Regisztráció  Belépés
A farkasokkal együtt kell üvölteni
... egyszerű. Nem segélyekkel kell megalázni Afrikát, hanem vissza kell adni a lopott pénzt. Ez a migráció megállításának a kulcsa, és nem az EU-kvótakényszer.

2. Az együttműködési megállapodások felülvizsgálata: amint az ismert, Franciaország ,,Együttműködési megállapodást", azaz paktumot diktált 14 volt gyarmatának a kivonuláskor. Ebben biztosította az akkori f...
2018-08-14 22:22:01
Orbán bekeményít –Már azért is börtön jár, ha egy poli
Orbán bekeményít - Már azért is börtön jár, ha egy politikust faggatunk?

Nagyon úgy tűnik, hogy a szakma, amit egykor újságírásnak neveztünk és ellentétben a különböző erőszakszervezetekkel valóban a szabadságot tűzte ki célul védeni, végül - támogatás és érdemi ellenállás szikrája híján - bedarálta a hatalom.


Forrás: hirek.sk
...
2018-07-22 10:03:32
Brexit - Felmérés: két évvel a népszavazás után a britek kétharmada elégedetlen a kormánnyal
... hogy Nagy-Britannia végül felhagy a Brexit-folyamattal és az EU tagja marad.
Jóval nagyobb, 20 százalékos viszont azoknak az aránya, akik szerint a brit kormánynak nem sikerül megállapodást elérnie az EU-val a kilépés utáni kapcsolatrendszert szabályozó feltételekről.
A brit választók zöme a Brexit utáni gazdasági kilátásokat sem ítéli meg derűlátó módon.
A válasza...
2018-06-23 11:51:17
Krónika 5. rész (határozathozatalok)
... képviselők a határozathozatalok ideje alatt összesen tizenhárom nemzetközi szerződés kihirdetéséhez járultak hozzá.
Elsőként a magyar és a szingapúri kormány közötti légiközlekedési megállapodást hagyták jóvá, majd több, Európai Uniót érintő szerződés ratifikálása következett.
Kihirdették az európai közösség és Macedónia, valamint Chile közötti társulási megállapodásokat...
2018-06-20 15:51:55
Uniós tárgyalók a megújuló energiaforrások felhasználásának növeléséről állapodtak meg
... energiahatékonyságot, világszinten vezető szerephez juttassa az uniót a megújuló energiák terén, valamint, hogy méltányos feltételeket biztosítson a fogyasztóknak - közölték.
A megállapodás követi a párizsi klímaegyezményben rögzített célkitűzést, hogy a Föld légkörének felmelegedését 2 Celsius-fok alatt kell tartani az iparosodás előtti mértékhez képest, és folytatni kell az...
2018-06-14 13:11:42
Levelezik a NER-értelmiség:
... egyidejûleg eljárást indított Lovas ellen, amelyben a bíróság védelmét kérte Lovas rendszeres erőszakoskodása miatt. A negyedik perben Monique a Magyarországgal kötött viszonossági megállapodás alapján kérte a gyermektartás behajtásának érvényesítését Lovassal szemben.
Lovas a pereket elvesztette, és az elmarasztaló ítéletek elől Magyarországra távozott. ...
2018-06-10 09:26:58
Sztáray Zoltán: A bukaresti titkos szerződés
... azért, hogy jelentékeny német erőket lekötve, csökkenjen a szövetségesekre nehezedő nyomás Verdunnál. Sok huzavona után, végül is a szövetségesek megállapodtak a románoknak átnyújtandó megállapodás szövegében s ezt Brătianu 1916. augusztus 9-én vette át a négy hatalom bukaresti követeitől; azután, hogy a tárgyalások már napok óta folytak. A mindig mindenkivel szemben bizalmatlan B...
2018-06-08 19:54:23
Választás 2018 - Karácsony: az Orbán-kormány veszélyezteti helyünket a megújuló Európában
... válaszolt, örülnek, hogy az LMP-s jelölt visszalépett a főváros 15. választókerületében Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke javára. Nyitottak arra, hogy ezt viszonozzák, de ez egy megállapodás részeként, formális tárgyalásokon történhet meg - mondta, megjegyezve, mindehhez nemcsak Kunhalmi Ágnes körzetében kellene az LMP-nek visszalépnie.
Szólt arról is, hogy az Együtt-t...
2018-03-21 14:02:38
Kiterjedt céghálózat segítette az Elios diadalmenetét a közv
... efféle mutyi az esetek többségében bűncselekménynek minősül, kifejezetten az ilyen összehangolt magatartást tanúsító “versenytársakat" fenyegeti a “versenyt korlátozó megállapodás közbeszerzési és koncessziós eljárásban" bűncselekmény jogi alakzata.

Aki a közbeszerzési eljárás, illetve a koncesszióköteles tevékenységre vonatkozóan kiírt nyílt, va...
2018-03-14 20:43:04
2018. évi történelmi évfordulók 02. 24.
... súlyos vereséget szenvednek a császári hadaktól.
1538 - I. Ferdinánd a Nyugati Magyar Királyság és I. János a Keleti Magyar Királyság uralkodója a váradi béke néven ismertté vált megállapodást kötik meg.
1848 - I. Lajos Fülöp francia király lemond a trónról.
1891 - Kiadják Brazília második, a köztársaság első alkotmányát.
1920 - Németországban megalakul a Nemze...
2018-02-24 17:48:07
1 2 3 .....21 22 ..31 32 ...41 42 43 
Címkék: Sztáray Zoltán, Európai Uniót, Kunhalmi Ágnes, Nyugati Magyar Királyság, Keleti Magyar Királyság, Lajos Fülöp, Kiadják Brazília, farkasokkal együtt, népszavazás után, britek kétharmada, megújuló energiaforrások, bukaresti titkos, megújuló Európában, lopott pénzt, migráció megállításának, együttműködési megállapodások, politikust faggatunk, szabadságot tűzte, brit kormánynak, kilépés utáni, brit választók, szingapúri kormány, európai közösség, megújuló energiák, megállapodás követi, párizsi klímaegyezményben, iparosodás előtti, bíróság védelmét, negyedik perben, gyermektartás behajtásának, pereket elvesztette, elmarasztaló ítéletek, szövetségesekre nehezedő, szövetségesek megállapodtak, románoknak átnyújtandó, négy hatalom, mindig mindenkivel, megállapodás részeként, esetek többségében, ilyen összehangolt, közbeszerzési eljárás, koncesszióköteles tevékenységre, császári hadaktól, váradi béke, köztársaság első, felhasználásának, bűncselekménynek, megállapodásokat, energiaforrások,
© 2013 TVN.HU Kft.