|
|
|
Hozzávalók:
0.5 kg rizottórizs
1 csokor medvehagyma
3 ek olívaolaj
1 l alaplé
1 marék parmezán
1 csipet só
1 csipet bors
2 ek vaj
1 dl tejszín
Elkészítés:
Megdinszteljük üvegesre a karikára vágott zöldhagymát, pár kanál olívaolajon, majd rászórjuk a rizst. Picit pirítjuk, majd amikor a rizs fényesen... |
2011-11-16 19:02:32 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
4 db csirkemellfilé
2 db tojás
1 kanál mustár
1 db zöldpaprika
1 db kápia paprika
10 dkg sonka
10 dkg sajt
1 kevés só
1 csokor metélőhagyma
Elkészítés:
Előkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk,kiklopfoljuk,sózzuk. A 2 db tojást megfőzzük, kockára vágjuk. A sonkát, paprikát és a metélő h... |
|
2011-11-16 10:56:36 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
1 dkg cukor
1 dl tej
1 dl tejföl
10 dkg medvehagyma (levél)
2 db tojás sárgája
25 dkg margarin
3 dkg élesztő
50 dkg liszt
Elkészítés:
Az élesztőt langyos tejben, a cukorral felfuttatjuk. A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a többi hozzávalót és az élesztőt. Jól kidolgozzuk a tészt... |
2011-11-15 15:10:28 |
|
|
|
|
|
|
Mérgező. Nem ehető.
Am nagyon sok ehető hagyma van, póréhagyma, snidling, medvehagyma, sonkahagyma, főzőhagyma, stb.... |
|
2011-11-12 13:25:12 |
|
|
|
|
|
|
...
Hozzávalók: 6 fő
0.7 kg padlizsán
0.1 kg olívabogyó
0.05 kg kapribogyó
0.15 kg zellerszár
0.05 kg Update ketchup
0.02 kg vöröshagyma
0.05 l borecet
0.02 kg zéró cukor
friss bazsalikomlevél
0.05 olívaolaj
2 db medvehagymás cipó
Elkészítés:
A padlizsánt meghámozzuk, felkockázzuk, és bő forró o... |
|
2011-11-11 10:03:43 |
|
|
|
|
|
|
Sokszor olvasom, hogy emberek hogyan küzdenek a világban önmagukkal!!!
Közben arra gondolok, hogy EZ A LEGNEHEZEBB KÜZDELEM!!!!!!!
AKI MAGÁVAL SINCS MEGBÉKÉLVE, NEM KÖNNYŰ NEKI MÁSSAL SEM sem EMBERREL-sem TETEKKEL!!!!!
MELLESLEG MA MÁRTON NAPJA VAN!!!!
LIBÁT KELL ENNI!!!!!!!
HOZTAM IS AJÁNLATOT
[m2... |
2011-11-11 07:38:14 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
8 db tojás
40 dkg liszt
1 kiskanál őrölt szezámmag
rukkola
petrezselyemzöld
medvehagyma
só
Rama margarin
Elkészítés:
2 tojást, liszttel és az apróra vágott zöldfűszerekkel összekeverjük. Annyi vizet adunk hozzá, hogy nokedli tésztát kapjunk.
Vizet forralunk, a nokedlit beleszaggatjuk, ... |
2011-11-06 20:49:09 |
|
|
|
|
|
|
... ízesítjük. Tálaláskor beleforgatjuk az egész borsókat is.
A lepénykenyérhez:
50 dkg teljes kiőrlésű tönkölyliszt
2,5 tk. só
kb. 3 dl víz
1 kisebb csokor medvehagyma apróra vágva
néhány ek. vaj megolvasztva
A lisztet a sóval és a vízzel összegyúrjuk, egy rugalmas labdát formázunk belőle. A végén a medvehagymát is beledolgozzuk. L... |
2011-11-04 09:30:52 |
|
|
|
|
|
|
... KORPÁSODÁS:
CSALÁN, KAMILLA, VIZIMENTA
HASHAJTÓ:
ALMA, LEN, ÉDESKÖMÉNY, ARANYVESSZŐ FAJOK,
HASMENÉS:
LIBAPIMPÓ, DIÓ, CSALÁN, ALMA, MEDVEHAGYMA, HÓLYAGHURUT, BÍBORKASVIRÁG,
CICKAFARKFŰ, CSALÁN, KAMILLA, KAPOR, MEDVESZŐLŐ, MEZEI ZSURLÓ, NYÍRFA, VASFŰ,
HÚGYÚTI FERTŐZÉSEK, GYULLADÁSOK:
ARANYVESSZŐ F... |
2011-10-31 14:22:40 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
csokor medvehagyma,
szeletelt bacon,
evőkanál oliva olaj,
tejszín,
reszelt sajt (én pizzamozzalrellát használok),
penne rigate, vagy masni tészta.
Elkészítés:
Szeletelt bacont csíkokra vágva az olíva olajon megpirítom, hozzáteszem a szintén csíkokra vágott medvehagymát, és együtt fonnyasztom tovább, majd felöntöm a ... |
2011-10-28 20:24:47 |
|
|
|
|