Regisztráció  Belépés
Cukorbetegen egészségesen - rajtunk (is) múlik!
... kisugározhat a nyakba, állkapocsba és a karokba), nehéz légzés, fáradság, verejtékezés, émelygés és szédülés. Azonban maga a betegség egészen a szívrohamig vagy a sztrók megtörténtéig rejtve is maradhat.

Elhízás

A túlsúlyosság vagy a kövérség növeli a szív-és érrendszer megbetegedés és a diabétesz kockázatát és a szövődményeket is súlyosbítja. A súlycsökkenés...
2018-09-25 20:20:37
Kortárs művészeti találkozót rendeznek Ópusztaszeren
... érkezik a parkba, hogy egyedi hangszerpárosításra komponált művekkel kápráztassa el az értő közönségét.
Szombaton ünneplik Borszűrő Szent Mihály napját, így a programok közül nem maradhat ki a szüret, a szőlőpréselés és a bormustra sem. A skanzenben népi mesterségek bemutatóival várják a látogatókat: kiderül, hogyan dolgozik a csipkeverő, az ostor- vagy a szakajtókészítő, a k...
2018-09-25 09:42:14
Szent Gellért püspök és vértanú 09.24
... valósul meg. Apostolainak és tanítványainak, és a későbbi korokban követőinek is éppen az lesz a küldetése, hogy az Úrtól kapott tanítás fényét továbbadják.
A krisztusi örömhír nem maradhat titokban. Erre utal a következő mondás: ,,Semmi sincs elrejtve, ami nyilvánosságra ne jutna; és nincs olyan titok, ami ki ne derülne." Az örömhír természete megkívánja, hogy ak...
2018-09-24 18:42:46
Ukrán nacionalisták tüntettek Magyarország beregszászi konzulátusánál a külképviselet bezárását követelve
... kiutasítani a beregszászi magyar konzult, ha Magyarország nem hívja vissza őt.
Szijjá...
2018-09-24 13:53:31
Tallóztam
... Vigyázat! Nincs még egy esély az első benyomás, az első pillanatokban születik.
3. A kor nem a legfontosabb dolog egy nő életében, szép lehetsz 20 évesen, elragadó 40 évesen és egyedi maradhatsz életed végéig.
4. Íme egy paradoxon: minél butább egy férfi és minél több kudarcban volt része annál nagyobb az elvárása a nővel szemben.
5. Az a férfi amelyik kedves és szé...
2018-09-22 19:58:06
EU-csúcs - Orbán: semmi szükség arra, hogy a Frontex védje helyettünk a határt
... Szerdán átadta Ausztriának is azt a javaslatot, amelyet már Bulgáriának átnyújtottak, és amely ezt a problémát oldja meg, de nem a tagállamok ellenében, hanem úgy, hogy "a tagállamoknál maradhat a védekezés joga" - ismertette.
A kormányfő úgy fogalmazott, "szép dolog a Frontex, de a Frontex életében még soha egyetlen méter határt sem védett meg, mi meg több száz kilométert". ...
2018-09-20 10:42:09
Biztonságpolitikai államtitkárként folytatja munkáját a német alkotmányvédelmi hivatal távozó vezetője
... Seehofer tájékoztatóján hangsúlyozta, hogy nem tartotta szükségesnek és indokoltnak Hans-Georg Maassen áthelyezését, az álláspontja szerint kiváló államigazgatási szakember csak azért nem maradhat a BfV vezetője, mert az SPD megvonta tőle a bizalmat.
Elmondta, hogy a belső elhárításért felelős nemzetbiztonsági szolgálat élére még nem találtak új embert. Az utód kijelöléséig H...
2018-09-19 14:31:47
Liviu Dragnea román szociáldemokrata pártelnök lemondását követelik párton belüli bírálói
... társadalommal. Az levélírók úgy vélik, hogy az állandósult PSD-ellenes tüntetések megosztották a román társadalmat, tovább mélyíthetik a bizalmatlanságot a PSD-vel szemben, amely aligha maradhat kormányon, ha a közfelháborodás a Dancila-kabinet bukásához vezet.
A három alelnök szerint a pártelnök lemondása után - a Dragnea által háttérből irányított és ügyvezető elnökké előlé...
2018-09-19 14:01:58
Érdekesség Szép estét mindenkinek!
... Vigyázat! Nincs még egy esély az első benyomás, az első pillanatokban születik.
3. A kor nem a legfontosabb dolog egy nő életében, szép lehetsz 20 évesen, elragadó 40 évesen és egyedi maradhatsz életed végéig.
4. Íme egy paradoxon: minél butább egy férfi és minél több kudarcban volt része annál nagyobb az elvárása a nővel szemben.
5. Az a férfi amelyik kedves és szé...
2018-09-18 21:11:51
Asztalitenisz Eb - Magyar győzelmek
... versenyben vannak még a továbbjutásért.
A kvalifikációban négyes csoportokat alakítottak ki, biztosan csak a győztesek kerülnek a 64-es főtáblára, de még a második hellyel is lehetőség maradhat a folytatásra. A selejtezős küzdelmek szerdán zárulnak.
A nőknél Póta Georgina (8.), Pergel Szandra (24.) és Madarász Dóra (30.) kiemeltként egyből főtáblás.
A páros számok s...
2018-09-18 20:34:35
1 2 3 ....................493 494 ..........739 740 ..........985 986 987 
Címkék: Szent Gellért, Liviu Dragnea, Érdekesség Szép, Asztalitenisz Eb, Borszűrő Szent Mihály, Hans-Georg Maassen, Póta Georgina, Pergel Szandra, Madarász Dóra, külképviselet bezárását, német alkotmányvédelmi, betegség egészen, szívrohamig vagy, sztrók megtörténtéig, túlsúlyosság vagy, kövérség növeli, szív-és érrendszer, diabétesz kockázatát, értő közönségét, programok közül, skanzenben népi, ostor- vagy, későbbi korokban, krisztusi örömhír, következő mondás, örömhír természete, beregszászi magyar, első benyomás, első pillanatokban, legfontosabb dolog, nővel szemben, problémát oldja, tagállamok ellenében, tagállamoknál maradhat, védekezés joga, álláspontja szerint, belső elhárításért, utód kijelöléséig, állandósult PSD-ellenes, román társadalmat, három alelnök, pártelnök lemondása, kvalifikációban négyes, győztesek kerülnek, 64-es főtáblára, második hellyel, selejtezős küzdelmek, nőknél Póta, páros számok, alkotmányvédelmi, szociáldemokrata, nemzetbiztonsági, bizalmatlanságot, államtitkárként, államigazgatási,
© 2013 TVN.HU Kft.