Regisztráció  Belépés
Nyíltvízi úszó vk - Világbajnoki erősségű mezőny Balatonfüreden
... világbajnokság 10 kilométeres számára.
A siófoki obszervatóriumtól kapott előrejelzés alapján tökéletes vízhőmérséklet várja a vk-sorozat negyedik viadalának résztvevőit.
A magyar versenyzők közül Rasovszky Kristóf és Olasz Anna megbetegedett a portugáliai világkupaverseny után, ráadásul a helyi légitársaság hibájából szombat este helyett csak hétfőn reggel tudott hazaté...
2018-06-15 18:32:04
Bocuse d'Or - Norvégia nyerte az európai döntőt
... termékeit is fel kellett használniuk, például a Castelmagno sajtot, Fassona Piemontese marhafilét, Sant'Andrea típusú Baraggia Biellese e Vercellese rizst, valamint piemonti borjúmirigyet. A versenyzők egy kötelezően felhasználandó, "meglepetés" alapanyagot is kaptak, amelyről csupán a döntő előtti napon derült ki, hogy a spagetti lesz.
A magyar csapat vegetáriánus tányérján ...
2018-06-12 19:13:06
Bocuse d'Or Europe - A magyar csapat bizakodva várja a keddi eredményhirdetést
... termékeit is fel kell használniuk, például a Castelmagno sajtot, Fassona Piemontese marhafilét, Sant'Andrea típusú Baraggia Biellese e Vercellese rizst, valamint piemonti borjúmirigyet. A versenyzők egy kötelezően felhasználandó, "meglepetés" alapanyagot is kaptak, amelyről csupán a döntő előtti napon derült ki, hogy a spagetti lesz.
Hamvas Zoltán elmondása szerint voltak már...
2018-06-11 19:22:48
Két távon is magyar győzelem a solti távlovas versenyen
... távlovaglásban a hajtó és a ló együtt dolgozik a cél elérése érdekében. A nagyrészt kötött talajú, sík vidéken, kevés aszfalt úton kijelölt versenyenminimális szintkülönbséggel találkoztak a versenyzők.
Minden ló 20-30 kilométeres köröket megtéve, szigorú állatorvosi vizsgálaton és kötelező pihenő után indulhat csak tovább. A megállók és állatorvosi kapuk biztosítják, hogy c...
2018-06-10 16:31:52
Érdi Mária ezüstérmes a vitorlázó világkupa-döntőben
... remekül versenyzett. A testvérpár futamgyőzelmet is aratott, végül pedig az előkelő 12. pozíciót érte el.
"A mostani verseny alapján joggal reménykedhetünk abban, hogy a magyar versenyzők elérik a céljukat és megszerzik az olimpiai induláshoz szükséges kvótát. Erre a dániai Aarhusban sorra kerülő világbajnokságon lesz először lehetőség, amit július 30. és augusztus 12. között...
2018-06-10 16:11:41
Virtuózok - Beke Márk lett az abszolút győztes
... csatornán élőben sugárzott Fináléban a három korcsoportgyőztes, Balázs-Piri Soma (zongora), Beke Márk (harsona) és Ninh Duc Hoang Long (magánének) két-két darabbal állt a közönség elé. A versenyzőket a Budafoki Dohnányi Zenekar kísérte Hollerung Gábor, Liszt-díjas karmester, érdemes művész vezényletével, a koncertmester Berán Gábor volt.
A nézők sms-ben és a MédiaKlikk Plusz...
2018-06-08 21:47:24
Negyvennégy magyar versenyző indul a szervátültetettek Eb-jén
...
A jövő vasárnap kezdődő és 24-én záruló esemény pénteki sajtótájékoztatóján Berente Judit, a Magyar Szervátültetettek Szövetségének (MSZSZ) elnöke elmondta, hogy a magyar versenyzők a kontinensbajnokságok 2000 óta íródó történetének minden állomásán részt vettek és sikeresen szerepeltek.
Legutóbb, két éve az éremtáblázat második helyén végeztek 22 aranyéremmel. A cél ezú...
2018-06-08 14:36:40
EYOF-helyszín ad otthont a serdülő birkózó Eb-nek és a kötöttfogású Magyar Nagydíjnak Győrben
... májusi kaszpijszki Eb három bronza után cél a lehető legjobb vb-szereplés, amelynek állomása a hazai viadal.
"Július 9-én kezdődik a vb-felkészülés, a nagydíjjal tűzben tartjuk a versenyzőket, előtte Tatán nemzetközi edzőtábort tartunk hondurasi, algériai, kazah, kínai vendégekkel. Jól szoktunk itthon szerepelni, most is ez a cél." - fogalmazott.
Kiss Balázs, 2009 világb...
2018-06-07 14:42:14
Átadták az Ifjúsági tudományos és innovációs tehetségkutató verseny díjait
... fiataloknak. A versenysorozathoz csatlakozva a Magyar Innovációs Szövetség 1991-ben írta ki Közép-Kelet-Európában elsőként az első Országos ifjúsági tudományos és i...
2018-06-05 17:01:52
Kajak-kenu Eb - Harminchét fős lesz a magyar csapat Belgrádban
... tartunk a felkészülésben, például a csapathajóknak még nem volt lehetőségük arra, hogy összecsiszolódjanak" - idézte az MKKSZ honlapja Hüttner Csabát.
Hozzátette ugyanakkor, hogy a versenyzők jó formában vannak, ezt bizonyítják a múlt hétvégi válogató eredményei.
"Meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. Nem bánnám, ha most halványabban szerepelnénk, az év fő versenyén, az aug...
2018-06-04 18:40:19
1 2 3 ..........................84 85 .............126 127 .............167 168 169 
Címkék: Érdi Mária, Beke Márk, Magyar Nagydíjnak Győrben, Kajak-kenu Eb, Rasovszky Kristóf, Olasz Anna, Fassona Piemontese, Baraggia Biellese, Hamvas Zoltán, Balázs-Piri Soma, Ninh Duc Hoang Long, Budafoki Dohnányi Zenekar, Hollerung Gábor, Berán Gábor, MédiaKlikk Plusz, Berente Judit, Magyar Szervátültetettek Szövetségének, Kiss Balázs, Magyar Innovációs Szövetség, Hüttner Csabát, európai döntőt, magyar csapat, keddi eredményhirdetést, solti távlovas, abszolút győztes, szervátültetettek Eb-jén, serdülő birkózó, kötöttfogású Magyar, siófoki obszervatóriumtól, vk-sorozat negyedik, magyar versenyzők, portugáliai világkupaverseny, helyi légitársaság, kötelezően felhasználandó, döntő előtti, spagetti lesz, nagyrészt kötött, testvérpár futamgyőzelmet, mostani verseny, olimpiai induláshoz, dániai Aarhusban, három korcsoportgyőztes, koncertmester Berán, nézők sms-ben, jövő vasárnap, éremtáblázat második, lehető legjobb, hazai viadal, nagydíjjal tűzben, versenysorozathoz csatlakozva, első Országos,
© 2013 TVN.HU Kft.