Regisztráció  Belépés
Újabb kétharmad: mire számíthat Európa?
... euroszkeptikus Nagy-Britannia szerepét az unióban.

Ez eddig felemásan érvényesült. Bár a V4-ek továbbra is egységes álláspontot képviselnek a menekültek kötelező elosztásán alapuló mechanizmust illetően, a kiküldött munkavállalókról szóló tavaly októberi tanácsi szavazás is megmutatta, mennyire könnyen leszalámizhatók a visegrádi országok. Szlovákia és Csehország levála...
2018-04-21 21:42:49
5 pontban arról, hogy Orbán veje miért vádolható szervezett
... közbeszerzései közül a vizsgált 35 projekt mindegyikében felmerült a visszaélés gyanúja, és az esetek felében, 17 pályázatnál egyenesen úgy találta az OLAF, hogy szervezett csalási mechanizmust építettek ki.
A pályázatok egy részét úgy írták ki, hogy a feltételeknek csak az Elios vagy konzorciuma feleljen meg.
A pályázatoknál visszatérő ,,rendszertelenségek...
2018-03-28 22:12:29
Brexit - Európai Parlament: társulási egyezmény képezze a jövőbeli EU-brit kapcsolatok alapját
... kapcsolatokra, a külpolitikai-biztonsági-fejlesztési együttműködésre, a belső biztonságra, illetve az úgynevezett tematikus együttműködésre.
Mint írták, a szerződésnek vitarendezési mechanizmust is magában kellene foglalnia, hogy elkerüljék az EU és Svájc közötti kapcsolatokat jellemző hiányosságokat.
Emellett ismételten hangsúlyozták, hogy unión kívüli ország nem rendel...
2018-03-14 17:52:35
Nincs annyi rendőr az országban, hogy minden korrupt politik
... érdekcsoportok teljes iparágakra teszik rá a kezüket, törvényi háttérrel megtámogatva.

Mindez többek között azért is lehetséges, mert a magyar állam még azt a közpénzelosztási mechanizmust is ad hoc alapon és átláthatatlanul kezeli, amelyen az egész magyar közszféra alapul: ez a többezer milliárd forintot kezelő magyar költségvetés.

Romhányi Balázs, a Költség...
2018-03-10 20:39:13
Szíria - Kelet-Gútáról egyeztetett telefonon a török és az iráni elnök
... különös tekintettel Kelet-Gúta ügyére.
A szíriai béketárgyalások garantáló országai - Törökország, Oroszország és Irán - tavaly januárban a kazah fővárosban, Asztanában háromoldalú mechanizmust hoztak létre a szíriai tűzszünet felügyeletére.
A szíriai állami tévé szerdán azt jelentette, hogy a szíriai kormányerők a lázadók kezén lévő Kelet-Gúta gyalogsági ostromára készü...
2018-03-07 16:53:08
Frans Timmermans az igazságügyi reformok folytatására biztatta a román hatóságokat
... amelyet Brüsszel 2007 óta figyelemmel kísér -, és arra biztatta Bukarestet, maradéktalanul alkalmazza a reformokat, mert így zárhatják le 2019 végéig az együttműködési és ellenőrzési mechanizmust, amelynek keretében Brüsszel figyelemmel kíséri a román igazságszolgáltatást.
Rámutatott: Viorica Dancila miniszterelnök felvetette, hogy ez az ellenőrzés már 2019 első féléve előtt ...
2018-03-01 17:02:27
5 pontban arról, Orbán veje, Tiborcz István miért érintett a
... közbeszerzései közül a vizsgált 35 projekt mindegyikében felmerült a visszaélés gyanúja, és az esetek felében, 17 pályázatnál egyenesen úgy találta az OLAF, hogy szervezett csalási mechanizmust építettek ki.
A pályázatok egy részét úgy írták ki, hogy a feltételeknek csak az Elios vagy konzorciuma feleljen meg.
A pályázatoknál visszatérő ,,rendszertelenségek...
2018-03-01 16:14:31
Szijjártó Péter tájékoztató kampányt javasol az ENSZ migrációs csomagjáról
... a migrációs csomagban leírt célkitűzések.
Közölte: zajlik vita a dublini szerződés módosításáról, olyan javaslat készülhet, amely hosszú távú, akár korlát nélküli bevándorlási mechanizmust hozna létre, ami azzal járna, hogy Magyarországra tízezres nagyságrendben hoznának bevándorlókat.
Ugyancsak kérdésre Szijjártó Péter elmondta: a KMKSZ irodáját ért támadás miatt bekére...
2018-02-27 16:34:08
Felcsútra is a profikat hívták, ha ledlámpákról volt szó
... amit az uniós hivatal feltárt az Elios-ügyben. A 35 önkormányzati közvilágítási projekt mindegyikénél találtak szabálytalanságot, de 17 esetben arra jutottak, hogy szervezett csalási mechanizmust építettek ki. (Ezzel összefüggésben említették meg a Sistrade Kft.-t is.) Például a miniszterelnök vejének korábbi cége már másfél évvel azelőtt egyeztetett a fideszes szekszárdi polgárme...
2018-02-23 07:50:53
Between two Cities társasjáték
lakóházakról sem! Minden épülettípus egyedi módon fog pontot hozni, azonban nagyon fontos, hogy a győzelmi pontjaidat az alacsonyabb értékű városod után fogod kapni! A játék nagyon szuper mechanizmust kapott az egyjátékos opcióra is, így akkor is játszhatsz vele, ha a barátok éppen nem érnek rá.Tartalma:- 108 épületlapka- 24 dupla épületlapka- 14 városjelölő- pontozótábla- 7 játék...
2018-02-09 18:17:13
1 2 3 ..........36 37 .....55 56 .....72 73 74 
Címkék: Európai Parlament, Frans Timmermans, Tiborcz István, Szijjártó Péter, Romhányi Balázs, Viorica Dancila, Sistrade Kft, jövőbeli EU-brit, iráni elnök, igazságügyi reformok, román hatóságokat, profikat hívták, menekültek kötelező, kiküldött munkavállalókról, visegrádi országok, visszaélés gyanúja, esetek felében, feltételeknek csak, pályázatoknál visszatérő, belső biztonságra, úgynevezett tematikus, szerződésnek vitarendezési, magyar állam, közpénzelosztási mechanizmust, egész magyar, többezer milliárd, szíriai béketárgyalások, kazah fővárosban, szíriai tűzszünet, szíriai állami, szíriai kormányerők, lázadók kezén, migrációs csomagban, dublini szerződés, uniós hivatal, miniszterelnök vejének, fideszes szekszárdi, győzelmi pontjaidat, alacsonyabb értékű, játék nagyon, egyjátékos opcióra, barátok éppen, munkavállalókról, közpénzelosztási, együttműködésre, béketárgyalások, leszalámizhatók, átláthatatlanul, nagyságrendben, miniszterelnök, magyarországra, hiányosságokat, együttműködési, maradéktalanul,
© 2013 TVN.HU Kft.