Belépés
Románia kiemelt célként kezeli az EU nyugat-balkáni bővítését
... konferencián...
2018-10-09 17:22:03
Erdogan Budapesten - Orbán: Magyarország biztonsága közvetlen összefüggésben van Törökország stabilitásával
... Törökországgal mindig kiegyensúlyozott, rendezett és pozitív legyen Magyarország viszonya, és "a két ország kapcsolata a tisztelet alapján nyugszik".
Összegzése szerint a mostani megállapodások és "szándékegybeesések" lehetővé teszik, hogy Magyarország részt vegyen a török gazdaság fejlődésében.
A török EU-csatlakozásra vonatkozó kérdésre Orbán Viktor azt felelte: Magyar...
2018-10-08 18:20:25
Lavrov: aktivizálni kell a párbeszédet Moszkva és az EU között
... hangsúlyozta, hogy a szíriai és az ukrajnai válságot az ENSZ Biztonsági Tanácsa határozataival összhangban kell megoldani. Mint mondta, az utóbbi esetében nincs alternatívája a minszki megállapodások maradéktalan végrehajtásának.
Moavero Milanesi közölte, hogy Vlagyimir Putyin elnök meghívást kapott a líbiai rendezésről november 12-én és 13-án Palermóban megtartandó tanácskoz...
2018-10-08 17:13:50
Krónika 3. rész (határozathozatalok)
... Nagyatádi Szabó István nevéhez fűződő földosztás minden hibája és gyengesége ellenére reményt adott arra, hogy az igazságosabb földtulajdoni viszonyok elérhetőek.
Nemzetközi megállapodások kihirdetése
A Ház további négy nemzetközi szerződés kihirdetéséhez is hozzájárult. A képviselők ratifikálták a magyar és szlovák kormány között a két ország közös államhatárán, Ipolyda...
2018-10-02 12:11:34
Általános amnesztiát sürget Romániában Liviu Dragnea házelnök
... azokkal az ügyekkel, amelyeket hamis bizonyítékokra alapoztak? Mi történik a (titkosszolgálatok és igazságszolgáltatási szervek között kötött) titkos, törvénytelen és alkotmányellenes megállapodásokon alapuló ügyekkel, perekkel és ítéletekkel?" - sorolta a kérdéseket a pártelnök.
Dragnea azt állította, hogy ami a saját ügyeit illeti, nem sok reményt fűz a második bírósági elm...
2018-10-01 11:41:52
ENSZ-közgyűlés - Szijjártó Péter prosz kollégájával és az amerikai ENSZ-nagykövettel is találkozott
... bizottság ülését illeti, a budapesti találkozón a tervek szerint aláírják a szociális biztonság terén folytatott együttműködésről, valamint a diplomák kölcsönös elismeréséről szóló megállapodásokat.
Szergej Lavrovval áttekintették a Nemzetközi Beruházási Bank (IIB) Budapestre költöztetésének folyamatát is. Nyugtázták, hogy a magyar kormány hivatalos levélben kezdeményezte a ...
2018-09-28 21:44:13
ENSZ-közgyűlés - Szijjártó: Magyarország továbbra sem fogadja el az ENSZ migrációs csomagját
... biztonságos helyen kell számára védelmet nyújtani - tette hozzá.
Szijjártó Péter programjában pénteken összesen 12 kétoldalú tárgyalás szerepelt. Három partnerrel kétoldalú megállapodásokat is aláírtak. Újabb oktatási együttműködési megállapodások révén Mongólia számára 200, Uruguay számára pedig 25 ösztöndíjas helyet biztosítanak évente magyarországi egyetemeken.
A ma...
2018-09-28 14:53:31
ENSZ-közgyűlés - Szijjártó: a lehető legmélyebb és legátfogóbb szabadkereskedelmi megállapodásra kell törekedni
... Abdalláh bin Zájid ál-Nahajan egyesült arab emírségekbeli külügyminiszterrel is. Négy találkozón - a palesztinokkal, Namíbiával, Moldovával és Tunéziával - kétoldalú együttműködési megállapodásokat is aláírtak, elsősorban az oktatás és a diplomácia területén. Megbeszéléseket folytatott Jan Beagle ENSZ-főtitkárhelyettessel és Tedrosz Adhanom Gebrejeszusszal, az Egészségügyi Világsz...
2018-09-26 10:42:25
ENSZ-közgyűlés - Oktatási és diplomáciai megállapodásokat ír alá kétoldalú tárgyalásain Szijjártó Péter
...
Olyan országokról van szó, amelyek a keleti nyitás stratégiájának keretében kerültek a magyar külpolitika látóterébe - tette hozzá. A megállapodásokat a namíbiai Netumbo Nandi-Ndaitwah, a palesztin Rijád al-Malki, a moldovai Tudor Ulianovschi, valamint a tunéziai Hemaisz Dzsimanui külügyminiszterrel folytatott kétoldalú találkozóin írják alá.
Szijjártó Péter kiemelte, ho...
2018-09-25 08:11:39
Brexit - Brit kormány: megállapodás nélkül a légitársaságok elveszítenék automatikus járatüzemeltetési jogaikat
... Brexit-megállapodás elmaradása esetén az EU-országokkal kötendő többoldalú járatközlekedési megállapodást részesítené előnyben, de alternatív megoldásként el tudja képzelni kétoldalú megállapodások megkötését az egyes EU-országokkal a légiközlekedési szolgáltatások kölcsönös engedélyezésének feltételeiről.
A brit kormány a felkészítő jellegű tájékoztatássorozat részeként a mi...
2018-09-24 19:04:07
1 2 3 ...........................166 167 ..............250 251 ..............332 333 334 
Címkék: Erdogan Budapesten, Romániában Liviu Dragnea, Szijjártó Péter, Orbán Viktor, ENSZ Biztonsági Tanácsa, Moavero Milanesi, Vlagyimir Putyin, Nagyatádi Szabó István, Szergej Lavrovval, Nemzetközi Beruházási Bank, Beagle ENSZ-főtitkárhelyettessel, Tedrosz Adhanom Gebrejeszusszal, Egészségügyi Világsz, Netumbo Nandi-Ndaitwah, Tudor Ulianovschi, Hemaisz Dzsimanui, párbeszédet Moszkva, amerikai ENSZ-nagykövettel, lehető legmélyebb, légitársaságok elveszítenék, tisztelet alapján, mostani megállapodások, török gazdaság, török EU-csatlakozásra, ukrajnai válságot, utóbbi esetében, minszki megállapodások, líbiai rendezésről, igazságosabb földtulajdoni, képviselők ratifikálták, saját ügyeit, második bírósági, budapesti találkozón, tervek szerint, szociális biztonság, diplomák kölcsönös, magyar kormány, diplomácia területén, keleti nyitás, magyar külpolitika, namíbiai Netumbo, palesztin Rijád, moldovai Tudor, tunéziai Hemaisz, egyes EU-országokkal, légiközlekedési szolgáltatások, brit kormány,
© 2013 TVN.HU Kft.