Regisztráció  Belépés
Mi a különbség a kampány és a tájékoztatás között ?
......orbánnál nagyobb manipulátor, még NEM VOLT HATALMON ebben az országban!

(Tartok tőle, akkorát is fog bukni, amekkorát még politikus nem is bukott soha ebben az országban!)

A "Magyarország jól teljesít" duma ugyanis, CSAK DUMA!

orbán KÁBÍTJA az ország népet!, miközben:
a) 4 millió ember él a szegénységi küszöb környékén, vagy az alatt!, mert....
2017-07-17 21:35:29
“Irtsátok ki a Magyarokat” Az az honnan ered az
... az ősöktől örökölt történelemtudatot szétzúzzák, akkor a nemzetet összetartó érzelmi és történelmi értékeket is szétzúzzák, a nemzet torzsalkodó és megosztott tömeggé válik és ügyes manipulátorok azt tesznek vele, amit akarnak. Ez mégsem lehet a finn-ugor elmélet terjesztésének a célja! Vagy mégis?

Mindenesetre a finn-ugor elmélet terjesztésével jól összekuszálták az am...
2017-06-20 18:15:36
Hatékonyabb terápiák bevezetése is cél a nemzeti agykutatási programban
... milliárd forintos állami támogatással folytatódhat a következő négy évben. Oberfrank Ferenc hozzátette: a bionika területéről szerepel a programban olyan mikroelektronikai érzékelők és manipulátorok kutatása is, amelyek hozzájárulhatnak a betegek gyógyításához.
A magyar tudósok egyebek mellett komoly eredményeket értek el az elmúlt években az alvás és a stressz neurobiológiai...
2017-02-24 13:12:06
Draghi: az EKB a megugró infláció ellenére kitart a laza monetáris politika mellett
... Németország a "durván alulértékelt" euró révén kizsákmányolja főbb kereskedelmi partnereit, köztük az Európai Unió más országait és az Egyesült Államokat.
"Nem vagyunk árfolyam-manipulátorok" - mondta Draghi, hozzátéve, hogy az euróövezet közös jegybankja utoljára 2011-ben avatkozott be a devizapiaci árfolyamokba.
Az ülésen a képviselők közül többen aggodalmuknak adtak h...
2017-02-06 20:53:58
Londoni elemzők: az amerikai-kínai kereskedelmi feszültség eszkalációjának lehetősége a legnagyobb világgazdasá
...
A Bank of America-Merrill Lynch bankcsoport londoni kutatási részlegének (BofA Merrill Lynch Global Research) elemzői pénteken, az új amerikai elnök, Donald Trump beiktatásának napján ismertetett tanulmányukban közölték: a kínai importra Trump által az elnökválasztási kampány idején kilátásba helyezett 45 százalékos vám bevezetése helyett valószínűbbnek tartják, hogy az új am...
2017-01-20 17:52:45
Az érzelmi MANIPULÁCIÓ 8 megnyilvánulási formája!
... MANIPULÁCIÓ 8 megnyilvánulási formája!
Sokan élnek olyan párkapcsolatban, ahol a párjuk minden egyes nap valamilyen szinten negatívan befolyásolja az életüket. Van úgy, hogy az illető manipulátor agresszív, de lehet passzív, nárcisztikus, kontrollmániás, de úgynevezett borderline személyiségzavarban is szenvedhet.

Most nézzük, hogy milyen 3 típusú manipulátor létez...
2017-01-10 14:15:10
Tartsd tisztán szívedet!
... sikeresebb vagy, annál több kritikával kell számolnod. Ha megkapod az előléptetést, ne csodálkozz, ha egyszer csak kritikusok tűnnek elő a semmiből: Nem is olyan tehetséges, csak egy manipulátor, csak a főnök kezére játszik.

Vagy talán a barátaid kedvesek, amíg szingli vagy, de amikor megházasodsz, ne csodálkozz, ha elkezdenek beszélni: Nem tudom elhinni, hogy őt vette ...
2016-12-07 11:20:16
FEJEZETEK a MAGYARORSZÁGI CINIZMUS TÖRTÉNETÉBŐL
... Horváth András


FEJEZETEK A MAGYARORSZÁGI CINIZMUS TÖRTÉNETÉBŐL
A konferencia szervezője a közpénz-milliárdokkal kitömött, a "Magyarország legfőbb manipulátora" címre is esélyes Nézőpont Intézet. Az előadók között Balog Ádám MKB-elnök ("Matolcsy-gyermek") és Varga Mihály oligarcha-gazdasági miniszter.
És még most sem fog leszakadni az ég.

Gazda...
2016-11-28 09:31:53
8 tipp a mérgező emberek kezelésére
Előbb vagy utóbb mindenki életében eljön az idő, hogy szembe kell néznie, szállnia a negatív emberekkel. Narciszisták, kényszeres hazudozók, szociopaták, manipulátorok, pletykások és a mártírok csak néhány példái ezeknek az embereknek.
A negatív emberek mindig megtalálják a módját, hogy beleássák magukat mások életébe, hogy viszályt, anarchiát keltsenek, hogy így formálják a k...
2016-11-16 15:24:18
1956 - Balog: félidőben az emlékév, még "sok fontos és jó program vár ránk"
...
Balog Zoltán az eseménysorozat céljai között említette a fiatal nemzedékek elérését, ezért jelent meg a motívum a romkocsmákban, fényfestésen, internetes applikációkban vagy háromdimenziós megoldásokon. Jelezte, mintegy 1700-an indultak a Petőfi Rádió 56-os dalszövegpályázatán.
A miniszter hangsúlyozta a pedagógus-továbbképzés fontosságát is, és megjegyezte: összesen hár...
2016-11-14 18:05:14
1 2 3 .9 10 13 14 .17 18 19 
Címkék: MAGYARORSZÁGI CINIZMUS TÖRTÉNETÉBŐL, VOLT HATALMON, CSAK DUMA, Oberfrank Ferenc, Európai Unió, Egyesült Államokat, America-Merrill Lynch, BofA Merrill Lynch Global Research, Donald Trump, Horváth András, FEJEZETEK MAGYARORSZÁGI CINIZMUS TÖRTÉNETÉBŐL, Nézőpont Intézet, Balog Ádám MKB-elnök, Varga Mihály, Balog Zoltán, Petőfi Rádió, tájékoztatás között, nemzeti agykutatási, megugró infláció, laza monetáris, amerikai-kínai kereskedelmi, legnagyobb világgazdasá, érzelmi MANIPULÁCIÓ, mérgező emberek, ország népet, szegénységi küszöb, ősöktől örökölt, nemzetet összetartó, nemzet torzsalkodó, finn-ugor elmélet, következő négy, bionika területéről, programban olyan, betegek gyógyításához, magyar tudósok, elmúlt években, stressz neurobiológiai, euróövezet közös, devizapiaci árfolyamokba, képviselők közül, kínai importra, elnökválasztási kampány, párjuk minden, illető manipulátor, főnök kezére, barátaid kedvesek, konferencia szervezője, előadók között, negatív emberekkel, mártírok csak, negatív emberek,
© 2013 TVN.HU Kft.