Regisztráció  Belépés
Hazai énekesek előadásában mutatják be a Porgy és Bess-t az Erkelben
... onnan az ígéret földjére" - olvasható a közleményben.
A rendező munkáját Sebastian Hannak díszlet- és Lisztopád Krisztina jelmeztervező segítette. A Magyar Állami Operaház Énekkarát (megbízott karigazgató Csiki Gábor) és Zenekarát Dénes István vezényli. A főbb szerepeket Palerdi András és Bakonyi Marcell (Porgy), Létay Kiss Gabriella és Sáfár Orsolya (Bess), Balczó Péter és L...
2018-01-17 13:53:43
Az MSZP feljelentette Orbán Viktort a magánnyugdíjpénztári vagyon államosítása miatt
... azaz közfeladattal kapcsolatos kötelesség megszegése, valamint csalás és hűtlen kezelés miatt teszi Orbán Viktor miniszterelnök, Selmeczi Gabriella korábbi nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízott és Matolcsy György korábbi nemzetgazdasági miniszter, mostani jegybankelnök ellen.
Felidézte, hogy az Országgyűlés politikai nyilatkozatot fogadott el - fideszes többséggel - a magá...
2018-01-17 12:43:45
A felelősség hatalmi elhárítása és áthárítása
AZÉRT ÍROM LE MINDAZT, AMIÉRT ÚJRA ÉS ÚJRA A MINDENKORI HATALOM MEGBÍZÓINAK MEGBÍZOTTAI ÁLTAL TÖNKRETETT ÉLETEMÉRT ENGEM (és családomat) HIBÁZTATNAK, mert még mindig ELHÁRÍT az aktuális hatalom minden felelősséget magáról, ÁTHÁRÍTVA minden felelősséget arra a családra, amelyiket kijelöltek számomra.
Ők ugyanis csak tehetetlen TÚSZOK a mindenkori hatalom általi MEGBÍZÓK MEGBÍZ...
2018-01-16 12:38:45
2018. évi történelmi évfordulók 01. 08.
... pontos békeszerződés-tervezetet terjeszt a szenátus elé. Később ez lesz az első világháborút lezáró békeszerződések alapja.
1919 - A prágai csehszlovák kormány Szlovákia irányításával megbízott teljhatalmú minisztere, Vavro ©robár feloszlatja az 1918. október 30. után létrejött szlovák nemzeti tanácsokat.
1959 - Charles de Gaulle lesz a Francia Köztársaság elnöke.
1...
2018-01-14 17:24:51
2018. évi történelmi évfordulók 01. 07.
... békeszerződés-tervezetet terjeszt a szenátus elé. Később ez lesz az első világháborút lezáró békeszerződések alapja.
1919 - A prágai csehszlovák kormány Szlovákia irányításával megbízott teljhatalmú minisztere, Vavro ©robár feloszlatja az 1918. október 30. után létrejött szlovák nemzeti tanácsokat.
1959 - Charles de Gaulle lesz a Francia Köztársaság elnöke....
2018-01-13 14:42:03
Legfőbb Ügyészség: évről évre többször fordulnak bíróságokhoz ügyészek a fogyasztók védelmében
... vállalkozásokat, hogy - az ügyész jogi érvelései hatására - önként módosítsák a fogyasztókat hátrányosan érintő általános szerződési feltételeiket.
Jagusztin Tamás, a Pest Megyei Főügyészség megbízott osztályvezető ügyésze elmondta: a Pest Megyei Főügyészség többek között egy mobilszolgáltatóval, egy utazási irodával és egy bankkal szemben indított pert a fogyasztói jogok érv...
2018-01-12 12:41:59
160 milliót szerzett az iskolájának, mégis mennie kellett
... bár mindenki tisztában volt az eseményekkel, azt állította, hogy az eddigi igazgató kérte a felmentését és az áthelyezését. Ezért a tantestületnek rögtön szavaznia kell az általa hozott megbízott igazgatóhelyettes támogatásáról.

A 18 fős tantestületből - annak ellenére, hogy a tankerületi vezető nyílt szavazást rendelt el - csupán ketten tették fel a kezüket...
2018-01-12 10:43:06
A vámpír és az Oberon látható az Erkelben
... szerepekben Kálnay Zsófia, Busa Tamás, Kiss Tivadar, Molnár Zsolt, Rácz István, Rezsnyák Róbert, Szerekován János és Ujvári Gergely hallható, az Opera Ének- és Zenekarát Cser Ádám vezényli, a megbízott karigazgató Csiki Gábor.
Carl Maria von Weber utolsó operája, az Oberon a Kolozsvári Magyar Opera színrevitelében látható. A darabot Selmeczi György rendezésében, Jankó Zsolt v...
2018-01-11 16:18:55
Fazekas Sándor: a magyar mezőgazdaság Európa egyik leggyorsabban fejlődő agráriuma
... államtitkára kiemelte, hogy a különböző támogatásoknak köszönhetően több mint 2 ezer mezőgazdasági vállalkozás fejlesztheti kapacitását, telephelyét.
Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott elmondta, hogy az elmúlt 8 év agrárpolitikájában elért eredményeket bemutató kiadványt a kormányzat agrárpolitikusai országjáráson mutatják be a magyar gazdatársadalomnak.
Győrffy B...
2018-01-11 16:07:26
Tallóztam
... lovaknak.
Amikor a házaspár benyitott a házukba, rémes látvány tárult a szemük elé: a szoba tele sűrű széngázzal, és a padlón önkívületben hevert két gyermekük a felügyeletükkel megbízott leánnyal együtt. Ha tíz perccel később érkezne, halva találták volna őket.
Az életben gyakran kergetnek meg minket a megpróbáltatások, szenvedések farkasai, hogy hamarabb jussunk a célh...
2018-01-10 22:21:22
1 2 3 .............326 327 .......489 490 .......651 652 653 
Címkék: Orbán Viktort, Legfőbb Ügyészség, Fazekas Sándor, Sebastian Hannak, Lisztopád Krisztina, Magyar Állami Operaház Énekkarát, Csiki Gábor, Zenekarát Dénes István, Palerdi András, Bakonyi Marcell, Létay Kiss Gabriella, Sáfár Orsolya, Balczó Péter, Orbán Viktor, Selmeczi Gabriella, Matolcsy György, AZÉRT ÍROM LE MINDAZT, AMIÉRT ÚJRA ÉS ÚJRA MINDENKORI HATALOM MEGBÍZÓINAK MEGBÍZOTTAI ÁLTAL TÖNKRETETT ÉLETEMÉRT ENGEM, MEGBÍZÓK MEGBÍZ, Francia Köztársaság, Jagusztin Tamás, Pest Megyei Főügyészség, Kálnay Zsófia, Busa Tamás, Kiss Tivadar, Molnár Zsolt, Rácz István, Rezsnyák Róbert, Szerekován János, Ujvári Gergely, Opera Ének-, Zenekarát Cser Ádám, Carl Maria, Kolozsvári Magyar Opera, Selmeczi György, Jankó Zsolt, Nyitrai Zsolt, Győrffy, felelősség hatalmi, fogyasztók védelmében, magyar mezőgazdaság, ígéret földjére, rendező munkáját, főbb szerepeket, aktuális hatalom, mindenkori hatalom, első világháborút, prágai csehszlovák, ügyész jogi, fogyasztókat hátrányosan, utazási irodával, bankkal szemben,
© 2013 TVN.HU Kft.