Regisztráció  Belépés
Megújul a fővárosi Széna tér
... szó, hanem a gyerekeinkről, az unokáinkról és az utánunk jövőkről" - fogalmazott.
Tarlós István azt mondta, ha valaki készít egy tárgyilagos "minősítést", akkor nem tud mást megállapítani, csak azt, hogy ez a kormány és a városvezetés együtt, a viták ellenére, "hét és fél év alatt sokkal többet produkált ebben a városban", mint mások két évtizeden át.
Emlékeztetett arra,...
2018-03-21 12:36:13
Brutális mennyiségű adó van Magyarországon
... építményadó keretében bevezette a "plakátadó"-t. Ez a reklámhordozót mint új adótárgyat nevesíti és arra az önkormányzatoknak négyzetméterenként 12 000 Ft-os maximális adómértéket enged megállapítani. Mivel azonban ennek sem a tárgya (ingatlan) sem az alapja (terület) nem tér el jelentősen az építményadóétól, ezért külön adófajtának nem tekinthető.
Miből mennyit?

Á...
2018-03-20 20:31:33
Párizsi vérengzés - Hat feltételezett segítőt őrizetbe vettek
... előzetes letartóztatásban van.
Három évvel a példa nélküli, Franciaországban 241 áldozatot követelő dzsihadista merénylethullám kezdete óta a nyom...
2018-03-20 17:45:41
Eleged van Orbán hazug és velejéig romlott rendszeréből?
... MINDENKINEK, aki Orbán hatalmának a végét akarja, az egyéni jelöltek közül EGYETLEN, a legerősebb ellenzéki jelöltre kell szavazni. Nem túl bonyolult.
Két tényleges feladat van tehát: Megállapítani, ki a legerősebb jelölt, és az elégedetlen választópolgároknak megmutatni, hogy igenis lehetséges javítani a sorsukon. Csak ki kell nyilvánítaniuk a véleményüket április 8-án. Ezt ...
2018-03-19 21:41:36
Szkripal-ügy - Orosz EU-nagykövet: brit katonai laboratórium lehet a méreganyag forrása
... Putyin orosz elnök döntött az akcióról.
Vlagyimir Csizsov a vasárnapi BBC-műsorban ugyanakkor kijelentette: felmerül a kérdés, hogy a brit szakértők miképp tudták ilyen gyorsan megállapítani az idegméreg- hatóanyag mibenlétét. Az orosz EU-nagykövet szerint idegméreg-hatóanyagok azonosításacsak úgy lehetséges, hogy a mintát laboratóriumban tárolt készletekkel vetik össze. "Min...
2018-03-18 12:31:19
Étel-allergia - nem árt tudni
... több mint 700-féle engedélyezett adalékanyagot használnak az élelmiszeriparban. Ezeknek a feltüntetése a csomagoláson kötelező.

A táplálékallergiát akkor lehet biztosan megállapítani, ha a szóban forgó étel teljes elvonását követően tünetmentesség tapasztalható, majd az adott étel visszaadására ismét jelentkeznek az allergiás tünetek. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy...
2018-03-14 17:51:34
Ahmed H. pere - Bárándy Péter szerint védence hivatalos személy elleni erőszakban bűnös
... annak gyerekeivel érkezett 2015. szeptember 16-án a magyar határhoz, az ő menekülésüket próbálta segíteni.
A vádlottnak valóban sokféle vallomása van, ezek alapján nem lehet megállapítani, hogy követelései lettek volna a magyar rendőrökkel szemben. A valóban objektív video- és hangfelvételek alapján a vádlott igyekszik a kerítéstől elküldeni az embereket. Semmi olyan nem hang...
2018-03-14 13:21:54
Választás 2018 - LMP: az ügyészség nem árulja el, milyen megállapításokat tett az OLAF
... esetekben tett ajánlásokat a hivatal, mert a levélben nem szerepelnek az uniós projektazonosítók, csak az OLAF-jelentések száma - közölte.
Hozzátette: ezek alapján viszont nem lehet megállapítani, hogy a csalás elleni hivatal milyen ügyekben készített jelentéseket.
A politikus kitért Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes svédországi vadászatára is. Hangsúlyozta, hogy ko...
2018-03-12 13:41:01
Miért próbálja a baloldali szavazótábor a Gyurcsány-Bajnai éra alatt keletkezett problémákat a Fideszre kenni?
... Bajnai éra alatt tették ezt meg.
De sebaj...a Fidesz segített sok családon. Többek között a rokonságban is voltak olyanok.
Kvázi nem csupán híresztelés alapján lehetett megállapítani, hogy segítettek a bajba jutottakon, hanem a szemem láttára történt meg a segítség.
Aki ezt tagadja az mély sötétségben él és nem méltó még a vitára sem...mert egész egyszerűen hazudik....
2018-03-11 22:11:13
Választás 2018 - Az NVB megállapította a regisztrált nemzetiségi választópolgárok számát
... Iroda honlapján közzétett adatok szerint, az NVB ennek alapján hozott határozatot.
A testületnek a törvény értelmében az országos listaállítás másnapján, azaz szerdán kellett megállapítania az összes, valamint az egyes nemzetiségi választópolgárok számát.
Ez azonban nem jelenti azt, hogy a nemzetiségiek névjegyzékbe vétele lezárult volna, erre még március 23-án délután...
2018-03-07 17:23:07
1 2 3 ...................239 ..........358 359 ..........477 478 
Címkék: Orosz EU-nagykövet, Ahmed, Bárándy Péter, Tarlós István, Vlagyimir Csizsov, Semjén Zsolt, fővárosi Széna, méreganyag forrása, baloldali szavazótábor, regisztrált nemzetiségi, utánunk jövőkről, városvezetés együtt, viták ellenére, reklámhordozót mint, példa nélküli, végét akarja, egyéni jelöltek, legerősebb ellenzéki, legerősebb jelölt, véleményüket április, vasárnapi BBC-műsorban, brit szakértők, idegméreg- hatóanyag, orosz EU-nagykövet, mintát laboratóriumban, csomagoláson kötelező, táplálékallergiát akkor, szóban forgó, adott étel, allergiás tünetek, magyar határhoz, vádlottnak valóban, magyar rendőrökkel, valóban objektív, vádlott igyekszik, kerítéstől elküldeni, uniós projektazonosítók, csalás elleni, politikus kitért, bajba jutottakon, szemem láttára, mély sötétségben, törvény értelmében, országos listaállítás, egyes nemzetiségi, nemzetiségiek névjegyzékbe, megállapításokat, franciaországban, letartóztatásban, választópolgárok, laboratóriumban, azonosításacsak, merénylethullám, építményadóétól,
© 2013 TVN.HU Kft.