Belépés
Birkózó-vb - Kötöttfogású nagyüzem Tatán
...
A birkózócsarnok ajtajára már reggel ki lehetett tenni a megtelt táblát, amit jól érzékeltet, hogy a versenyzők csak két részletben férnek el a teremben. A napot az alsó öt súlycsoportban (55, 60, 63, 67, 72 kg) érdekeltek kezdték, majd őket követték a felső kategóriákban (77, 82, 87, 97, 130 kg) szereplők.
A szőnyegen többek között az olimpiai és világbajnok Davor Stefa...
2018-10-10 13:21:23
Ifjúsági olimpia - Szabó Tünde: rendkívül sikeres a hazai utánpótlás-nevelés
... helyszínén tartózkodik, telefonon azt mondta az MTI-nek, hogy "a magyar utánpótlás sikerpályán van", és az idei nyár végéig megszerzett 43 arany-, 34 ezüst-, és 41 bronzérem mellé a magyar versenyzők Argentínában gyarapíthatják tovább a medálok számát.

"Külön szeretném kiemelni azt, hogy az utánpótláskorú sportolóink egyre eredményesebben vesznek részt a felnőtt verseny...
2018-10-09 15:31:31
Birkózó-vb - Az utolsó simításokat végzik a nők és a szabadfogásúak
... szereplést, illetve Dénes Mercédesz (53 kg) javuló formájában is bízik.
"A világbajnokságon a nőknél nem lesznek számra hatalmas mezőnyök, ám minden súlycsoport sűrű lesz, mert olyan versenyzőket indítanak, akiktől érmet várnak hazájukban. Mindez azt jelenti, hogy könnyű, bemelegítő meccsre nem nagyon számíthatunk"- jegyezte meg Ritter Árpád.
A budapesti vb-n október 20-...
2018-10-09 14:41:36
Tokió 2020 - Terepszemlén a kajak-kenusok
... átállást.
"Meg kell találnunk azt a legkisebb időintervallumot, amennyit majd kint fogunk tölteni az olimpián, ugyanis az ottani klímában történő edzések folyamatosan amortizálják a versenyzőket" - nyilatkozta.
A sportolók közül Medveczky Erika, Kárász Anna, Bodonyi Dóra, Tótka Sándor, Molnár Péter, Kopasz Bálint, Balla Virág és Takács Kincső utazik, és velük lesz három ...
2018-10-02 15:44:33
Három arany, három ezüst és három bronz érmet nyertek a magyar versenyzők az EuroSkills versenyen
...
Aranyérmes lett a Sipos Kristóf Balázs és Takács Zoltán alkotta mechatronika csapat, Nagy Ádám János épületasztalos és Simon Krisztián bútorasztalos.
Ezüstérmet szerzett Balogh Ákos webfejlesztő, Cseke Szabolcs festő, Varholik Dávid ápoló.
Bronzérmet kapott Zaja Dániel hegesztő, Balogh Krisztián kőfaragó, Takács Dániel virágkötő.
A versenyen szakmájában magas p...
2018-09-29 22:44:31
Marosi Ádám bronzérmes a katonai öttusa-világbajnokságon
... Illés 27., Tomaschof Soma 29. lett. A csapatversenyben francia elsőség született, a magyar trió hatodikként fejezte be a viadalt.
Úgy tűnt, hogy a gyenge vívás megpecsételi a hazai versenyzők sorsát, mindhárman negatív mérleggel - azaz több vereséggel mint győzelemmel - jöttek le a pástról. Közülük a legjobban Marosi vívott 17/18-cal - neki később sikerült is visszakapaszkodn...
2018-09-28 19:04:03
Kovács Sarolta második helyen végzett
... lettem, idén pedig még egy helyet sikerült előre lépnem."

- A katonai öttusa szabályai megegyeznek a civilével, viszont ezen a viadalon csak aktív katonák indulhatnak el. A versenyzők úszással kezdenek, ezt követi a vívás, a lovaglás és végül a futással kombinált lövészet.
Katonai öttusa:
Női egyéni, világbajnok:
1. Jekatyerina Huraskina (Oroszország) 137...
2018-09-28 16:23:35
Orbán: Európa kiváló szakemberek képzésével dolgozhatja le a versenyhátrányát
... sincs jövője. Ha az országoknak nincs jövője, akkor Európának sincs, és eltűnik minden, ami kétezer év alatt a földrészen létrejött.
A miniszterelnök arra kérte a fiatal szakmunkás versenyzőket, hogy vállalják a tanulást, a munkát, a hazájukat, és mindezért küzdjenek.
Beszédében idézte az alaptörvényt, mely szerint bízunk a fiatal nemzedékek elhivatottságában, hisszük, ...
2018-09-26 10:34:45
Torna vk - Jövőre is megrendezik a szombathelyi versenyt
... Dorina talajon aranyérmet nyert, Vecsernyés Dávid nyújtón ezüstérmes lett, Boncsér Krisztián talajon a negyedik helyen végzett a magyarok közül. A MATSZ elnöke kiemelte, elégedett a versenyzők teljesítményével.
"A magyarok kitettek magukért. Bízom benne, hogy ez a kiváló forma kitart október végéig, a világbajnokságig. Mindig nagy öröm idejönni, ebbe a gyönyörű városba, és me...
2018-09-24 17:44:22
Cselgáncs-vb - Tóth Krisztián: mindent kiadtam magamból
... lett a bronzérmes" - idézte fel utolsó mérkőzését.
A kimerítő hosszabbításos találkozókról Tóth Krisztián úgy vélekedett, hogy a mostani élbolyban nagyon közel vannak egymáshoz a versenyzők, így nehezen dobják meg egymást, elvétve vannak akciók.
"Azt a támadó dzsúdót csináltam, amit az edzőm mondott, ez az első négy meccsen elég volt. Az egész magyar csapat nevében szere...
2018-09-24 17:43:56
1 2 3 ...........................86 87 ..............129 130 .............171 172 173 
Címkék: Szabó Tünde, Marosi Ádám, Kovács Sarolta, Tóth Krisztián, Davor Stefa, Dénes Mercédesz, Ritter Árpád, Medveczky Erika, Kárász Anna, Bodonyi Dóra, Tótka Sándor, Molnár Péter, Kopasz Bálint, Balla Virág, Takács Kincső, Sipos Kristóf Balázs, Takács Zoltán, Nagy Ádám János, Simon Krisztián, Balogh Ákos, Cseke Szabolcs, Varholik Dávid, Zaja Dániel, Balogh Krisztián, Takács Dániel, Tomaschof Soma, Jekatyerina Huraskina, Vecsernyés Dávid, Boncsér Krisztián, utolsó simításokat, magyar versenyzők, szombathelyi versenyt, birkózócsarnok ajtajára, megtelt táblát, versenyzők csak, felső kategóriákban, szőnyegen többek, magyar utánpótlás, idei nyár, medálok számát, utánpótláskorú sportolóink, felnőtt verseny, budapesti vb-n, legkisebb időintervallumot, ottani klímában, sportolók közül, versenyen szakmájában, csapatversenyben francia, magyar trió, gyenge vívás, hazai versenyzők, legjobban Marosi, helyet sikerült, katonai öttusa, viadalon csak, versenyzők úszással, futással kombinált, országoknak nincs, földrészen létrejött,
© 2013 TVN.HU Kft.