngölés garanciája ez. Hogy az érintettnek ne legyen lehetősége a sérelmezett döntést felülvizsgál(tat)ni, és a sérelem megállapítása esetén a döntésre visszaható módon a sérelmet orvosolni.

A kormány, és külön Varga Mihály azon nagyvonalú javaslata, miszerint a ...
2018-01-12 11:28:48
Harmat Árpád Péter: A doni katasztrófa ( 2016-os cikk)
... Trianonban elvett területeink visszaszerzésének reményében lépett szövetségre a náci Németországgal, majd ugyanezen okból lépett a második világháborúba is 1941 június 27-én. A döntést követően Magyarország a Wehrmacht csapatait segítve támadta meg a Szovjetuniót. A harcok elhúzódtak és a német hadvezetés hatékonyabb részvételre kérte hazánkat. Így szövetségesünk felkérésé...
2018-01-11 19:00:02
Labdarúgó NB I - Huszti Szabolcs a Videotonban folytatja
... Garancsi István tulajdonos és Juhász Roland korábbi válogatott hátvéd is biztosította arról, hogy a csapatnak komoly céljai vannak.
"Hosszútávú szerződést írtam alá, úgy gondolom, jó döntést hoztam" - mondta Huszti.
Kovács Zoltán úgy fogalmazott, a középpályás hazacsábítása komoly fegyvertény és büszkeség a klub számára.
"Szabolcsot hihetetlen profizmus és erős kara...
2018-01-11 16:31:24
Választás 2018 - Fidesz: Soros be akar avatkozni a magyar választásba
... védett legyen.
Gulyás Gergely közölte ugyanakkor: a szabad választás lebonyolításához minden feltétel adott. A 106 egyéni képviselőjelöltjük is készen áll, az ő személyükről a formális döntést a Fidesz országos választmányának jövő keddi ülésén hozzák meg - tájékoztatott.
A kampánnyal kapcsolatos kérdésre tudatta: a Fidesz választási országjárása márciusban várható....
2018-01-11 16:22:56
Elhunyt Tőkéczki László +
... március 15-én Széchenyi-díjat vehetett át a köztársasági elnöktől. ,,Bár történésznek készültem és mindvégig tudományos pályán tevékenykedtem, még a rendszerváltás előtt meghoztam egy döntést: nem az egyetemi karrier a legfontosabb, hanem az ismeretterjesztés, a nép felvilágosítása. (...) Ez a munka soha nem érhet véget, mindig szükség lesz olyanokra, akik segítenek a mag...
2018-01-09 16:14:06
Oettinger: nagy a tétje a Brexitet követő költségvetésről szóló tárgyalásoknak
... befizetései az uniós büdzsébe a magyar GNI 0,89-át tették ki.
Az Európai...
2018-01-09 15:51:17
1 2 3 ............309 310 .......463 464 ......617 618 619 
Címkék: Kövér László, Nagy László, Ahmed, Harmat Árpád Péter, Labdarúgó NB, Huszti Szabolcs, Elhunyt Tőkéczki László, Gulyás Gergely, Sobor Dávid, Kelemen Hunor, Romániai Magyar Demokrata Szövetség, Ancsin Gábor, Balogh Zsolt, Bartók Donát, Szegedi Törvényszék, Szegedi Ítélőtábla, Varga Mihály, Garancsi István, Juhász Roland, Kovács Zoltán, utókor feladata, kommunista diktatúra, magyar csapat, diktátor jóindulata, doni katasztrófa, magyar választásba, könyv címére, kormánypárti politikus, köztársasági elnök, legsúlyosabb bűncselekmények, könyv egyik, kettős évfordulóra, akkori időkben, felkészülési mérkőzéseken, elsőfokú eljárás, vádirat szerint, jogorvoslati lehetőség, sérelmezett döntést, sérelem megállapítása, döntésre visszaható, sérelmet orvosolni, náci Németországgal, második világháborúba, döntést követően, harcok elhúzódtak, német hadvezetés, csapatnak komoly, középpályás hazacsábítása, klub számára, szabad választás, formális döntést, kampánnyal kapcsolatos, köztársasági elnöktől, rendszerváltás előtt,
© 2013 TVN.HU Kft.