Regisztráció  Belépés
02. Urantia - 87. írás
... kísértetünnepük és ahhoz kapcsolódó szertartásuk volt. Az év napjainak felét ezen ősi tiszteletfajtákkal kapcsolatos szertartásoknak szentelték. Az egyik római császár megpróbálta e szokásokat megújítani úgy, hogy az ünnepnapok számát évi 135-re csökkentette.
(961.1) 87:3.5 A kísértettiszteletek folyamatos fejlődésen mentek keresztül. Ahogy a kísérteteket a nem teljes létszak...
2018-04-11 23:23:24
Novák Katalin: a kormány 110 milliárd forintot fordít bölcsőde- és óvodafejlesztésekre
...
Novák Katalin a helyi óvoda és bölcsőde 270 millió forintos fejlesztését megemlítve elmondta, az elmúlt években mintegy kilencezer férőhelyet tudtak megújítani vagy létrehozni ezekben az intézményekben.
A fejlesztések mellett a kabinet az itt dolgozókra, például az óvodapedagógusok anyagi és erkölcsi megbecsülésére is gondolt - jelezte az államtitkár.
Hozzátette, 1...
2018-03-19 15:32:30
Előszó
... szó arról a mélyebb kegyelemről, amely a bűnöst átformálni képes. Sokat olvasunk bennük a bűneinkről - alig szólnak viszont bűnös természetünkről, arról, hogy képtelenek vagyunk megújítani önmagunkat.
Persze az én könyvem is tesz néhány javaslatot a házassággal, az apasággal, a pénzügyekkel, a munkával, a barátsággal és a szórakozással kapcsolatban. Sőt, ezek között les...
2018-03-10 14:42:21
Választás 2018 - Jobbik: a GDP 6 százalékát az oktatásra kell fordítani
... biztosítása érdekében - mondta.
Gyökeres szemléletváltás kell az alapfokú oktatásban is - hangoztatta Dúró Dóra. Egy 21. századi munkavállalónak átlagosan hatszor-hétszer szükséges megújítania a tudását, hogy boldogulhasson, és ez csupán az alapkompetenciák megerősítésével lehetséges. A 15 évesek negyede funkcionális analfabéta, nem érti, amit olvas - tette hozzá.
Kérdés...
2018-03-07 14:42:30
Szlovák belpolitikai válság - A kormányfő az alkotmány és a választások eredményeinek tiszteletben tartására sz
... Andrej Kiska ezzel a kezdeményezésével olyan ellenzéki játékba kezdett, amelynek célja a káoszteremtés és az előrehozott parlamenti választások elérése.
"Hogyan akarja az elnök +megújítani az állammal szembeni bizalmat+, ha a találkozóra csak az ellenzéki pártokat hívta meg" - tette fel a kérdést Robert Fico.
A szerdán kezdődött egyeztetésre Kiska csak a pozsonyi parlame...
2018-03-07 13:12:33
Hinni kell abban, hogy amit az ember megcsinál, az jó.
"Hinni kell abban, hogy amit az ember megcsinál, az jó.
Hinni kell magában a megújulásban is, hogy az ember képes megújítani önmagát."
Mihály Tamás...
2018-03-05 18:22:35
Katalán válság - Határozatban ítélte el Puigdemont leváltását a katalán parlament
... párt elhagyta az üléstermet.
A voksolást megelőző vitában Miquel Iceta, a katalán szocialista párt (PSC) vezetője azzal fordult a függetlenségi politikusokhoz, hogy nincs értelme megújítani, még szimbolikusan sem egy olyan irányt, amely már megbukott.
Quim Torra, az Együtt Katalóniáért szónoka viszont azt hangsúlyozta, hogy szerinte megéri tovább harcolni a köztársaságér...
2018-03-01 17:12:46
Oktatási minimumról szóló megállapodást írtak alá pedagógusok és ellenzéki pártok képviselői
... a terület részesedését a nemzeti jövedelemből, meg kell változtatni az intézmények finanszírozásának rendjét, növelni kell az oktatói béreket, s az oktatási módszerekre alapozva kell megújítani a tanárképzést. Újragondolnák a hallgatói önkormányzati rendszert is. Közölte: társadalmi vitára bocsátják a dokumentumot, elküldik azon pártoknak is, amelyek nem vettek részt az egyeztetés...
2018-02-05 20:13:40
Amerikai vagy svéd vadászgépeket vásárolna a szlovák védelmi tárca
... stratégiáját, illetve az ezzel összefüggő védelmi fejlesztések hosszú távú terv...
2018-02-02 16:33:27
Növelte árbevételét az FHL Björn Hungary Kft.
... 2018-ban 3,4 millió termék szállítását tervezik, amelyek a tamási üzemben készülnek majd.
A kft. idén egy másik GINOP-os, k+f projekt keretében a forrasztási technológiát tervezi megújítani. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem részvételével végzendő alapkutatás célja a hibás termékek számának csökkentése.
A cégnél jelenleg 650-en dolgoznak, a munkavállalók f...
2018-02-02 16:26:20
1 2 3 ...........35 36 ......53 54 .....70 71 72 
Címkék: Novák Katalin, Björn Hungary Kft, Dúró Dóra, Andrej Kiska, Robert Fico, Mihály Tamás, Miquel Iceta, Együtt Katalóniáért, Budapesti Műszaki, Gazdaságtudományi Egyetem, oktatásra kell, választások eredményeinek, ember megcsinál, katalán parlament, szlovák védelmi, egyik római, ünnepnapok számát, helyi óvoda, elmúlt években, fejlesztések mellett, óvodapedagógusok anyagi, mélyebb kegyelemről, bűnöst átformálni, bűneinkről &#8211, szórakozással kapcsolatban, alapfokú oktatásban, alapkompetenciák megerősítésével, kezdeményezésével olyan, előrehozott parlamenti, elnök +megújítani, állammal szembeni, találkozóra csak, ellenzéki pártokat, kérdést Robert, szerdán kezdődött, pozsonyi parlame, ember képes, voksolást megelőző, katalán szocialista, függetlenségi politikusokhoz, olyan irányt, terület részesedését, nemzeti jövedelemből, intézmények finanszírozásának, oktatói béreket, oktatási módszerekre, hallgatói önkormányzati, ezzel összefüggő, tamási üzemben, másik GINOP-os, forrasztási technológiát,
© 2013 TVN.HU Kft.