Regisztráció  Belépés
Brexit - Corbyn: "nemzeti katasztrófa" lenne a megállapodás nélküli kilépés
... zárónapján felszólalva kijelentette: ha a konzervatív párti brit kormány nem tud egyezségre jutni az unióval a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről, vagy ha lesz megállapodás, de azt a brit parlament leszavazza, a Munkáspárt új választások kiírásáért fog kampányolni.
Corbyn szerint a párt támogatni tudna egy olyan megállapodást, amelynek alapján Nagy-Bri...
2018-09-26 16:28:42
EOS: a számlák 77 százalékát fizetik a magyarok időben
... határideje 30 nap volt.
Ami a késedelmes fizetések és nemfizetések okait illeti, az üzleti ügyfelek elsődleges okként a körbetartozást, a beszállítói hitelek használatát (egyedi megállapodás a későbbi fizetésről) és a csődöt jelölték meg. A magánszemélyek főképp átmeneti pénzügyi problémákra, tartós fizetésképtelenségre és feledékenységre hivatkoztak.
Külső kintlévőség-...
2018-09-26 16:18:15
Elkészült a Telekom és a T-Systems új székháza a Wing fejlesztésében
...
A közlemény szerint az épület hasznosításáról a Magyar Telekom Nyrt. bérleti szerződést kötött a Wing Zrt.-vel, a megállapodás 15 évre szól.
A budapesti Könyves Kálmán körút és Üllői út csomópontjában álló irodaház bruttó alapterülete 105 000 négyzetméter, a 3 szintes mélygarázsból és 9 emeletből álló épület több mint 4000 dolgozó számára biztosít munkahelyet.
Az ir...
2018-09-26 16:08:15
Fővárosi Közgyűlés - Másfél év alatt újítanák fel a Lánchidat és az alagutat
... önkormányzat közgyűlésének véleményét a rendőrségi törvény alapján kell kikérni.
A képviselők jóváhagyták a ciszjordániai Betlehem és Budapest között nemrégiben megkötött testvérvárosi megállapodást, majd határoztak arról, hogy a téli időszakban hatvan-hetven férőhellyel üzemelhet a Rimaszombati úti hajléktalanszálló a XI. kerületben.
Eldőlt az is, hogy a fővárosi önkorm...
2018-09-26 13:58:11
Magyarázatot közölt Ferenc pápa a Kínával kötött megállapodásról
...
A Vatikán honlapján hét nyelven - köztük kínaiul és arabul - is megjelent hosszú üzenet célja a Vatikán és Kína között Pekingben szeptember 22-én kötött megállapodás pontjainak tisztázása.
Ferenc pápa a kínai katolikus püspökökhöz, papokhoz, felszentelt személyekhez és mindenek előtt a távol-keleti ország katolikus hívőihöz fordul a megállapodást övező "ellentmondásos h...
2018-09-26 13:58:01
Fővárosi Közgyűlés - Együttműködési megállapodást kötött a főváros a Magyar Kerékpárosklubbal
...
A megállapodást egyhangúlag hagyták jóvá a képviselők a közgyűlés szerdai ülésén.
Az együttműködés kiemelt célja, hogy teljesüljenek a fővárosi önkormányzat Balázs Mór tervében és a Budapest 2030 hosszú távú városfejlesztési koncepciójában kitűzött forgalmi részarány célok, illetve, hogy Budapest egyre élhetőbbé, közúthálózata és közterületei pedig kerékpáros baráttá vál...
2018-09-26 12:48:13
Újabb atomerőmű-blokkot állítanak le ideiglenesen Belgiumban
... áramot termelni az ország ellátásához, ezért Belgium a szomszédos országokhoz fordul segítségért.
Közölte, Németországgal hamarosan aláírja az elektromos áram importjáról szóló megállapodást Belgium, amelyet várhatóan újabbak követhetnek Hollandiával és Franciaországgal.
A napilap információi szerint elképzelhető azonban, hogy novemberben az ország egészét érintő, tervez...
2018-09-26 11:08:21
ENSZ-közgyűlés - Szijjártó: a lehető legmélyebb és legátfogóbb szabadkereskedelmi megállapodásra kell törekedni
... öles léptekkel haladnánk a megoldás irányába".
Magyarországnak az az érdeke, hogy mindenképpen mindkét fél - Nagy-Britannia és a megmaradó Európai Unió - számára is elfogadható megállapodással záruljanak a tárgyalások - hangoztatta Szijjártó Péter. Emlékeztetett arra, hogy Magyarország nagyon nyitott gazdaságú ország, gazdasági növekedését nagymértékben meghatározzák a külső ...
2018-09-26 10:42:25
Brexit - Jóváhagyta a munkáspárti kongresszus a párt Brexit-stratégiáját, az opciók között az újabb EU-népszava
... Liverpoolban zajló éves kongresszusán kedd este elfogadott Brexit-stratégia egyik fő eleme az, hogy a Labour-frakció szinte bizonyosan kénytelen lesz leszavazni a parlamentben bármiféle olyan megállapodást, amelyet a konzervatív párti kormány köt az EU-val a kilépés feltételrendszeréről.
A Munkáspárt ugyanis nem hiszi, hogy a kormány képes lesz olyan egyezségre jutni az unió...
2018-09-26 10:35:31
Fővárosi Közgyűlés - A főváros javítja ki a metrópótlás okozta hibákat a kispesti Vak Bottyán utcában
...
A testület egyhangúlag hagyta jóvá a kezelési és üzemeltetési feladat átvállalásáról szóló megállapodást.
A metrópótló autóbuszok 2017 novembere óta veszik igénybe éjszakánként és hétvégén a XIX. Vak Bottyán utca egy szakaszát, amely a XIX. kerületi önkormányzat kezelésében van.
Mivel a kerületnek nincs pénze a megnövekedett terhelés okozta útburkolati hibák javítás...
2018-09-26 10:28:53
1 2 3 ............1234 1235 ......1851 1852 ......2467 2468 2469 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, Magyar Kerékpárosklubbal, Magyar Telekom Nyrt, Wing Zrt, Könyves Kálmán, Balázs Mór, Európai Unió, Szijjártó Péter, megállapodás nélküli, magyarok időben, lehető legmélyebb, munkáspárti kongresszus, opciók között, újabb EU-népszava, főváros javítja, metrópótlás okozta, konzervatív párti, brit EU-tagság, brit parlament, párt támogatni, olyan megállapodást, késedelmes fizetések, üzleti ügyfelek, beszállítói hitelek, későbbi fizetésről, csődöt jelölték, magánszemélyek főképp, közlemény szerint, épület hasznosításáról, budapesti Könyves, rendőrségi törvény, képviselők jóváhagyták, ciszjordániai Betlehem, téli időszakban, fővárosi önkorm, kínai katolikus, távol-keleti ország, megállapodást övező, megállapodást egyhangúlag, közgyűlés szerdai, együttműködés kiemelt, fővárosi önkormányzat, ország ellátásához, szomszédos országokhoz, elektromos áram, napilap információi, ország egészét, megoldás irányába, megmaradó Európai, parlamentben bármiféle, kormány képes, testület egyhangúlag,
© 2013 TVN.HU Kft.