Regisztráció  Belépés
Medvehagymás sertésvagdalt csirkemájjal töltve
Medvehagymás sertésvagdalt csirkemájjal töltve

Hozzávalók

1 kg darált sertéslapocka
2 db tojás

frissen őrölt bors
1 tk majoranna
2-3 ek zsemlemorzsa (+ a tetejére)
1 csokor medvehagyma
1 tk Piros Arany
1 gerezd fokhagyma
1-2 ek olívaolaj
20 dkg csirkemáj
...
2018-05-17 23:33:57
Szabó Gyuri bácsi tanácsai
... SZABÓ GYÖRGY BÜKKSZENTKERESZTI FÜVES EMBER TANÁCSAI:

AGYDAGANAT:
Minden nap egyszerű petróleummal, amit háztartási boltokban lehet kapni a 2
nyaki ütőeret, kell bekenni és belemasszírozni napjában többször.
A teák elkészítésének módja minden zacskón rajta van, hogy áztatni, forrázni, vagy főzni kell-e?

AGYI VÉRELLÁTÁS:
Félig megtöltünk egy...
2018-05-15 09:30:03
Hagymás-gombás csirkemá
Hozzávalók:

50 dkg csirkemáj
50 dkg gomba
2 fej vöröshagyma

őrölt bors
1 tk ételízesítő
majoránna
2 db babérlevél
1-2 ek liszt
1 dl fehérbor vagy húsleves alaplé
2 ek olaj


Jelenleg itt vagy: Főoldal > Szárnyas receptek > Csirke > Csirke belsőség > Hagymás-gombás csirkemáj
Hagymás-gombás csirkemáj ...
2018-05-08 18:08:54
13 filléres egytálétel, amiből kétszer fogsz szedni!
... >>>
10. Hagymás-gombás csirkemáj
csirkemaj

Hozzávalók:

50 dkg csirkemáj
50 dkg gomba
2 db vöröshagyma

őrölt bors
1 tk ételízesítő
majoranna
2 db babérlevél
1-2 ek liszt
1 dl fehérbor
2 ek olaj
A recept ide kattintva folytatódik >>>
11. Sonkás tojáslepény
lepeny

Hozzávalók...
2018-05-04 21:29:57
Házi fűszeres zsemlemorzsa
Szeretném megosztani veletek ezt a jó tippet amit olvastam és már ki is próbáltam. Biztos sokan vagytok úgy velem együtt hogy a szikkadt kenyeret vagy péksüteményt megszárítás után ledaráljátok vagy reszelitek. Ebből a ledarált zsemlemorzsából vettem ki 5-6 evőkanállal amit bármilyen száraz fűszerekkel lehet ízesíteni, nálam a próba 1-1 teáskanál bazsalikom és rozmaring ke...
2018-04-24 13:21:45
Sajtos krumplipuffancs
Hozzávalók :
30 dkg maradék krumplipüré, 15 dkg reszelt sajt, 15 dkg liszt, 1 tojás, só, bors, majoránna, zsemlemorzsa, olaj.

Elkészítése:
A hozzávalókat(zsemlemorzsa nélkül) összegyúrjuk, sóval, borssal és szárított majoránnával ízesítjük. Enyhén olajos kézzel diónyi gombócokat formázunk, finomra szitált zsemlemorzsába hempergetjük, majd forró olajba kisütjü...
2018-04-23 21:46:58
Csirkemáj polentával, almasalátával
Csirkemáj polentával, almasalátával

Hozzávalók

25 dkg hagyma
2 ek vaj
4 dl tej
5 ek olaj
2 ek almaecet
cukor

2 db alma
2 szál majoránna
1/2 csokor metélőhagyma
bors
6 dkg kukoricadara
40 dkg csirkemáj
6 dkg liszt
2 ág rozmari...
2018-04-22 23:34:34
Mi az a Bulgur
A bulgur tulajdonképpen tört búza, Magyarországon a török éttermekben ,,török rizsnek" is nevezik. Leginkább a közel-keleti és a török konyha által kedvelt köret. A még éretlen vagy a meghántolt érett búzaszemeket párolják, kiszárítják, majd durvára összetörik . Mivel a bulgurt előzetesen párolják, ezért a magyarok által ismert búzadarától eltérően jóformán alig kell főz...
2018-04-22 16:32:30
Zöldborsós tokány
Zöldborsós tokány

Hozzávalók

50 dkg sertéstarja vagy -lapocka
6-7 dkg füstölt csemege szalonna
2 db közepes vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 ek liszt
40 dkg kifejtett zöldborsó
1 db kis kápia paprika
néhány karika csípős zöldpaprika
1 tk őrölt paprika
2-3 tk morzsolt majorá...
2018-04-21 02:07:24
Csirkemájas töltött csirkemell
Csirkemájas töltött csirkemell

Hozzávalók

Hozzávalók:
4 db csirkemellfilé
10 dkg csirkemáj
1 fej vöröshagyma
szárnyas fűszerkeverék
majoránna

őrölt feketebors
10 dkg füstölt sonka
10 dkg bacon
4 szelet sajt
A panírozáshoz:
rozsliszt
tojás...
2018-04-21 00:14:33
1 2 3 4 .....................266 267 ...........400 401 ...........532 533 534 
Címkék: Szabó Gyuri, Piros Arany, SZABÓ GYÖRGY BÜKKSZENTKERESZTI FÜVES EMBER TANÁCSAI, AGYI VÉRELLÁTÁS, teák elkészítésének, szikkadt kenyeret, bulgur tulajdonképpen, török éttermekben, török konyha, meghántolt érett, bulgurt előzetesen, magyarok által, belemasszírozni, krumplipuffancs, zsemlemorzsából, zsemlemorzsába, tulajdonképpen, elkészítésének, magyarországon, csirkemellfilé, sertéslapocka, almasalátával, fűszerkeverék, sertésvagdalt, zsemlemorzsa, csirkemájjal, medvehagymás, petróleummal, hozzávalókat, metélőhagyma, hempergetjük, kukoricadara, búzaszemeket, panírozáshoz, majoránnával, összegyúrjuk, ledaráljátok, péksüteményt, éttermekben, tojáslepény, folytatódik, zöldpaprika, vöröshagyma, csirkemájas, sertéstarja, kiszárítják, búzadarától, megszárítás, fűszerekkel, medvehagyma, evőkanállal, elkészítése, ételízesítő, krumplipüré, gombócokat, háztartási, hozzávalók, bazsalikom, megtöltünk, egytálétel, babérlevél, vérellátás, polentával, megosztani, agydaganat, reszelitek, feketebors, zöldborsós, meghántolt, előzetesen, összetörik,
© 2013 TVN.HU Kft.