Belépés
Az Európai Bizottság határozott fellépést szorgalmaz a biztonsági prioritások megvalósításáért
...
Noha az Európai Unió már számos jogalkotási javaslatot elfogadott, a biztonsági unió kiépítésének befejezéséhez további fellépésre van szükség még a 2019 májusában esedékes európai parlamenti választások előtt hangsúlyozta a közlemény.
A tájékoztatás szerit az uniós bizottság Európa kibertámadásokkal szembeni ellenálló képességének növelését és kiberbiztonsági képessége...
2018-10-10 17:35:03
Az MSZP népszavazást kezdeményez a kormánytagok egészségügyi VIP-ellátásának megszüntetéséről
...
Tóth Bertalan a népszavazással összefüggésben hangsúlyozta, hogy a kezdeményezést szimbolikusnak tartják, szerintük az a magyar egészségügy állapotára akarja felhívni a figyelmet. Arra a tarthatatlan helyzetre mutatnak rá - folytatta - , hogy elfogadhatatlan az, míg a kormánytagok kiemelt egészségügyi ellátást kapnak, addig több tízezren várnak műtétre, tíz órákat kell várni ...
2018-10-10 14:22:04
Az EU tagállamai kompromisszumos megoldásként 35 százalékkal csökkentenék az új autók szén-dioxid-kibocsátását
...
Az éjszakába nyúló tárgyalásokon a résztvevők végül megállapodásra jutottak, amelynek alapján a tagországok kormányait tömörítő tanács már szerdán megkezdheti az intézményközi egyeztetést a kérdésről a másik uniós társjogalkotónak számító, 40 százalékos mérséklést zászlójára tűző Európai Parlamenttel.
A vita meglehetősen nehéz volt, Németország és több keleti tagállam so...
2018-10-10 07:04:42
Gyömbér és a rák - megfontolandóTöbb kutatást is végeztek a gyömbér rákellenes tulajdonságainak bizonyítására, íme néhány példa:
A Minnesota-i egyetem Hormel intézetén felfedezték, hogy a gingerol, amely a gyömbérben található fito-tápanyag segítheti a vastag- és végbél rákos sejtjei ...
2018-10-09 19:35:05
Afrikai sertéspestis - Vallon agrárminiszter: hetvenre emelkedett a fertőzött vaddisznók száma Belgiumban
...
A La Libre Belgique tájékoztatása szerint a szeptember közepén hozott intézkedés óta, amikor 63 ezer hektárra kiterjedően fakitermelésre és erdőjárásra vonatkozó tilalmat vezettek be a fertőzés által érintett vallon régióban, 126 vaddisznót gyűjtöttek össze Vallóniában, ebből 99-et az említett biztonsági körzetben.
René Collin elmondta, az elvégzett vizsgálatok adatai sz...
2018-10-09 17:42:05
Nébih: kockázatosak lehetnek az Európán kívüli országokból behozott növények
... az volt, hogy felhívják a fig...
2018-10-09 13:01:26
Jobbik: mentőöv helyett igazságot a devizahiteleseknek!
... sikerült időlegesen elkerülni kilakoltatásokat.
Orbán Viktor és csapata egójára apellálunk - jelentette ki az ellenzéki politikus, aki szerint a "további ellenzéki sikerek megakadályozása érdekében" meg fogják hirdetni a téli kilakoltatási moratórium előbbre hozatalát.
Varga-Damm Andrea, a párt országgyűlési képviselője arról beszélt, nem értelmeznie kellene a Kúriának ...
2018-09-28 15:23:34
Afrikai sertéspestis - Lassult Romániában a fertőzés terjedése
... dél-keleti országrészben van jelen az afrikai sertéspestis (ASP), a fertőző gócok száma pedig az ezret közelíti. A fertőzés 15 sertéshizlaldában is megjelent, a fertőzés terjedésének megakadályozása érdekében eddig csaknem 324 ezer sertést öltek le és égettek el a hatóságok.
A fertőző gócok több mint felét a Duna-deltát magába foglaló Tulcea megyében tartják számon, ahol a va...
2018-09-28 14:48:39
A kormányt kérdezik a képviselők
...
Az ülésnap délelőtt 11 órakor, napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, azokat kérdések és azonnali kérdések követik egy-egy órában.
A parlament honlapján elérhető információk szerint a Fidesz padsoraiból Ágh Péter arról kérdezi a belügyminisztert, hogyan alakulna Magyarország jövője önálló határvédelmi rendszerének feladása esetén.
Ellenzéki oldalról ugyancsak tö...
2018-09-24 07:04:57
Kijev szerint Budapest a Moszkvával folyó tárgyalásain próbál hasznot húzni az "útlevélbotrányból"
... veszélyt jelent. A diplomata úgy látja, hogy bizonyos közelmúltbeli magyar lépések nem véletlenszerűen következtek egymás után, így a NATO-Ukrajna Bizottság csúcsszintű találkozójának megakadályozása a két ország külügyminisztereinek júniusi találkozóját követően, a Kárpátalja fejlesztéséért felelős biztos kinevezése, majd a videofelvétel megjelenése, amelyen magyar útleveleket ad...
2018-09-23 14:11:43
1 2 3 ...............................189 190 ................284 285 ...............378 379 380 
Címkék: Európai Bizottság, Lassult Romániában, Európai Unió, Tóth Bertalan, Európai Parlamenttel, Libre Belgique, René Collin, Orbán Viktor, Varga-Damm Andrea, NATO-Ukrajna Bizottság, biztonsági prioritások, kormánytagok egészségügyi, fertőzött vaddisznók, fertőzés terjedése, kormányt kérdezik, biztonsági unió, 2019 májusában, tájékoztatás szerit, uniós bizottság, népszavazással összefüggésben, kezdeményezést szimbolikusnak, tarthatatlan helyzetre, kormánytagok kiemelt, éjszakába nyúló, résztvevők végül, tagországok kormányait, intézményközi egyeztetést, másik uniós, vita meglehetősen, gyömbér rákellenes, gyömbérben található, szeptember közepén, fertőzés által, említett biztonsági, elvégzett vizsgálatok, ellenzéki politikus, téli kilakoltatási, párt országgyűlési, afrikai sertéspestis, fertőző gócok, ezret közelíti, fertőzés terjedésének, ülésnap délelőtt, parlament honlapján, videofelvétel megjelenése, megszüntetéséről, felszólalásokkal, belügyminisztert, megvalósításáért, tulajdonságainak,
© 2013 TVN.HU Kft.