Belépés
Brexit - Megkezdődött a külföldi EU-polgárok letelepedési engedélyezési rendszerének próbája
... minap kijelentette: a brit kormány mindenképpen szeretné, ha...
2018-08-29 10:08:05
A Pannergy látja el geotermikus energiával a Miskolcon épülő akkumulátorgyárat
... távfűtését biztosító Miskolci Hőszolgáltató Kft.-t., és a rendszer kapacitása lehetővé teszi további másodlagos fogyasztók ellátását is.
A GS Yuasa Magyarország Kft.-vel kötött megállapodás értelmében a hőszolgáltatás indítása még az idén várható. A PannErgy csoport vállalta a gyár hőközpontjába telepítésre kerülő leválasztó hőcserélőig a hőellátáshoz szükséges távvezeték ber...
2018-08-01 23:02:23
Pompeo: Washingtonnak vannak feltételei az Iránnal folytatandó tárgyalásokhoz
... alapvető változtatásokat hajtanak végre abban, ahogyan a saját népükkel bánnak, visszafogják kártékony tevékenységüket és egyetértenek azzal, hogy érdemes csatlakozni egy olyan nukleáris megállapodáshoz, amely valóban elejét veszi az (atomfegyverek) elterjedésének, akkor az elnök, mint mondta, kész leülni és párbeszédet folytatni velük".
Elemzők emlékeztetnek rá: májusban Mik...
2018-07-31 07:04:08
Illegális bevándorlás - Bakondi György: az illegális bevándorlók kultúrája eltér az európaitól
... országok jelentős része félretette, és emberjogi megfontolásból tömegeket engedett be Afrikából, Ázsiából ellenőrzés nélkül - tette hozzá.
Bakondi György hangsúlyozta, a schengeni megállapodás rendkívül fontos európai uniós vívmány társadalmi, gazdasági, politikai szempontból egyaránt. Az állampolgárok, az áruk szabad áramlását teszi lehetővé, ezért mindent meg kell tenni ann...
2018-07-30 11:06:13
Macron szerint a "kontextus" nem teszi lehetővé az EU és az Egyesült Államok közötti kereskedelmi megállapodást
...
"Nem vagyok amellett, hogy tárgyalni kezdjünk egy széles körű kereskedelmi megállapodásról, mert a kontextus nem teszi lehetővé" - fogalmazott.
Az államfő hangsúlyozta: jó kereskedelmi párbeszédet csak kiegyensúlyozott kapcsolattal lehet folytatni, "semmi esetre sem fenyegetéssel".
Donald Trump amerikai elnök és Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnökének sz...
2018-07-27 12:26:15
Itt az igazság: Európaiak uralják és zsigerelik ki Afrikát
... gyarmat saját, otthon képződő hadseregének is tennie kell.

A szerződő országoknak ugyanis kötelességük szövetségre lépni Franciaországgal a paktumba foglalt ,,Védelmi Megállapodás" alapján háború vagy globális krízis esetén, és egyébként sem szövetkezhetnek mással, mint akit Franciaország engedélyez számukra.

Mindezek tekintetében a ,,vérző Af...
2018-07-15 21:30:18
Illegális bevándorlás - Megállapodott a német CDU/CSU pártszövetség a menekültügyi vitájuk lezárásáról
...
A CDU székházában tartott tanácskozás után tett nyilatkozatában kiemelte, hogy elégedett a nagyon intenzív tárgyalással elért megállapodással, amely lehetővé teszi, hogy tovább folytassa tárcavezetői munkáját.
Hangsúlyozta: a testvérpártok egyértelmű és a jövőre nézve tartós megállapodása révén megakadályozzák az illegális migrációt Németország és Ausztria határán.
...
2018-07-03 07:04:06
Illegális bevándorlás - Sajtóértesülés: tranzitzónák kiépítésében egyezhet meg a német CDU és a CSU
... mindentől függetlenül és feltétlenül vissza kell fordítani ezeket az embereket. Angela Merkel ésa CDU szerint ezt nem lehet bevezetni egyoldalúan, a szigorítás feltétele, hogy legyenek megállapodások az érintett társországokkal a menedékkérők visszafogadásáról.
A két nézet közötti távolságot lehetne áthidalni a tranzitzóna intézménye révén. A Bild szerint egyelőre nem állapod...
2018-07-02 22:08:34
Illegális bevándorlás - Az EU 45,6 millió euró sürgősségi segélyt nyújt Spanyolországnak és Görögországnak
... védelemre, utóbbiakkal kapcsolatban - mint akkori záróközleményükben írták - érvényesülnie kell a szolidaritás elvének.
A csúcstalálkozón Angela Merkel német kancellár kétoldalú megállapodást kötött Spanyolországgal és Görögországgal, ennek értelmében Athén és Madrid kész visszafogadni azokat a migránsokat, akiket elsőként a területükön regisztráltak, vagyis ujjlenyomatukat r...
2018-07-02 21:06:02
Az uniós előcsatlakozási alapokból újabb 41 millió eurót kapott Szerbia
... felhasználható támogatási eszközök összegét a jövőben tovább növelik.
A most jóváhagyott összeg egy részét, 26 millió eurót várhatóan az igazságügy reformjára fordít majd Belgrád.
A megállapodás aláírásán jelen volt Johannes Hahn uniós bővítési biztos, aki egynapos látogatásra érkezett Szerbiába, és tárgyalt az európai integrációs miniszterrel, valamint Ana Brnabic mini...
2018-07-02 21:05:41
1 2 3 4 5 ................109 110 .........164 165 .........218 219 220 
Címkék: Bakondi György, Egyesült Államok, Miskolci Hőszolgáltató Kft, Yuasa Magyarország Kft, Donald Trump, Jean-Claude Juncker, Európai Bizottság, Védelmi Megállapodás&#8221, Angela Merkel, Johannes Hahn, külföldi EU-polgárok, illegális bevándorlók, menekültügyi vitájuk, uniós előcsatlakozási, brit kormány, rendszer kapacitása, hőszolgáltatás indítása, idén várható, gyár hőközpontjába, hőellátáshoz szükséges, saját népükkel, olyan nukleáris, schengeni megállapodás, áruk szabad, széles körű, államfő hangsúlyozta, szerződő országoknak, paktumba foglalt, nagyon intenzív, testvérpártok egyértelmű, jövőre nézve, illegális migrációt, szigorítás feltétele, érintett társországokkal, menedékkérők visszafogadásáról, tranzitzóna intézménye, szolidaritás elvének, csúcstalálkozón Angela, területükön regisztráltak, jövőben tovább, most jóváhagyott, igazságügy reformjára, megállapodás aláírásán, európai integrációs, spanyolországgal, franciaországgal, spanyolországnak, kiegyensúlyozott, előcsatlakozási,
© 2013 TVN.HU Kft.