Regisztráció  Belépés
Klasszikus hólabda
... 1 db tojássárga
1 csomag kókuszreszelék
A csokimázhoz:
5 dkg csokoládé
1,5 dkg vaj


Elkészítés

1.

A porcukrot és a vaníliás cukrot keverőtálba tesszük, majd hozzáadjuk az egész tojásokat. Ezután robotgéppel habosra keverjük, hogy legalább háromszorosára nőjön, majd állandó keverés mellett hozzácsorg...
2018-09-17 11:10:09
Citromos túrókrém
... a tej adjuk hozzá és keverjük amíg be
nem sűrűsödik. nagyon sűrű lesz.

Tegyük félre hűlni.

A túrót tegyük át egy nagyobb edénybe, adjuk hozzá a
100 g porcukrot és a citromok reszelt héját. Keverjük át.

Ha kihűlt a pudingunk akkor a túrókrémet és a pudingot
keverjük össze. ÉS KÖTELEZŐ KÓSTOLNI!
Már itt nagyon őrülten finom íz...
2018-07-29 10:18:10
Kókuszos szelet tojássárgás krémmel
... majd lefedjük a másik lap tésztával.
Kókuszos töltelék: a tojásfehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. Mielőtt a tojáshab tökéletes lenne, hozzáadjuk a vaníliacukrot és porcukrot, ezzel együtt verjük tovább. Utolsó lépésben belekeverjük a kókuszreszeléket.
A tepsit a tésztával és töltelékkel 160 fokra előmelegített tepsibe tesszük és aranyszínűre sütjük. Sütés...
2018-07-26 13:56:14
Pudingkrémes epertorta
... 5-6 ek cukor
2 dl tejszín
30 dkg eper
1 csomag piros tortazselé


Elkészítése:
Piskóta készítése:

Egy keverőtálba tegyük bele a porcukrot, majd adjuk hozzá az egész tojásokat. Ezután kezdjük el robotgéppel jó habosra keverni. (Addig keverjük, hogy legalább háromszoros mennyiséget kapjunk.)

Ekkor állandó keverés m...
2018-07-25 20:51:26
Epres-túrókrémes szelet
... belevegyítjük. A krémet az eper rétegre simítjuk, és 1 órára a hűtőbe tesszük, majd a másik tésztalappal befedjük, és kb. 5 órára visszatesszük a hűtőbe dermedni.

A sütire porcukrot szitálunk, vizes, éles késsel szeleteljük. Tálalásnál a maradék tejszint vaníliás cukorral felverve nyomózsákba töltjük, és a sütit habrózsákkal, eperrel és csoki levélkékkel díszítjük.|...
2018-07-22 15:53:30
Tejszínkrémes barackos finomság sütés nélkül!
... 20 dkg barack befőtt

Elkészítése:

A pudingot, a cukrot és a tejet összekeverjük és megfőzzük, majd kihűtjük. A habot felverjük és belekeverjük a joghurtot és a porcukrot. Ha a puding kihűlt összedolgozzuk vele, majd a befőtt háromnegyedét apróra vágjuk, lecsöpögtetjük és belekeverjük. A maradék befőttel díszítjük a tetejét. Lehűtjük és már kínálhatjuk is....
2018-06-28 18:59:06
Sütemény receptek
... ½ dl erős feketekávé, 3 db tojásfehérje, 5 dkg porcukor

A kockacukrot lábosba tesszük, a feketekávéval sűrű sziruppá főzzük. A keményre vert tojáshabba belekeverjük a porcukrot, és folytonosan verve hozzáöntjük a forró kávés szirupot. Addig verjük, amíg kihűl. A kész habot nyomózsákba tesszük, és a már kikent tepsibe kis csókokat nyomunk belőle. Nagyon gyenge tűzön...
2018-06-11 11:43:44
Meggyes-túrós szelet
... simára.

A meggyet magozzuk ki, szórjuk meg pár kanál cukorral, és hagyjuk pár órát állni, majd alaposan csepegtessük le. (érdemes már előző nap lecukrozni)

A túróhoz adjuk hozzá a porcukrot, a vaníliás cukrot, a tojások sárgáját, majd keverjük alaposan össze. Ezután adjuk hozzá a vaníliás pudingport (v. keményítőt) és szintén keverjük össze.

A tojá...
2018-06-01 19:19:54
Pudingkrémes epertorta
... 5-6 ek cukor
2 dl tejszín
30 dkg eper
1 csomag piros tortazselé


Elkészítése:
Piskóta készítése:

Egy keverőtálba tegyük bele a porcukrot, majd adjuk hozzá az egész tojásokat. Ezután kezdjük el robotgéppel jó habosra keverni. (Addig keverjük, hogy legalább háromszoros mennyiséget kapjunk.)

Ekkor állandó keverés m...
2018-05-13 15:13:25
Sonkás alagút: kiváló saláta, köret és egyedi étel
... vágunk, és a franciasaláta alaphoz keverjük.

Vizet a leveskockával és a zselatinnal összeforraljuk. Szobahőmérsékletűre hűtjük.

A majonézt,tejfölt,mustárt,borsot,porc ukrot jól összekeverjük,és hozzáöntjük a zselatinos húslét.

Őzgerinc formát folpackkal kibélelünk,beleterítjük a sonkaszeleteket, félig megtöltjük francia salátával,és beleteszünk a fő...
2018-05-10 06:36:53
1 2 3 .........................80 81 .............120 121 ............159 160 161 
Címkék: KÖTELEZŐ KÓSTOLNI, vaníliás cukrot, egész tojásokat, túrót tegyük, nagyobb edénybe, citromok reszelt, pudingunk akkor, csipet sóval, tojáshab tökéletes, keverőtálba tegyük, eper rétegre, hűtőbe tesszük, másik tésztalappal, hűtőbe dermedni, sütire porcukrot, maradék tejszint, sütit habrózsákkal, tejet összekeverjük, habot felverjük, puding kihűlt, befőtt háromnegyedét, maradék befőttel, kockacukrot lábosba, feketekávéval sűrű, keményre vert, forró kávés, kész habot, meggyet magozzuk, túróhoz adjuk, tojások sárgáját, vaníliás pudingport, franciasaláta alaphoz, zselatinnal összeforraljuk, zselatinos húslét, kókuszreszeléket, sonkaszeleteket, háromszorosára, összedolgozzuk, kókuszreszelék, lecsöpögtetjük, összeforraljuk, háromnegyedét, tejszínkrémes, összekeverjük, tojásfehérjét, előmelegített, vaníliacukrot, visszatesszük, belevegyítjük, feketekávéval, franciasaláta, leveskockával, belekeverjük, tojásfehérje, tésztalappal, pudingkrémes, habrózsákkal, beleterítjük, csepegtessük, aranyszínűre, elkészítése, hozzáöntjük,
© 2013 TVN.HU Kft.