Regisztráció  Belépés
Spurgeon: Békesség az ellenségekkel
... mai! Amikor az emberek dühösködnek, az Úr megmutatja (nekem) dicsőségét: lecsendesíti haragjukat úgy, hogy nem kell félnem tőlük.

Istennek hatalmában áll ellenségemet megakadályozni abban, hogy ártson nekem, akkor is, ha nagy kedve volna hozzá. Lábán is üldözte Jákóbot, mégsem árthatott neki. Isten meggyőzheti haragos ellenségemet és barátságosra hangolhatja. Így tett É...
2018-04-17 21:11:23
Ételek, melyektől jó lesz a vércukorszint
... tesz.

Eper

Az eperben kevés a cukor, sok a rost, nem mellesleg pedig nagyon finom is. Ráadásul egy tanulmány szerint ha rostban gazdag ételekkel párosítva fogyasztjuk, akkor segít megakadályozni, hogy túlságosan hirtelen emelkedjen meg a vércukorszintünk. Az eperben sok az antioxidáns, ami szintén támogatja az egészséges vércukorszint elérését.

E...
2018-04-16 23:17:42
"E" vitaminról
... működési zavarait idézheti elő, míg férfiak esetében nem termelődik elegendő sperma, ami terméketlenséget okozhat.

Az E-vitamin képes a szervezetben kialakuló gyulladásokat megakadályozni, de hiánya hajlamossá tehet bennünket a gyulladásos megbetegedésekre.

Fontos, hogy a naponta felvett táplálékban elegendő E-vitamin legyen, ugyanis ha nincs elegendő mennyis...
2018-04-13 09:11:37
Az EU migránsáradattal készül április 8-ra, a magyar választ
... hatalmas.

Kérem, az utolsó órákat kihasználva minél többen osszák meg ezt a felvételt. Bátran ugorják át Soros "Gyuri bácsiék" erőszakkal ránk tukmált választási reklámjait-sajnos nem lehet megakadályozni, hogy ezeket rátelepítsék a hazafias érzelmű videókra is.

Vasárnap döntsünk bölcsen, felelősségteljesen, szem előtt tartva hazánk jövőjét! Isten óvja és vez...
2018-04-08 00:02:57
A balos szavazóknak már közel fele átszavazna az esélyes job
... százalék voksolna egy esélyesebb balos, és 22 százalék egy esélyesebb jobbikos jelöltre.

A baloldal, vagy a Jobbik válasz...
2018-04-05 20:16:16
Quercetti: 2 az 1-ben mágneses rajztábla táskában
leírása:Ebben a nagyon praktikus füllel ellátott táskában két rendkívül izgalmas játékot is megtalálsz. Ha szeretnéd nyugodtan kiélheted rajzolás iránti szeretetedet, semmi nem fog megakadályozni abban, hogy a lemosható felületű táblára szebbnél szebb képeket készíts. Ehhez három nagyszerű filctollat is biztosítunk számodra. Azonban ha egy kicsit másfajta játékra vágysz akkor sinc...
2018-03-30 03:43:34
Bölcsesség
... hibázom, mindig lesz
valaki, aki megtalálja bennem a rosszat, aki beskatulyázza akár az egész
életemet, egyetlen tévedésem miatt. Fejre is állhatok, ezt nem tudom
megakadályozni, s ami ellen nem tehetek, azzal, minek foglalkozni?
Nem létezik egyetlen egy olyan ember sem ezen a Földön, akit mindenki
szeretne, akit ne utálna legalább egyetlen egy másik....
2018-03-29 21:40:03
Zsírégető tea....
... hazipatika.com
Egy meleg ital, amely segíthet kielégíteni édesség utáni vágyunkat, és még azt is segít megakadályozni, hogy kilókat szedjünk fel? Talán hihetetlenül hangzik, de létezik ilyen.


A csodateához nem kell más, mint friss gyö...
2018-03-24 15:50:26
Szakértő: mintegy 12 ezer veszélyes radikálist tartanak nyilván Franciaországban
...
A szakértő elmondta, ennyi embert lehetetlen folyamatosan megfigyelni, és bár Redouane Lakdimot, a dél-franciaországi támadót is követték, végül nem sikerült megakadályozni, hogy rendőrökre lőjön és túszokat ejtsen.
Kérdésre elmondta azt is, az utóbbi évek franciaországi terrortámadásait jellemzően nem a migránsok, hanem harmadik- vagy másodikgenerációs bevándorlók követ...
2018-03-24 09:00:59
Választás 2018 - Republikon-konferencia: korszak- és rendszerváltást ígértek az ellenzéki politikusok
... Ágnes, a szocialista párt fővárosi elnöke azt emelte ki: az utóbbi évek nyugat-európai választási eredményei azt mutatják, hogy a demokratáknak csak széles együttműködéssel sikerült megakadályozniuk a szélsőséges és újjobboldali erők előretörését, és ebben "most Magyarországon a sor".
A szocialista politikus szerint lehetséges a teljes összefogás, ehhez "nem kell a Jobbik", a...
2018-03-22 18:42:26
1 2 3 ....................265 266 ...........398 399 ...........530 531 532 
Címkék: Redouane Lakdimot, magyar választ, balos szavazóknak, 1-ben mágneses, ellenzéki politikusok, emberek dühösködnek, eperben kevés, tanulmány szerint, egészséges vércukorszint, szervezetben kialakuló, gyulladásos megbetegedésekre, naponta felvett, utolsó órákat, hazafias érzelmű, esélyesebb balos, esélyesebb jobbikos, nagyon praktikus, lemosható felületű, kicsit másfajta, olyan ember, meleg ital, szakértő elmondta, utóbbi évek, szocialista párt, demokratáknak csak, szocialista politikus, teljes összefogás, együttműködéssel, migránsáradattal, vércukorszintünk, terméketlenséget, franciaországban, terrortámadásait, megakadályozniuk, megbetegedésekre, rendszerváltást, megakadályozni, franciaországi, magyarországon, vércukorszint, demokratáknak, beskatulyázza, ellenségekkel, gyulladásokat, ellenségemet, szeretetedet, barátságosra, rátelepítsék, előretörését, újjobboldali, szervezetben, hihetetlenül, lecsendesíti, folyamatosan, antioxidáns, szavazóknak, politikusok, hangolhatja, táplálékban, gyulladásos, kihasználva,
© 2013 TVN.HU Kft.