Regisztráció  Belépés
Élettörténetek: Krisztus a reménységem; Mary
... gyorsan cseperedtek, s bár jártunk gyülekezetbe, egyre nagyobb hatással volt rájuk a világ. Mindhárman kerültek olyan helyzetbe, hogy a rendőrség letartóztatta őket. A legkisebbnél megállapították, hogy skizofréniában szenved. A legnagyobb két évet ült börtönben. Teljesen kétségbeestünk.
Kis idő múlva a férjem két agyvérzésen is átesett, a személyisége jelentősen megváltozott...
2018-08-15 20:06:31
Érdekesség
... a barátok, akikkel sok időt töltesz nagyban befolyásolják a viselkedésed. Egy hosszú élet titkát kutató program (Longevity Project) 1000 embert vizsgált születésüktől halálukig és megállapította, hogy olyan típusú emberekké váltak, amilyen típusú embercsoportokkal leggyakrabban érintkeztek. Reid Hoffman és Ben Casnocha üzleti trénerek és szerzők (The Stat-up of You) azt állítják, ...
2018-08-14 20:42:21
Keresztény történet- AZ ÖREG JIM LÁTOGATÓJA
... mondani, de mindennap délben eljövök ide, és ezt mondom: 'Jézus! Itt van Jim...'. Aztán várok egy percet, és Õ meghallgat engem.

Az öreg Jim nemsokára kórházba került. megállapították, hogy fölöttébb jó hatást gyakorolt betegtársaira. Az akadékoskodó betegek barátságosabbak lettek, és sokat nevettek abban a kórteremben.
- Jim! - szólt hozzá egyik nap az oszt...
2018-08-13 07:20:30
Tallóztam
... gombában lévő keményítő remek tápanyagforrás a jótékony bélbaktériumoknak, így ezzel hozzájárulhatunk a bélrendszer egészségének megőrzéséhez.

A Pennsylvania Egyetem kutatói megállapították, hogy a gombában 12-szer több az L-Ergothioneine nevű antioxidáns, mint a búzacsírában, vagy a csirkemájban. Ez pedig azt jelenti, hogy a gomba az egyik legjobb immunerősítő táplálék...
2018-08-12 18:23:32
A gödör
... egy SZUBJEKTíVEN gondolkodó és így szólt hozzá:
,,Nagyon együttérzek veled, annyira mélyre pottyantál... te szegény."
Majd arra járt az OBJEKTíVEN gondolkodó és megállapította:
,,Ez teljesen logikus, hogy valaki oda lepottyant... már várható volt"
Jött a FARIZEUS és lekiabált a gödör mélyére:
,,Kizárólag rossz ember pottyanhat cs...
2018-08-11 13:04:07
Mol-INA-ügy - Sajtóértesülés: Horvátország újra kérte az Interpoltól a Hernádi Zsolt elleni elfogatóparancs meg
... Nyomozó Főügyészség nemzetközi kapcsolatban kötelességszegésre irányuló vesztegetés bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást rendelt el 2011 júliusában. A főügyészség megállapította, hogy a Mol érdekében és vezetői részéről bűncselekmény nem valósult meg, ezért a nyomozást bűncselekmény hiányában megszüntették.
A magyar bíróság 2013-ban megtagadta Hernádi Z...
2018-08-11 09:54:01
Nagyszalontán 950 személy számára állítottak ki igazolást arról, hogy Arany János rokona
... hozzáférhetővé tenni a családfamolinót, és egy olyan szerkezet elkészítését tervezik, amellyel a családfát előre-hátra lehetne csavargatni, nézegetni.
Amint a Maszol.r...
2018-08-10 18:28:24
A macskák és gazdijuk közötti kommunikációt vizsgálták magyar kutatók
...
A százötvenhét macskatulajdonos megkérdezése után megállapították, hogy minél magasabb értelmi képességet tulajdonítanak a gazdák a macskáknak, általában annál több kommunikációról számolnak be kettejük között. A tanulmány a Science Direct tudományos honlapon jelent meg - közölte az ELTE pénteken az MTI-vel.
A macska mint házi kedvenc a kutyához hasonlóan a társállat kat...
2018-08-10 12:07:35
PM: a munkaadók 80 százalékánál találtak munkaügyi szabálytalanságot
... munkáltatók csupán 21 százalékánál fedeztek fel hiányosságokat.
Felhívták a figyelmet Tolna megye helyzetére is, ahol valamennyi, az építőiparban ellenőrzött munkavállaló esetében megállapították a szakemberek, hogy bejelentés, illetve munkaszerződés nélkül foglalkoztatták őket.
A gazdasági válság miatt bevezetett, a kis- és középvállalkozások támogatását célzó enyhébb...
2018-08-09 14:21:34
ÁSZ: összességében szabályos volt az állami tulajdonosi jog gyakorlása 2016-ban
... Külgazdasági és Külügyminisztérium, a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. és az Állami Egészségügyi Ellátó Központ 2016. évi állami vagyon feletti tulajdonosi joggyakorlását vizsgálta.
Az ÁSZ megállapította, hogy az érintettek eleget tettek beszámolási kötelezettségüknek, ugyanakkor késedelmesen teljesítették az adatszolgáltatást a vagyonról a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-nek a ...
2018-08-09 13:11:22
1 2 3 .................851 852 .........1277 1278 .........1702 1703 1704 
Címkék: ÖREG JIM LÁTOGATÓJA, Hernádi Zsolt, Arany János, Longevity Project, Reid Hoffman, Pennsylvania Egyetem, Nyomozó Főügyészség, Hernádi, Science Direct, Magyar Fejlesztési Bank Zrt, Állami Egészségügyi Ellátó Központ, Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt, állami tulajdonosi, rendőrség letartóztatta, legkisebbnél megállapították, személyisége jelentősen, hosszú élet, akadékoskodó betegek, jótékony bélbaktériumoknak, bélrendszer egészségének, gombában 12-szer, egyik legjobb, gödör mélyére, főügyészség megállapította, nyomozást bűncselekmény, magyar bíróság, olyan szerkezet, családfát előre-hátra, százötvenhét macskatulajdonos, macska mint, kutyához hasonlóan, figyelmet Tolna, építőiparban ellenőrzött, gazdasági válság, érintettek eleget, hozzájárulhatunk, macskatulajdonos, megállapították, foglalkoztatták, elfogatóparancs, barátságosabbak, kommunikációról, családfamolinót, hiányosságokat, élettörténetek, munkaszerződés, megállapította, sajtóértesülés, tápanyagforrás, tulajdonítanak, kétségbeestünk,
© 2013 TVN.HU Kft.