Regisztráció  Belépés
Medjugorje, ahol bármi megtörténhet
... járkált a szobában. Az orvosok annyit mondtak: csoda történt. Megmagyarázhatatlan volt a javulása. Én hiszem, hogy imáim találtak meghallgatásra. Amikor pár nap múlva visszaérkeztünk Magyarországra, az első utam a kórházba vezetett. Mama ott ült az ágyon, és mosolygott rám. Megfogtam a kezét és együtt mondtunk el egy imát....
2018-08-14 09:59:39
Elindult telelőhelyére az ország legismertebb gólyája
... vonul.

Ez a rövidítés jelentős, sok ezer kilométeres megtakarítást jelent, ezért tudott Báró - a többieknél jelentősen nagyobb kockázatot is vállalva - korábban megérkezni Magyarországra. A madár 2017-ben még korábban, március 3-án foglalta el őrhalmi fészkét.


Forrás: https://sokszinuvidek.24.hu/viragzo- videkunk/2018/08/11/elindult-t...
2018-08-11 19:48:34
Torlódás alakult ki a Csongrád megyei határátkelőhelyeken
...
Huber Krisztián elmondta, a röszkei autópálya-átkelőnél kilépő oldalon háromórás a várakozás, a Magyarországra tartó személyautóknál kétórás a sor.
Szintén erős a forgalom a röszkei közúti átkelőnél, kifelé egy-, belépő irányba kétórás a várakozás. Ásotthalomnál mindkét irányba egy-egyórás a sor - tudatta a főhadnagy.
A Szerbia felé utazóknak érdemes a kisebb határá...
2018-08-11 10:24:01
Sziget - A 70 éves Izrael Államot ünnepelték
... mondta Joszi Amrani a meghívott vendégek előtt, akik között a hazai közélet számos ismert személyisége is ott volt.
"Nagyon fontos számunkra, hogy elhozhattuk az izraeli kultúrát Magyarországra, és nagy örömmel tölt el, hogy Orbán Viktor miniszterelnök nemrég tett hivatalos izraeli látogatása nyomán jövőre a magyar kultúrát ünnepeljük Izraelben. Ez ajándék annak a rengeteg ma...
2018-08-10 18:58:17
Rétvári Bence Erzsébet-táborban nyaraló kárpátaljai diákokat köszöntött
... történelmi Magyarország területéről származik - közölte.
A szervezők tájékoztatása szerint vasárnap mintegy 220 magyarul tanuló ukrán gyerek és harminc kísérő pedagógus érkezett Magyarországra, hazautazása előtt a csoport a pénteki napot Budapesten töltheti el. A többségében 10-14 éves fiatalok negyven településről származnak, a legtöbben Beregszászról, Királyházáról, Kovászó...
2018-08-10 16:47:58
Az angol királyok félig magyarok
...

MÉG EGY KEVÉSBÉ ISMERT TÉNY: "Első" királyunk, Szent István felesége, Gizella negyedrészt MAGYAR volt! Gizella DÉDAPJA, Arnulf, ellensége, Konrad frank király elől Magyarországra menekült. Itt feleségül vette KAÁL vezér leányát, Agnest.

...
2018-08-08 22:59:52
DK: Orbán Viktor a magyarok és az unió biztonságával játszott
... állampolgárságot és útlevelet érdemi átvizsgálás nélkül. Több esetben terroristák, bűnözők jutottak így állampolgársághoz, Kínából, Oroszországból és több arab államból is érkeztek így emberek Magyarországra, és volt, akit közülük a Terrorelhárítási Központ fogott el - tette hozzá.
A politikus hangsúlyozta, az uniónak meg kell védenie magát, és nem nézheti tétlenül, hogy a "t...
2018-08-08 14:09:42
BL-selejtező - A Malmö edzője szerint gólt ajándékoztak a Vidinek
... vendégek kontráiban több veszély volt, mint amire előzetesen számítottak.
"A játékosok letörtek voltak, de én nem vagyok az, mert hiszek a csapatban, és hiszem azt, hogy elmegyünk Magyarországra, és továbbjutunk a következő körbe" - bizakodott Rösler, aki célzott arra, hogy a selejtező első és második fordulójában is szereztek gólt az idegenbeli összecsapáson.
"Lehet, ho...
2018-08-08 10:29:17
Bemutatták Zurbó Dorottya alkotását a 71. Locarnói Filmfesztiválon
... Könnyű leckékről.
A rendező egy gyermekotthonban ismerkedett meg filmje főhősével, a 17 éves szomáliai menekült lánnyal, Kaifával, aki néhány évvel korábban érkezett egyedül Magyarországra. Kaifa egy budapesti gyermekotthonban él és készül a középiskolai érettségire, ugyanis az álmát, hogy orvos legyen, Magyarországon szeretné megvalósítani.
A költői hangvételű film a l...
2018-08-07 23:14:49
LMP: miért nem támogatja úgy a magyar kkv-szektort a kormány, mint a BMW-t?
...

A képviselő elmondta: a BMW egy milliárd forintos beruházás hoz Magyarországra, ugyanakkor ehhez olyan mértékű támogatást kap a magyar kormánytól, amely egyes piaci becslések szerint akár négy-öt évre biztosítja a Debrecenben felépülő gyár teljes bérköltségét.
Csárdi Antal szerint egy ilyen támogatást a magyar kis- és közepes vállalkozások sokkal hatékonyabban tudn...
2018-08-06 16:11:14
1 2 3 ...................698 699 ..........1048 1049 .........1396 1397 1398 
Címkék: Izrael Államot, Rétvári Bence Erzsébet-táborban, Orbán Viktor, Bemutatták Zurbó Dorottya, Locarnói Filmfesztiválon, Huber Krisztián, Joszi Amrani, KEVÉSBÉ ISMERT TÉNY, Szent István, Gizella DÉDAPJA, Terrorelhárítási Központ, Csárdi Antal, ország legismertebb, angol királyok, unió biztonságával, magyar kkv-szektort, orvosok annyit, első utam, kórházba vezetett, rövidítés jelentős, többieknél jelentősen, madár 2017-ben, röszkei közúti, kisebb határá, meghívott vendégek, hazai közélet, izraeli kultúrát, magyar kultúrát, szervezők tájékoztatása, pénteki napot, többségében 10-14, legtöbben Beregszászról, politikus hangsúlyozta, játékosok letörtek, következő körbe, selejtező első, idegenbeli összecsapáson, gyermekotthonban ismerkedett, budapesti gyermekotthonban, középiskolai érettségire, költői hangvételű, képviselő elmondta, milliárd forintos, magyar kormánytól, ilyen támogatást, magyar kis-, gyermekotthonban, állampolgárságot, terrorelhárítási, személyautóknál, visszaérkeztünk, filmfesztiválon,
© 2013 TVN.HU Kft.