Regisztráció  Belépés
A 90 éve született Kubala Lászlóra emlékeztek Madridban
...
"Olyan ember volt, aki nagyon jól képviselte hazánkat annak ellenére, hogy nem volt spanyol" - mondta róla Vicente del Bosque volt spanyol szövetségi kapitány (2008-2016) a csütörtök éjszakába nyúló ünnepségen a madridi CaixaFórum kulturális központban.
Felidézte, hogy ő maga is hosszú évekig játszott a válogatottban Kubala vezetése alatt, akit született vezetőnek tart, ...
2017-12-15 09:53:45
Lázár János: Almási István politikai úriember volt
... Orbán Viktor miniszterelnök is.
Lázár János, Hódmezővásárhely korábbi polgármestere méltatásában kifejtette, mentorát, segítőjét, mesterei egyikét veszítette el, akitől leginkább a szövetségi hűség fontosságát tanulta meg. Ilyet csak a legkülönbektől, a politikai úriemberektől lehet elsajátítani - fogalmazott.
Mint mondta, Almási István a szó teológiai értelmében is ök...
2017-12-01 17:39:48
Ady Endre születésére emlékeztek a romániai Érmindszenten
... vallotta, úgy kell magyarnak lenni a 20. században, hogy a magyarsággal és a magyarságtudattal megértjük a körülöttünk lévő népeket, és ők is meg kell értsenek bennünket" - mondta a szövetségi elnök. Utalt arra, Adyt elfogadták az Osztrák-Magyar Monarchia más nemzetiségű írói, költői és szellemi vezetői is, ez pedig azt mutatja, hogy lázadása és útkeresése megértésre talált.
...
2017-11-18 13:12:04
Vádat emeltek Németországban két egykori náci lágerőr ellen
... mintegy 110 ezer ember közül nagyjából 60 ezren haltak meg.
A dortmundi ügyészség a nemzetiszocialista diktatúra idején elkövetett bűncselekmények feltárásával megbízott speciális szövetségi ügyészség (ZSt) észak-rajna-vesztfáliai kirendeltségeként járt el a két egykori lágerőr ellen.
A ZSt évtizedekig nem kezdeményezett vádemelést lágerőrök ellen, mert úgy látta, hogy ...
2017-11-15 19:53:58
Magyarország-Costa Rica - Győzelemmel zárta az évet a válogatott
...
Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány együttese a 36. percben szerezte a találkozó egyetlen gólját Nikolics Nemanja, az MLS gólkirálya révén. A szakvezető egy-egy győzelemmel és vereséggel zárta a kapitányi időszakát.
A magyarok három mérkőzést nyertek meg és hatot vesztettek el a 2017-es évben, és nem jutottak ki a jövő nyári, oroszországi világbajnokságra.
...
2017-11-14 22:44:18
Magyarország-Costa Rica - Ismét három csatárt küld pályára Szélesi
...
Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány a kapuban ezúttal a ferencvárosi Dibusz Dénesnek szavazott bizalmat.
A találkozó 20.15-kor kezdődik az osztrák Alexander Harkam sípjelére a Groupama Arénában.
A magyar válogatott kezdőcsapata:Dibusz Dénes - Bese Barnabás, Kádár Tamás, Vinícius Paulo, Szabó János - Varga József, Pátkai Máté, Nagy Dániel - Ugrai Roland, Nik...
2017-11-14 19:43:57
Jeff Sessions kivizsgáltatná a Clinton Alapítvány ügyeit is
...
A lap értesülései szerint aminiszter a vizsgálatok negindításával már meg is bízott szövetségi államügyészeket, akiket arra kért, hogy közvetlenül neki vagy a helyettesének tegyenek jelentést.
A The Washington Post birtokába került ugyanis egy levél, amelyet az igazságügyi minisztérium írt válaszként a képviselőház igazságügyi bizottságának elnöke, a republikánus Bob Go...
2017-11-14 17:33:24
Magyar-Costa Rica-i - Szélesi jobb mentalitást vár a játékosoktól
... rövid idő alatt megtehetett, így a futballisták látszólag mentálisan és fizikálisan is jó állapotban voltak.
A 35 éves tréner az MTI kérdésére azt mondta, Georges Leekens leendő szövetségi kapitány nem volt túlságosan bőbeszédű a luxemburgi találkozót illetően.
"Megértem a szurkolókat. Sajnálatos, hogy kedden halkabb lesz a stadion, mert a világon egyedülálló táborunk va...
2017-11-13 17:13:47
Magyar-Costa Rica-i - Sallai Roland visszatért a klubjához
... pályára tudott volna lépni kedden, egy komolyabb sérülés veszélye oly mértékű lett volna, hogy a szakmai stáb úgy döntött, nem szabad vállalni ennek a kockázatát". Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány Sallai helyére nem hív meg újabb játékost a keretbe.
A Telkiben készülő kerettagok vasárnap délelőtt az edzőteremben dolgoztak, este pedig bő egyórás edzésen vettek rész...
2017-11-12 21:14:08
Magyar-Costa Rica-i - Varga Roland sérülés miatt kikerült a keretből
... ferencvárosi csatárnak, aki csütörtökön nem lépett pályára Luxemburgban, ahol a csapat 2-1-es vereséget szenvedett barátságos mérkőzésen.
Varga kiesésével Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány immár négy futballistára nem számíthat, ugyanis Fiola Attila, Guzmics Richárd és Elek Ákos már Luxembourgban sem volt hadra fogható.
A magyar válogatott kedden 20.15-től a G...
2017-11-10 17:22:56
1 2 3 ..13 14 ..20 21 ..26 27 28 
Címkék: Kubala Lászlóra, Lázár János, Almási István, Magyarország-Costa Rica, Jeff Sessions, Clinton Alapítvány, Magyar-Costa Rica-i, Sallai Roland, Varga Roland, Orbán Viktor, Osztrák-Magyar Monarchia, Szélesi Zoltán, Nikolics Nemanja, Dibusz Dénesnek, Alexander Harkam, Groupama Arénában, Dibusz Dénes, Bese Barnabás, Kádár Tamás, Vinícius Paulo, Szabó János, Varga József, Pátkai Máté, Nagy Dániel, Ugrai Roland, Washington Post, Georges Leekens, Fiola Attila, Guzmics Richárd, Elek Ákos, romániai Érmindszenten, csütörtök éjszakába, madridi CaixaFórum, válogatottban Kubala, szövetségi hűség, politikai úriemberektől, magyarságtudattal megértjük, körülöttünk lévő, szövetségi elnök, dortmundi ügyészség, találkozó egyetlen, szakvezető egy-egy, kapitányi időszakát, magyarok három, 2017-es évben, jövő nyári, kapuban ezúttal, ferencvárosi Dibusz, osztrák Alexander, magyar válogatott, vizsgálatok negindításával, helyettesének tegyenek, igazságügyi minisztérium, képviselőház igazságügyi, futballisták látszólag,
© 2013 TVN.HU Kft.