Regisztráció  Belépés
Férfi röplabda vb-selejtező - Papírforma-vereség az oroszoktól
... akik így továbbra is veretlenül, szettveszteség nélkül vezetik a csoportot.
A 72 perces mérkőzés legeredményesebb magyar játékosa a nyolc pontot szerző Pádár Krisztián volt.
A válogatott az első napon könnyedén verte Koszovót, míg a második fordulóban 3-2-es vereséget szenvedett Montenegrótól.
A magyar csapat szombaton a házigazda észt válogatottal találkozik. A sel...
2017-05-26 21:16:13
Kiállítás nyílik Robert Capa fotóiból Triesztben
...
A Richard Wheelen és Cornell Capa által válogatott Robert Capa Mestersorozat 937 felvétele között csaknem 80 olyan fénykép található, amelyet Olaszországban készített a magyar származású világhírű fotós - emlékeztetett az MTI-hez eljuttatott közleményében a Magyar Nemzeti Múzeum.
A második világháborúban Robert Capa a normandiai partraszállás előtt háromszor is megfordu...
2017-05-26 13:43:10
Férfi röplabda vb-selejtező - Magyar vereség nagy csatában
... Krisztián ellenállhatatlan játékával két mérkőzéslabdát hárítva egyenlítettek, és bár az ötödik játékrészben már 5-1-re és 9-8-ra is vezettek, végül elvesztették a mérkőzést.
A válogatott - amely a szerdai nyitónapon 3-0-ra legyőzte Koszovót - vereségével egy pontot szerzett. A mérkőzés legeredményesebb magyar játékosa a 25 pontot szerző Pádár Krisztián volt.
A nemzeti c...
2017-05-25 23:05:36
Magyar-orosz - A légiósok egy része már Telkiben készül
... szerint a nemzeti csapat néhány futballistája számára már véget ért a bajnokság, és külföldi klubjuk elengedte őket. Annak érdekében, hogy megfelelő edzettségi állapotban kezdhessék meg a válogatott edzőtáborozását, csütörtökön a válogatott szakmai stábjának irányítása mellett készültek Telkiben.
Az egyórás edzésen szobakerékpározás, erősítés és kocogás szerepelt a programban...
2017-05-25 22:15:26
Kajak-kenu vk - Bemutatkozott a magyar csapat, 66 ország versenyzői a rajtnál
... az áment. Egy biztos, az idei világbajnokságra ebben a számban készülünk majd" - közölte.
Weisz Róbert, a paraszakág szövetségi kapitánya arról beszélt, hogy a szakág és a magyar válogatott is átalakulóban van.
"Az ICF törekvése az, hogy a hat kajakos versenyszám mellé négy kenus szám is bekerüljön a paralimpia programjába, a jövőre nézve pedig a mi célunk az, hogy minél...
2017-05-25 17:24:03
A reformáció élő népművészetre gyakorolt hatását bemutató kiállítás nyílt Budapesten
... 10 évben készült műveivel - hangsúlyozta a 59 kárpát-medencei tagszervezetet és több mint négyezer alkotót tömörítő szövetség elnöke.
Pál Miklósné kiemelte: a szakmai zsűri által válogatott tárgyakat országszerte hét kiállításon, Budapest után Debrecenben, Miskolcon, Zalaegerszegen, Székesfehérváron, Békéscsabán és Szekszárdon mutatják be. A régiós tárlatok legszebb darabjai ...
2017-05-25 16:03:54
Újrajátsszák Ungváron az első ukrán-magyar futballmérkőzést
... István góljával a magyarok 3-1-re nyertek.
A keddi összecsapáson magyar részről többen is játszanak majd az 1992-es csapatból, de tagjai a keretnek a kilencvenes évek más meghatározó válogatott játékosai is, mint Détári Lajos, Sallai Sándor, Pintér Attila vagy Véber György.
A magyar csapatot Gellei Imre irányítja majd, de vendégként ott lesz a találkozón a 25 évvel ezel...
2017-05-25 11:52:38
Döntetlent játszott Mariborban a vb-selejtezőre készülő női röplabda-válogatott
... beszámolója szerint a két szövetségi kapitány négy játszmában állapodott meg előzetesen, így alakult ki a döntetlen, a mérkőzés legeredményesebb játékosa Szakmáry Gréta volt 23 ponttal.
A válogatott csütörtökön egy amerikai egyetemi csapattal játszik edzőmeccset, majd szombaton 17 órától Szlovéniával már hivatalos edzőmérkőzésen méri össze erejét.
"Nem kezdtük jól a mecc...
2017-05-24 22:32:02
Férfi röplabda vb-selejtező - Sima győzelemmel kezdett a magyar válogatott
... legeredményesebb magyar játékosai Rása Alex és Pádár Krisztián voltak 8-8 ponttal.
A nemzeti csapat padján ez volt az első tétmérkőzése az argentin szövetségi kapitánynak.
A magyar válogatott csütörtökön Montenegró ellen lép pályára.
A selejtezőtornáról a csoportelső kijut a világbajnokságra, a második helyezettre pedig újabb kvalifikációs torna vár.
Eredmények...
2017-05-24 21:12:07
Orosz válogatott irányító az Alba Fehérvár KC-nál
... klub szerdai sajtótájékoztatóján Balássi Imre elnök elmondta, hogy az értékeik megtartása volt a fő céljuk, ami többnyire sikerült is. A kulcsjátékosok közül hosszabbítottak a magyar válogatott beállóval, Mayer Szabinával, a korábbi válogatott kapus Herr Orsolyával, valamint a francia Claudine Mendyvel, a macedón Elena Gjorgievskával és a szerb Jelena Lavkóval.
A klubelnök kö...
2017-05-24 13:40:45
1 2 3 ...................478 479 ..........718 719 ..........956 957 958 
Címkék: Robert Capa, Újrajátsszák Ungváron, Alba Fehérvár KC-nál, Pádár Krisztián, Richard Wheelen, Cornell Capa, Robert Capa Mestersorozat, Magyar Nemzeti Múzeum, Weisz Róbert, Détári Lajos, Sallai Sándor, Pintér Attila, Véber György, Gellei Imre, Szakmáry Gréta, Rása Alex, Balássi Imre, Mayer Szabinával, Herr Orsolyával, Claudine Mendyvel, Elena Gjorgievskával, Jelena Lavkóval, magyar csapat, első ukrán-magyar, vb-selejtezőre készülő, magyar válogatott, nyolc pontot, első napon, második fordulóban, házigazda észt, magyar származású, második világháborúban, normandiai partraszállás, ötödik játékrészben, szerdai nyitónapon, pontot szerzett, mérkőzés legeredményesebb, nemzeti csapat, válogatott edzőtáborozását, válogatott szakmai, egyórás edzésen, idei világbajnokságra, számban készülünk, paraszakág szövetségi, paralimpia programjába, jövőre nézve, szakmai zsűri, régiós tárlatok, magyarok 3-1-re, keddi összecsapáson, 1992-es csapatból, kilencvenes évek, magyar csapatot, válogatott csütörtökön, amerikai egyetemi,
© 2013 TVN.HU Kft.