Regisztráció  Belépés
Gyurcsány és a szabadkőművesség
... szolgálatból, vagy legalábbis mellőzték, amennyire lehetett."

(Dr. báró Vécsey J. Aurél: A legujabb kor egyháztörténete dióhéjban 1800-1930. Budapest, 1930. ,,Magyar Kultúra" Kiadóhivatala-Apostol Nyomda Rt. (Katolikus Kultúrkönyvtár II.) 85-86. old.)

Ám lássuk a szeparációs törvény konkrét következményeit!

,,Az 1906. január ...
2018-09-19 22:15:04
Átadták a Budapesti Német Iskola új épületszárnyát
...
Kásler Miklós úgy fogalmazott, a német iskola nem csak egy oktatási intézmény, hanem olyan jelkép, amely jól szimbolizálja a magyar és a német nemzet barátságát, az évezredes kapcsolatok fontosságát.
Az iskola 1990-ben, a vasfüggöny lehullásakor, a magyar és német történelem egyik szimbolikus pillanatában jött létre, akkor, amikor Magyarország és Németország története új...
2018-09-19 21:05:37
Kárpátaljai festők alkotásaiból nyílt kiállítás Győrben
...
Ünnepi beszédében Grezsa István, a Kárpát-medencei óvodafejlesztési programért felelős miniszteri biztos arról beszélt, hogy Szent István örököseiként "kezet kell nyújtanunk" Kárpátalján élők felé, mert az a veszély fenyeget, hogy az ott élő magyarok elhagyják a területet.
Hozzátette: ez a kiállítás azt a nemzetépítő munkát szolgálja, hogy az emberek keressék fel azokat...
2018-09-19 18:13:05
A táltoskirály tanítása
KÉPESSÉGFEJLESZTŐ TÁRSASJÁTÉK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!

Gyerekek és felnőttek együtt, játszva tanulnak, az egyéni képességüknek megfelelő szinteken.


VIDEÓ:

A játék segít felfedezni a különböző kultúrák és a tudomány által használt képek összefüggéseit, ezeket mozgásba ...
2018-09-18 20:19:44
Ágoston Balázs: Őrségváltást a tudatformálásban
... álltuk... És a névsor végeláthatatlan hosszúságban folytatódik.

Szakács Árpád okkal-joggal teszi szóvá a ballib hitbizományok sok évtizedes botrányos bebetonozottságát. A kultúra, de tágabban a tudatformálás harcterén mindmáig nemhogy áttörést, de még kiegyenlített viszonyokat sem sikerült elérni.

Ha őszintén szembenézünk a valósággal, akkor bizony e tére...
2018-09-18 19:26:59
Orbán Moszkvában: megbecsüljük a kapcsolatunkat Oroszországgal
...
Úgy fogalmazott: Magyarország nemzeti érdeke, hogy Európa két fele között minél jobb legyen az együttműködés, és azon belül a magyar-orosz kapcsolatrendszer is minél jobb legyen. Indoklásul azt mondta: amikor Európa keleti és nyugati fele között feszültség volt, akkor a magyarok mindig rosszul jártak, amikor viszont együttműködés volt, akkor "mindig jól jártunk".
Szerint...
2018-09-18 17:28:42
Prima Primissima - Nyilvánosságra hozták az idei jelölteket
... illetve alkotóközösségek is jelölést kaphatnak - olvasható a díjat gondozó és finanszírozó OTP Bank keddi közleményében.
A Prima Primissima díj küldetése a kezdetektől fogva a magyar kultúra művelésének és ápolásának elismerése, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselőinek kitüntetése.
A közlemény szerint az idei Prima Primissima díjátadó egyben Demján Sándor, a...
2018-09-18 17:21:35
Budapest Ritmo - Idén a roma kultúra áll a középpontban
...
A fesztivál programjában idén is lesznek különleges közös produkciók a hazai és a nemzetközi színtér kiválóságaival. Köztük lesz a Muzsikás zenekar és a lengyel Muzykanci koncertje, Sena fellépése ghánai vendégzenészekkel, valamint a vak belga szintó zenész, Tcha Limberger és a Kalotaszeg Trió közös műsora - mondta Weyer Balázs szervező a keddi sajtótájékoztatón.
A Hangv...
2018-09-18 17:11:01
Óvodai agymosás: a multikulti és a menekültek csodálatosak,
... korán kezdeni az érzékenyítést, csak az ugye már sajnos nem elég kóser, ha a nemzeti-keresztény nevelés nagyobb hangsúlyt kap.

Minden szerepel benne, ami fontos lehet a multikultúra éltetéséhez. Már az elején fontos a felütés a közös afrikai eredet hangsúlyozásával, majd egy félvér vikinggel rálicitálva (a vikingek négernek beállításának valóban vannak tudománytalan...
2018-09-16 21:00:41
A KGB titkos dokumentuma
A leigázás 45 alapelve, avagy hogyan bánjunk a bennszülettekkel? (állampolgárokkal)...
A fiatalok kedvéért: a KGB a Szovjetunió leghírhedtebb gyilkoló gépe volt! Mintájára alakult itthon az ÁVO (Államvédelmi Osztály), majd az ÁVH (Államvédelmi Hatóság)! Van-e, ki ezt a két szemét nevet nem ismeri???

A következő szöveget Lengyelországból szereztük. Az eredeti oro...
2018-09-15 17:12:59
1 2 3 ...................713 714 ..........1070 1071 ..........1426 1427 1428 
Címkék: Budapesti Német Iskola, Ágoston Balázs, Orbán Moszkvában, Prima Primissima, Budapest Ritmo, Vécsey, Magyar Kultúra&#8221, Kiadóhivatala-Apostol Nyomda Rt, Katolikus Kultúrkönyvtár II, Kásler Miklós, Grezsa István, Szent István, KÉPESSÉGFEJLESZTŐ TÁRSASJÁTÉK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK, Szakács Árpád, Demján Sándor, Tcha Limberger, Kalotaszeg Trió, Weyer Balázs, Államvédelmi Osztály, Államvédelmi Hatóság, táltoskirály tanítása, kapcsolatunkat Oroszországgal, idei jelölteket, roma kultúra, menekültek csodálatosak, szeparációs törvény, német iskola, oktatási intézmény, német nemzet, évezredes kapcsolatok, iskola 1990-ben, vasfüggöny lehullásakor, nemzetépítő munkát, emberek keressék, egyéni képességüknek, játék segít, különböző kultúrák, tudomány által, névsor végeláthatatlan, ballib hitbizományok, tudatformálás harcterén, magyar-orosz kapcsolatrendszer, magyarok mindig, díjat gondozó, kezdetektől fogva, magyar kultúra, sport jeles, közlemény szerint, idei Prima, fesztivál programjában, nemzetközi színtér,
© 2013 TVN.HU Kft.