Regisztráció  Belépés
Lezárta a svájci MET Csoport a romániai RWE Energie felvásárlását
... Romániában. A felvásárlással megerősödik a MET pozíciója az üzleti árampiacon: a vállalat bekerül a három legnagyobb energiakereskedő közé Romániában.
A MET Csoport május 29-én írt alá megállapodást az Innogy Csoporttal az RWEE akvizíciójáról. A MET már jelen volt Romániában a helyi leányvállalatán - MET Romania Energy SA - keresztül.
A svájci csoport közlése szerint az ...
2018-09-03 17:12:07
A kanadai külügyminiszter megszakította európai útját, hogy Washingtonba utazzon a NAFTA-tárgyalások miatt
... közszolgálati rádió (NPR) értesülései szerint azért sietett Washingtonba, mert hétfőn Robert Lighthizer, az Egyesült Államok kereskedelmi főtárgyalója - a Mexikóval kötött kétoldalú megállapodás után - kijelentette: Washington Kanada nélkül is folytatja a kereskedelmi tárgyalásokat, amelyek akár egy kétoldalú egyezményhez is vezethetnek.
"Bátorít bennünket az Egyesült Államo...
2018-08-29 10:16:51
Brexit - Megkezdődött a külföldi EU-polgárok letelepedési engedélyezési rendszerének próbája
... minap kijelentette: a brit kormány mindenképpen szeretné, ha...
2018-08-29 10:08:05
A Pannergy látja el geotermikus energiával a Miskolcon épülő akkumulátorgyárat
... távfűtését biztosító Miskolci Hőszolgáltató Kft.-t., és a rendszer kapacitása lehetővé teszi további másodlagos fogyasztók ellátását is.
A GS Yuasa Magyarország Kft.-vel kötött megállapodás értelmében a hőszolgáltatás indítása még az idén várható. A PannErgy csoport vállalta a gyár hőközpontjába telepítésre kerülő leválasztó hőcserélőig a hőellátáshoz szükséges távvezeték ber...
2018-08-01 23:02:23
Pompeo: Washingtonnak vannak feltételei az Iránnal folytatandó tárgyalásokhoz
... alapvető változtatásokat hajtanak végre abban, ahogyan a saját népükkel bánnak, visszafogják kártékony tevékenységüket és egyetértenek azzal, hogy érdemes csatlakozni egy olyan nukleáris megállapodáshoz, amely valóban elejét veszi az (atomfegyverek) elterjedésének, akkor az elnök, mint mondta, kész leülni és párbeszédet folytatni velük".
Elemzők emlékeztetnek rá: májusban Mik...
2018-07-31 07:04:08
Illegális bevándorlás - Bakondi György: az illegális bevándorlók kultúrája eltér az európaitól
... országok jelentős része félretette, és emberjogi megfontolásból tömegeket engedett be Afrikából, Ázsiából ellenőrzés nélkül - tette hozzá.
Bakondi György hangsúlyozta, a schengeni megállapodás rendkívül fontos európai uniós vívmány társadalmi, gazdasági, politikai szempontból egyaránt. Az állampolgárok, az áruk szabad áramlását teszi lehetővé, ezért mindent meg kell tenni ann...
2018-07-30 11:06:13
Macron szerint a "kontextus" nem teszi lehetővé az EU és az Egyesült Államok közötti kereskedelmi megállapodást
...
"Nem vagyok amellett, hogy tárgyalni kezdjünk egy széles körű kereskedelmi megállapodásról, mert a kontextus nem teszi lehetővé" - fogalmazott.
Az államfő hangsúlyozta: jó kereskedelmi párbeszédet csak kiegyensúlyozott kapcsolattal lehet folytatni, "semmi esetre sem fenyegetéssel".
Donald Trump amerikai elnök és Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnökének sz...
2018-07-27 12:26:15
Illegális bevándorlás - Megállapodott a német CDU/CSU pártszövetség a menekültügyi vitájuk lezárásáról
...
A CDU székházában tartott tanácskozás után tett nyilatkozatában kiemelte, hogy elégedett a nagyon intenzív tárgyalással elért megállapodással, amely lehetővé teszi, hogy tovább folytassa tárcavezetői munkáját.
Hangsúlyozta: a testvérpártok egyértelmű és a jövőre nézve tartós megállapodása révén megakadályozzák az illegális migrációt Németország és Ausztria határán.
...
2018-07-03 07:04:06
Illegális bevándorlás - Sajtóértesülés: tranzitzónák kiépítésében egyezhet meg a német CDU és a CSU
... mindentől függetlenül és feltétlenül vissza kell fordítani ezeket az embereket. Angela Merkel ésa CDU szerint ezt nem lehet bevezetni egyoldalúan, a szigorítás feltétele, hogy legyenek megállapodások az érintett társországokkal a menedékkérők visszafogadásáról.
A két nézet közötti távolságot lehetne áthidalni a tranzitzóna intézménye révén. A Bild szerint egyelőre nem állapod...
2018-07-02 22:08:34
Illegális bevándorlás - Az EU 45,6 millió euró sürgősségi segélyt nyújt Spanyolországnak és Görögországnak
... védelemre, utóbbiakkal kapcsolatban - mint akkori záróközleményükben írták - érvényesülnie kell a szolidaritás elvének.
A csúcstalálkozón Angela Merkel német kancellár kétoldalú megállapodást kötött Spanyolországgal és Görögországgal, ennek értelmében Athén és Madrid kész visszafogadni azokat a migránsokat, akiket elsőként a területükön regisztráltak, vagyis ujjlenyomatukat r...
2018-07-02 21:06:02
1 2 3 4 .................110 111 .........165 166 .........219 220 221 
Címkék: Bakondi György, Egyesült Államok, Innogy Csoporttal, Romania Energy SA, Robert Lighthizer, Washington Kanada, Egyesült Államo, Miskolci Hőszolgáltató Kft, Yuasa Magyarország Kft, Donald Trump, Jean-Claude Juncker, Európai Bizottság, Angela Merkel, kanadai külügyminiszter, külföldi EU-polgárok, illegális bevándorlók, menekültügyi vitájuk, felvásárlással megerősödik, üzleti árampiacon, vállalat bekerül, három legnagyobb, helyi leányvállalatán, svájci csoport, kereskedelmi tárgyalásokat, kétoldalú egyezményhez, brit kormány, rendszer kapacitása, hőszolgáltatás indítása, idén várható, gyár hőközpontjába, hőellátáshoz szükséges, saját népükkel, olyan nukleáris, schengeni megállapodás, áruk szabad, széles körű, államfő hangsúlyozta, nagyon intenzív, testvérpártok egyértelmű, jövőre nézve, illegális migrációt, szigorítás feltétele, érintett társországokkal, menedékkérők visszafogadásáról, tranzitzóna intézménye, szolidaritás elvének, csúcstalálkozón Angela, területükön regisztráltak,
© 2013 TVN.HU Kft.