Regisztráció  Belépés
Sargentini-jelentés - Zeman: Csehországnak a saját érdekében el kell utasítania a Magyarország elleni eljárást
... szolidaritásuk hiányáról" - vélekedett Zeman a visegrádi négyekre, Csehország mellett Magyarországra, Szlovákiára és Lengyelországra utalva.
A vezető cseh politikusok közül Andrej Babis kormányfő szintén egyértelműen kiállt Magyarország mellett, Jan Hamácek szociáldemokrata bel- és külügyminiszter azonban azt mondta, őt is nyugtalanítja néhány magyarországi jelenség.
C...
2018-09-20 23:23:38
Tüntettek Prágában a magyar kormány EU- és migrációs politikája mellett
...
A cseh államfőhöz közel álló Hej, obcané! (Halló, polgárok!) civil szervezet által összehívott gyűlés résztvevői támogatásukról biztosították Magyarországot, a magyar kormány uniós és migrációs politikáját.
"Elfogadhatatlan azért büntetni egy törvényes kormányt, mert az teljesíti választási programját, amelyhez Orbán Viktor az egyik legerősebb kormányzási felhatalmazást ...
2018-09-20 20:23:13
Rogán: visszadobták a tagállami vezetők az uniós határőrizeti javaslat Magyarország által is kifogásolt részét
... kezdeményezést azonban visszautasították.
A miniszterelnök kabinetfőnöke felidézte, hogy két esemény zajlott le egyszerre. Egyrészt az Európai Néppárt csúcstalálkozója az EPP-hez tartozó kormányfők és pártelnökök részvételével, másrészt az európai uniós állam- és kormányfők csúcstalálkozója.
Utóbbi az elmúlt órákban ért véget - jegyezte meg.
Az Európai Néppárt csúc...
2018-09-20 18:43:23
ITM: átadták a Virtuális Erőmű Program (VEP) energiahatékonysági kiválósági pályázatának díjait
... 2011-ben elindított Virtuális Erőmű Program a legnagyobb szakmai és társadalmi összefogással rendelkező hazai energiahatékonysági program, amelyhez eddig több ezer vállalkozás, iskola és önkormányzat csatlakozott. A meghirdetett energiahatékonysági kiválósági pályázat célja, hogy Magyarország olyan virtuális erőművet "építsen fel" igazolt energia-megtakarításokból, amely gyakorlat...
2018-09-20 18:23:27
Nacionalista nézeteiről ismert politikust nevezett ki a román kormány Maros megye prefektusának
...
A kormány honlapján megjelent közlemény szerint Mircea Dusa ideiglenes jelleggel tölti majd be a Maros megyei prefektusi tisztséget. A szociáldemokrata politikus szeptember 12-én mondott le a védelmi minisztériumban betöltött államtitkári tisztségről.
A kormány április végén mentette fel átmenetileg tisztségéből Lucian Goga korábbi Maros megyei prefektust. Azóta Nagy Zsi...
2018-09-20 17:02:56
MSZP: törvény mondja ki, hogy a bankok megtévesztették a devizahiteleseket!
... megállapította, hogy a jogalkotó csak hallgatólagosan hagyta jóvá, hogy az ügyfelek viselik az árfolyamkockázatot, amelynek terheit bankok áthárították az adósokra. Az áthárításról azonban a kormány nem rendelkezett - mutatott rá.
Az ítélet azt is kimondja - folytatta -, a devizahiteles ügyekben meg lehet vizsgálni, hogy az ügyfelek megfelelő tájékoztatást kaptak-e. Elmondta,...
2018-09-20 16:13:07
ITM: növelni kell a magyar vállalatok hozzáadott értékét
... munkahely-teremtés indult. Aláhúzta, 2018 második negyedévében 798 ezerrel dolgoztak többen, mint 2010-ben, amelyből közel 600 ezren az elsődleges munkaerő-piacon helyezkedtek el. Emellett a kormány 2010 óta évi 1000 milliárd forintot csoportosít át a globalizáció nyerteseitől a magyar családok számára - tette hozzá az államtitkár.
Schmuck Erzsébet, az Országgyűlés fenntartha...
2018-09-20 15:42:46
DK: elzárhatják az uniós pénzcsapokat
...
Varju László DK-alelnök csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten a médiában megjelent hírekre hivatkozva azt mondta, hogy az EU vitatja a magyar kormány által benyújtott számlák egy részét. Véleménye szerint emiatt fennáll a veszélye annak, hogy ezeket a hazai forrásból már kifizetett számlákat az unió nem fogja utófinanszírozni.
A parlament költségvetési bizottságának...
2018-09-20 13:42:44
A Paktum
... indulásának és szervezkedésének megakadályozása.
[13] Állandó hangoztatása annak, hogy a magyar határok véglegesek és azokon nem lehet változtatni.
[14] Az új magyar kormány nem tarthat kapcsolatot jobboldali emigráns személyekkel, szervezetekkel, csoportokkal.
[15] A románok, jugoszlávok és a szlovákok felé csak barátságos nyilatkozatok láthatnak ...
2018-09-20 13:36:06
Magyar-szlovák együttműködési programokat valósítanak meg 1,7 milliárd forintból
... Európai Unió egyik fontos alapelve valósul meg, mert olyan pályázókat támogat, amelyeket a klasszikus értelemben vett határon átnyúló programokban csak korlátozottan lehet.
Hozzátette, a kormánynak kiemelt célja a határ menti területek fejlesztése, amiben a szomszédos országok közül a szlovák kormány az egyik legjobbnak mondható. Úgy vélte, az együttműködés a két ország közöt...
2018-09-20 13:12:59
1 2 3 ...........3335 3336 .....5003 5004 ......6669 6670 6671 
Címkék: Tüntettek Prágában, Virtuális Erőmű Program, Andrej Babis, Orbán Viktor, Európai Néppárt, Mircea Dusa, Lucian Goga, Azóta Nagy Zsi, Schmuck Erzsébet, Varju László DK-alelnök, Európai Unió, saját érdekében, magyar kormány, tagállami vezetők, uniós határőrizeti, román kormány, bankok megtévesztették, magyar vállalatok, uniós pénzcsapokat, visegrádi négyekre, vezető cseh, cseh államfőhöz, törvényes kormányt, teljesíti választási, egyik legerősebb, miniszterelnök kabinetfőnöke, európai uniós, elmúlt órákban, legnagyobb szakmai, kormány honlapján, szociáldemokrata politikus, védelmi minisztériumban, kormány április, jogalkotó csak, ügyfelek viselik, áthárításról azonban, devizahiteles ügyekben, ügyfelek megfelelő, elsődleges munkaerő-piacon, kormány 2010, globalizáció nyerteseitől, magyar családok, médiában megjelent, veszélye annak, hazai forrásból, parlament költségvetési, magyar határok, szlovákok felé, klasszikus értelemben, kormánynak kiemelt, határ menti, szomszédos országok, szlovák kormány,
© 2013 TVN.HU Kft.