Regisztráció  Belépés
Orbán Viktor felszólalása az Európai Parlament plenáris ülés
... függvénye.

Tisztelt Ház!

Azért jöttem, hogy a vitában megvédjem a hazámat. De fontos, hogy a sikerekről is beszámolhassak. 2008-ban onnan indultunk, ahol Görögország volt. Magyarország akkori kormánya volt az első, aki a Valutaalaphoz és az EU-hoz fordult kölcsönért. Azóta ezt a pénzt idő előtt, maradéktalanul visszafizettük. Azóta sok százezer új munkahelyet...
2017-04-28 22:30:37
Több mint félmillióan küldték vissza a nemzeti konzultáció kérdőívét
...
Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán péntek este azt is elmondta, hogy összesítik az adatokat, és szombatra pontosabb számot is tudnak majd mondani.
Hangsúlyozta: minden magyar véleménye fontos, ezért arra biztatta az állampolgárokat, hogy vegyenek részt a konzultációban, amely szavai szerint sorskérdésekről szól.
A F...
2017-04-28 21:44:52
Fidesz: az ellenzék az adóemelés, a Fidesz az adócsökkentések politikáját választotta
...
A nagyobbik kormánypárt ezt az MSZP, a Jobbik, az LMP és az Együtt politikusai által egy pénteki budapesti konferencián elmondottakra reagálva közölte az MTI-vel.
A Fidesz úgy látja: az ellenzék az adóemelés, a Fidesz az adócsökkentések politikáját választotta: kevesebb mint felére csökkentette a Fidesz-KDNP-kormány a személyi jövedelemadót, a társasági adót, évről évre ...
2017-04-28 18:04:44
Kelet-ukrajnai harcokban megsebesült katonák alkotásaiból nyílt kiállítás Hajdúszoboszlón
...
Grezsa István, a Miniszterelnökség Kárpátaljáért felelős kormánybiztosa elmondta: Magyarország kormánya az idén 20 megsebesült ukrán katona rehabilitálását vállalta, további 10 katona rehabilitációját pedig - immár második éve - Hajdúszoboszlón szervezték meg magánvállalkozások.
A kormánybiztos elmondta azt is, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az idén a há...
2017-04-28 17:43:55
Eurovíziós Dalfesztivál - Ukrán kormányfő: Kijev felkészült a rendezésre
...
A kormányfő szavai szerint Ukrajna állta a szavát. "Voltak, akik kételkedtek abban, hogy Ukrajna képes lesz megrendezni a fesztivált. Megígértem, hogy felkészülünk és most mindenki a saját szemével láthatja, hogy Ukrajna mindent elvégzett, ami szükséges volt a verseny megrendezéséhez. Van egy gyönyörű termünk, színpadunk, egy csodálatos csapatunk, amelynek tagjai minden idejü...
2017-04-28 15:45:23
Országjárásba kezd a Fidesz
...
Kifejtette: a következő három hétben valamennyi választókerületben, 120-130 helyszínen lesznek nyilvános fórumok, ahol szeretnék minél emberrel megvitatni a kormány álláspontját a szuverenitási kérdésekben és támogatást kapni ahhoz a politikához, amit a kormány és a miniszterelnök képvisel.
Mint mondta, az Állítsuk meg Brüsszelt! című konzultáció egytől egyig a döntések ...
2017-04-28 14:54:24
Ellenzéki pártok szerint nem élnek most jobban a magyarok, mint 7 éve
... korosztályban tíz emberből négynek van csak munkahelye. Egyértelműen nem élünk jobban, a kilátásaink rosszabbak lettek - összegzett.
Heltai László szerint vannak olyanok, például a kormányközeli rétegek, akik jobban élnek, de közben nőnek a különbségek. Szerinte a fő gondot a "jövőtlenség" jelenti, vagyis az, hogy sokaknak nincs reményük a helyzetük javulására. Pataki Márton ...
2017-04-28 14:54:11
V. Németh Zsolt: hat újabb natúrpark létrehozását kezdeményezték a helyiek
...
Kiemelte: az elmúlt hónapban fogadta el a kormányzat a nemzeti tájstratégiát, amelyben a natúrparkoknak kitüntetett szerepet szán, az elmúlt években pedig elkészült a natúrparkok fejlesztési stratégiája is.
Az államtitkár elmondta, a természeti értékek megőrzéséhez azok bemutatásán, megszerettetésén keresztül vezet az út. Hozzátette, a natúrparkok hálózatának a természet...
2017-04-28 14:34:39
Külföldi sajtó Magyarországról - Német és brüsszeli sajtókommentárok
... válhat az orosz Vlagyimir Putyin vagy a török Recep Tayyip Erdogan mintáját követő "irányított demokrácia" kísérleti telepévé. Európának sokkal erőteljesebben kell foglalkoznia "a magyar kormány szalámitaktikájával, amely egyre újabb, parasztosan furfangos törvényekkel aláaknázza a demokráciát".
A brüsszeli kiadású Politico című portál szerint komoly próbatételt jelent az Eu...
2017-04-28 14:23:55
Modern városok - Orbán: Győr sokat tett hozzá az ország gazdasági erejéhez
... fejezni a győri körgyűrűt, s felújítják a 8311-es számú utat. Utóbbi fejlesztés jelenleg a tervezési szakaszban van, az építés jövőre kezdődik. A munkálatokra hárommilliárd forintot szán a kormány.
A belső elkerülő úton új hídra van szükség a Mosoni-Duna felett, erre hétmilliárd forint áll majd rendelkezésre, a kivitelezésnek 2019-ben kell elkezdődnie.
Ütemezetten újul...
2017-04-28 14:13:57
1 2 3 ..........3049 3050 .....4573 4574 .....6097 6098 6099 
Címkék: Orbán Viktor, Európai Parlament, Eurovíziós Dalfesztivál, Németh Zsolt, Tisztelt Ház, Tuzson Bence, Grezsa István, Miniszterelnökség Kárpátaljáért, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Heltai László, Pataki Márton, Vlagyimir Putyin, Recep Tayyip Erdogan, nemzeti konzultáció, adócsökkentések politikáját, ország gazdasági, vitában megvédjem, nagyobbik kormánypárt, pénteki budapesti, személyi jövedelemadót, társasági adót, kormánybiztos elmondta, kormányfő szavai, saját szemével, verseny megrendezéséhez, gyönyörű termünk, csodálatos csapatunk, következő három, kormány álláspontját, szuverenitási kérdésekben, miniszterelnök képvisel, kilátásaink rosszabbak, kormányközeli rétegek, helyzetük javulására, elmúlt hónapban, nemzeti tájstratégiát, natúrparkoknak kitüntetett, elmúlt években, natúrparkok fejlesztési, államtitkár elmondta, természeti értékek, natúrparkok hálózatának, orosz Vlagyimir, török Recep, magyar kormány, brüsszeli kiadású, győri körgyűrűt, 8311-es számú, tervezési szakaszban,
© 2013 TVN.HU Kft.