|
|
|
... volt a végén). Itt legalább biztonságban volt a kocsi, mert Bécsben parkolni eléggé zűrös. Tanultak Pestből?
Vacsoráztunk Ernővel, de megint belefutottam egy nem túl jó ételbe. A marhapofa nem lábszárból készül, és amúgy puha. A tálalás szép volt.
Vacsora után a Collégium, szép este. Könnyedén próbáltam levezetni a találkozót, szerintem nem vallottam kudarcot.
Éjj... |
2022-09-30 20:28:08 |
|
|
|
|
|
|
Olívabogyós marhapofa
Hozzávalók
60 dkg marhapofa
30 dkg felaprított füstölt szalonna (kolozsvári például)
30 dkg sárgarépa
30 dkg olívabogyó
5 dl fehérbor
5 dl víz
4 gerezd fokhagyma
4 db közepes vöröshagyma
10 szál kakukkfű
só
bors
0,5 dl olívaolaj... |
|
2017-07-08 23:26:58 |
|
|
|
|
|
|
... marhából készült mangalicaszalonnával, kakukkfűvel és petrezselyem jus-vel, ehhez húsos raviolival készült gulyás, gombával töltött répa, konfitált sütőtökkel és marinált céklával, valamint marhapofa és ökörfarok rillette karórépapürével és céklával, és végül hagymakompót hagymalekvárral és szarvasgombával társult.
A nemzetközi zsűriben Paul Bocuse alapítón, valamint a legut... |
2013-01-30 20:23:38 |
|
|
|
|
|
|
... marhából készült mangalicaszalonnával, kakukkfűvel és petrezselyem jus-vel, ehhez húsos raviolival készült gulyás, gombával töltött répa, konfitált sütőtökkel és marinált céklával, valamint marhapofa és ökörfarok rillette karórépapürével és céklával, és végül hagymakompót hagymalekvárral és szarvasgombával társult.
A francia műsorközlő azt mondta: reméli, hogy a magyar fogás... |
|
2013-01-30 16:52:25 |
|
|
|
|
|
|
...-
Szűcs Dezsőné [Vera]
Gyümölcsös kavart
4 egész tojást kikavarunk 30 dkg cukorral, 3 evőkanál forró vízzel. Belerakunk egy vaníliás cukrot vagy reszelt citromhéjat, vagy mindkettőt, 1 csomag sütőport citromlével felfuttatva, 30 dkg lisztet. Ezt kikavarjuk, a végén hozzákavarunk 1 dl olajat. Zsírozott, lisztezett tepsib... |
|
2011-05-10 21:11:49 |
|
|
|
|
|
|
Húsbavágóan bizalmas - az 5 legjobb hentes
Nem csak nosztalgikus fantazmagória a régi idők hentes-vásárló közti tisztes bizalma. Újra reneszánszát éli a minőségi hús felfedezése, és ezzel együtt a hentes szakma megbecsülése is visszanyeri megkopott fényét. Lássuk a legnevesebbeket!
Az alapanyag a gasztronómia alfája és ómegája - mondják sokszor, nem is ... |
2011-03-11 11:22:31 |
|
|
|
|