Belépés
Kolbászkrém házilag
... dkg zsír (vagy margarin)

Elkészítés:
A kolbász bőrét óvatosan lehúzzuk, a húsát húsdarálóval vagy turmixgéppel finomra daráljuk. A kapott masszát a puha zsírral (vagy margar...
2007-03-22 12:12:42
Az almafa zamatos kincsei
... a vaníliás cukorral megszórjuk, kicsit állni hagyjuk. A száraz zsemléket (kifliket) egy centiméter vastag szeletekre vágjuk, majd egy tepsi alján szétterítjük. A tojások sárgáját a margarinnal, a fele porcukorral habosra keverjük, majd hozzáöntjük a felforralt tejet, és a zsömlére öntjük, hogy alaposan megduzzadjon. Erre rátesszük az almát, és 15-20 percig sütjük. Ezalatt felverjü...
2007-03-16 00:41:10
Zöldséges különleges
... vedd ki a sütőből, pár percre hagy pihenni, hogy könnyebben kijöjjön a sütőformából.
Frissen, melegen szójaszósszal tálalható.

Tipp:

Sütés előtt kevés margarinnal, vagy vajjal kend ki a sütőformát, szórj bele kevés lisztet, forgasd meg, hogy mindenhol tapadjon a vajra liszt.
A fölösleges mennyiséget öntsd ki, vagy vissza a zacskóba.
Így ne...
2007-03-13 15:41:57
Póréhagymás rakott burgonya...
... póréhagyma

80 dkg burgonya


Elkészítése: A karikára vágott főtt burgonyát, csíkokra vágott füstölt sonkát, vékony szeletekre vágott póréhagymát rétegezzük egy margarinnal kikent tűzálló tálba, majd rálocsoljuk a tejszínnel és vízzel kikevert Knorr Pirított hagymás csirke Rafinériát.
Reszelt sajttal szórjuk meg a tetejét, majd 180 fokos sütőben 30...
2007-03-13 13:42:55
Az újrafelfedezett hajdina
... víz keverékében feltesszük főni. Cukorral, citromlével és -héjjal ízesítjük. Ha megpuhult, belekeverjük a lereszelt almát. A felvert tojásfehérje habját óvatosan beleforgatjuk, majd margarin...
2007-03-09 00:44:23
Túrós zsemlefelfújt
... kiszedjük, majd apró kockákra vágjuk. Az így kapott ,,zsemleedénykéket" langyos, cukros, vaníliás tejben megáztatjuk, majd hőálló üvegtálba tesszük.
2. A tojássárgáját a margarinnal és 5 dkg cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk az áttört túrót, a beáztatott mazsolát, a reszelt citromhéjat, a tojásfehérje kemény habját és a kockára vágott zsemlét.
3. A beáztat...
2007-03-04 00:48:29
A reklámok szerint....
... fénysugarai simítják végig háromdimenziósan borotvált arcunkat, miközben feleségünk - természetesen meztelenül - tökéletes aromájú kávét főz a konyhában, és kedvesen mosolyogva zsírmentes margarinnal keni meg a friss pirítóst. Arca gyönyörű, hiszen semleges PH értékű szappant használ, és a napfény vidáman táncol korpamentes, kondicionált haján. És csak most vesszük észre, hogy tar...
2007-03-04 00:47:47
Kakaós Csigusz
... képtáramban, a linken pedig meg is nézhetitek az eredményt!

"3 dkg élesztőt megfuttatunk a 2 dl vaníliás cukorral édesített tejben, majd összedolgozzuk 60 dkg liszttel, 20dkg margarinnal, 2 tojás sárgájával, csipet sóval, szükség szerint tejjel, és alaposan bedagasztjuk.
Kilisztezett edényben a tetejét liszttel meghintve, langyos helyen kétszeresére kelesztjük. A m...
2007-03-01 20:33:09
csodadiós
... szódabikarbóna
a tepsi kikenéséhez: margarin
a tetejére: gyümölcs

Egy mély tálban fakanállal mindent jól összekeverünk.
Egy közepes méretű peremes tepsit jó vastagon kikenünk margarinnal.
A tésztát beleöntjük.
A gyümölcsöt (meggyet vagy apróra vágott, cukrozott narancshéjat) a tetejére szórjuk.
Sütőben, amit már előre bekapcsoltunk, közepes...
2007-02-26 06:04:36
habos diós sütemény
... laskanyújtóval durvára tört pörkölt diót.

A krémhez a hideg tejjel kikeverjük - a margarin kivételével - az összes hozzávalót, majd keményre főzzük. Lehűtjük, mixerrel kikeve...
2007-02-26 01:11:14
1 2 3 ..............343 .......514 515 .......680 681 682 685 686 
Címkék: Kakaós Csigusz, Knorr Pirított, almafa zamatos, újrafelfedezett hajdina, reklámok szerint, kolbász bőrét, húsát húsdarálóval, kapott masszát, puha zsírral, vaníliás cukorral, száraz zsemléket, centiméter vastag, tepsi alján, tojások sárgáját, fele porcukorral, felforralt tejet, zsömlére öntjük, vajra liszt, fölösleges mennyiséget, karikára vágott, margarinnal kikent, lereszelt almát, felvert tojásfehérje, áttört túrót, beáztatott mazsolát, reszelt citromhéjat, tojásfehérje kemény, kockára vágott, friss pirítóst, napfény vidáman, linken pedig, tetejét liszttel, tepsi kikenéséhez, mély tálban, közepes méretű, tésztát beleöntjük, tetejére szórjuk, hideg tejjel, margarin kivételével, összes hozzávalót, zsemleedénykéket, háromdimenziósan, újrafelfedezett, szódabikarbóna, laskanyújtóval, összedolgozzuk, zsemlefelfújt, tojássárgáját, természetesen, beleforgatjuk, bekapcsoltunk, összekeverünk, szójaszósszal, narancshéjat, megduzzadjon, sütőformából, megfuttatunk, bedagasztjuk, kilisztezett, szétterítjük, turmixgéppel,
© 2013 TVN.HU Kft.