Regisztráció  Belépés
Tejszínkrémes barackos finomság sütés nélkül!
... 20 dkg barack befőtt

Elkészítése:

A pudingot, a cukrot és a tejet összekeverjük és megfőzzük, majd kihűtjük. A habot felverjük és belekeverjük a joghurtot és a porcukrot. Ha a puding kihűlt összedolgozzuk vele, majd a befőtt háromnegyedét apróra vágjuk, lecsöpögtetjük és belekeverjük. A maradék befőttel díszítjük a tetejét. Lehűtjük és már kínálhatjuk is....
2018-06-28 18:59:06
Sütemény receptek
... ½ dl erős feketekávé, 3 db tojásfehérje, 5 dkg porcukor

A kockacukrot lábosba tesszük, a feketekávéval sűrű sziruppá főzzük. A keményre vert tojáshabba belekeverjük a porcukrot, és folytonosan verve hozzáöntjük a forró kávés szirupot. Addig verjük, amíg kihűl. A kész habot nyomózsákba tesszük, és a már kikent tepsibe kis csókokat nyomunk belőle. Nagyon gyenge tűzön...
2018-06-11 11:43:44
Meggyes-túrós szelet
... simára.

A meggyet magozzuk ki, szórjuk meg pár kanál cukorral, és hagyjuk pár órát állni, majd alaposan csepegtessük le. (érdemes már előző nap lecukrozni)

A túróhoz adjuk hozzá a porcukrot, a vaníliás cukrot, a tojások sárgáját, majd keverjük alaposan össze. Ezután adjuk hozzá a vaníliás pudingport (v. keményítőt) és szintén keverjük össze.

A tojá...
2018-06-01 19:19:54
Pudingkrémes epertorta
... 5-6 ek cukor
2 dl tejszín
30 dkg eper
1 csomag piros tortazselé


Elkészítése:
Piskóta készítése:

Egy keverőtálba tegyük bele a porcukrot, majd adjuk hozzá az egész tojásokat. Ezután kezdjük el robotgéppel jó habosra keverni. (Addig keverjük, hogy legalább háromszoros mennyiséget kapjunk.)

Ekkor állandó keverés m...
2018-05-13 15:13:25
Sonkás alagút: kiváló saláta, köret és egyedi étel
... vágunk, és a franciasaláta alaphoz keverjük.

Vizet a leveskockával és a zselatinnal összeforraljuk. Szobahőmérsékletűre hűtjük.

A majonézt,tejfölt,mustárt,borsot,porc ukrot jól összekeverjük,és hozzáöntjük a zselatinos húslét.

Őzgerinc formát folpackkal kibélelünk,beleterítjük a sonkaszeleteket, félig megtöltjük francia salátával,és beleteszünk a fő...
2018-05-10 06:36:53
Pudingos keksz recept
... háztartási keksz (Albert keksz)
» 12,5 dkg Rama margarin

Elkészítés:

Elkészítjük a krémet.
Ehhez 2 deci tejet egy kis lábasba öntünk, beleszórjuk a porcukrot, és fölforraljuk. A pudingport és a kakaót a maradék tejjel elkeverjük, majd lassan a forró tejbe csorgatjuk. Szünet nélkül kevergetve kis lángon addig főzzük, amíg sűrű pudingot nem kapun...
2018-05-03 14:22:16
Négyemeletes mennyország
... gesztenyemassza





Elkészítése:

25 cm-es csatos torta formában készítsük.


A darált kekszhez hozzáadjuk az olvasztott margarint, 2 ek porcukrot, és annyi tejet öntünk hozzá (nem kell sok), hogy össze tudjuk jól gyúrni. (L...
2018-04-15 14:16:32
Mentás kocka
... massza:
10 dkg porcukor
1 evőkanál kakaópor
2 evőkanál víz
Tetejére:
kakaópor



Elkészítjük a piskótát és hagyjuk kihűlni. A mentaleveleket, a porcukrot és a pehelycukrot aprítógéppel porrá zúzzuk. A tejszínt a habfixálóval jó keményre verjük a robotgéppel, majd beletesszük a vaníliás cukrot, a vajkrémet és a mentás-cukros keveréket, m...
2018-04-07 01:07:01
Tejszínes-csokis szelet (Nanaimo szelet)
... forgatjuk. A masszát áttöltjük a formába, evőkanál aljával vagy ujjainkkal egyenletesen lenyomkodjuk, és letakarva a hűtőbe tesszük.
A világos krémhez 10 dkg vajat és 10 dkg porcukrot kézi mixer habverőjével habosra keverünk kb. 5 perc alatt. Beledolgozunk 4 ek tejszínt, majd a kakaós alapra töltjük, és elsimítjuk. A formát visszatesszük a hűtőbe.
A csoko...
2018-04-06 22:57:43
Mennyei ALEXANDRA szelet
... hűtőbe tesszük.
Elkészítjük a mézes tésztát: egy nagy gyúródeszkára egy kupacba szórjuk a lisztet, beleütjük a tojást, hozzáadjuk a folyékony mézet, a puha vajat, a sütőport és a porcukrot. A hozzávalókból tésztát gyúrunk.
Egy tepsi alját sütőpapírral kibéleljük, és erre tesszük rá a tepsi nagyságúra nyújtott mézes tésztát. A tésztát villával kilyuggatjuk.
...
2018-03-19 11:48:25
1 2 3 ........................79 80 .............119 120 .............158 159 160 
Címkék: Mennyei ALEXANDRA, tejet összekeverjük, habot felverjük, puding kihűlt, befőtt háromnegyedét, maradék befőttel, kockacukrot lábosba, feketekávéval sűrű, keményre vert, forró kávés, kész habot, meggyet magozzuk, túróhoz adjuk, vaníliás cukrot, tojások sárgáját, vaníliás pudingport, keverőtálba tegyük, egész tojásokat, franciasaláta alaphoz, zselatinnal összeforraljuk, zselatinos húslét, maradék tejjel, forró tejbe, darált kekszhez, olvasztott margarint, pehelycukrot aprítógéppel, mentás-cukros keveréket, masszát áttöltjük, hűtőbe tesszük, világos krémhez, kakaós alapra, formát visszatesszük, mézes tésztát, nagy gyúródeszkára, kupacba szórjuk, folyékony mézet, puha vajat, hozzávalókból tésztát, tepsi alját, tepsi nagyságúra, tésztát villával, sonkaszeleteket, gesztenyemassza, lecsöpögtetjük, összeforraljuk, mentaleveleket, összedolgozzuk, összekeverjük, franciasaláta, tejszínkrémes, visszatesszük, háromnegyedét, feketekávéval, hozzávalókból, leveskockával, gyúródeszkára, beledolgozunk, belekeverjük,
© 2013 TVN.HU Kft.