Regisztráció  Belépés
Harmadik országban találkozhatnak az orosz és az amerikai szenátus külügyi bizottságai
... megtartandó találkozóját egy harmadik országban rendezzük meg" - mondta Paul, rámutatva, hogy hétfői moszkvai megbeszélései fontosak voltak az előkészítés szempontjából.
A javasolt megbeszéléseket a jelek szerint azért kellene semleges területen lefolytatni, mert Konsztantyin Koszacsov, az orosz felsőház külügyi bizottságának elnöke egyike azoknak a Vlagyimir Putyin elnök szű...
2018-08-06 14:51:20
Szíria - Szeptemberben Genfben konzultációt tartanak az alkotmányozó bizottság megalakításáról
...
De Mistura hétfőn és kedden Szocsiban nem hivatalos megbeszéléseket folytatott három kezes ország magas rangú diplomatáival a szíriai alaptörvényt szövegező testület létrehozásáról. A bizottság felállításáról december 30-án született megállapodás a szíriai nemzeti párbeszéd Szocsiban rendezett fórumán.
A testületnek a megállapodás értelmében 150 tagja lenne, százan közül...
2018-07-31 14:01:39
Labdarúgó NB I - Kondás Elemér távozik a Kisvárdától
...
A klub honlapján hétfőn megjelent közlemény szerint mérlegelték a csapat eddigi teljesítményét és a két bajnoki mérkőzés összképét, s megbeszéléseket folytattak a trénerrel. Ezek után a felek arra jutottak, hogy a csapatnak más habitusú, személyiségű és más munkamódszerrel dolgozó szakvezetőre van szüksége, ezért közös megegyezéssel elválnak útjaik.
Az utód még nem ismer...
2018-07-30 19:38:28
Szijjártó: az autóipar és a vízgazdálkodás húzza Magyarország és Indiana állam gazdasági együttműködését
... dollárt, az idei év első negyedévében pedig újabb 22 százalékkal nőtt.
Szijjártó Péter közölte: olyan Indiana államban működő, illetve oda kötődő vállalatok vezetőivel folytatott megbeszéléseket, amelyek Magyarországon szinte kivétel nélkül rendelkeznek érdekeltségekkel. "Ezek a vállalatok rendkívül elégedettek a magyar befektetési környezet és a magyar adórendszer adta lehet...
2018-07-25 17:10:24
Netanjahu az amerikai kapcsolatokat méltatta az orosz külügyminiszter érkezése előtt
... is Washington.
Netanjahu legutóbb kevesebb mint két héttel ezelőtt, Moszkvában találkozott az orosz küldöttség tagjaival, amikor Vlagyimir Putyin orosz elnökkel folytatott megbeszéléseket az oroszországi labdarúgó világbajnokság idején.
Az izraeli kormányfő közölte, hogy az orosz delegáció Putyin elnök néhány nappal ezelőtti, telefonon elhangzott kérésének megfelelően ér...
2018-07-23 14:02:07
Illegális bevándorlás - Melania Trump felszólalt a gyerekeket szüleiktől elválasztó gyakorlat ellen
... hajlandó bírálni az elnököt. Hozzátette: az elnök és a republikánusok "ezzel akarnak kizs...
2018-06-18 07:04:13
Ferenc pápa imádságra hív az amerikai-észak-koreai ......
... alakításához, amely biztosítja a békét a Koreai-félsziget és az egész világ számára. Ezért imádkozzunk az Úrhoz! Közösen, együtt kérjük a Szűzanyát, Korea királynőjét, hogy segítse ezeket a megbeszéléseket! [Üdvöz légy, Mária...]"
Donald Trump amerikai és Kim Dzsongun phenjani vezető június 12-én találkoznak a szingapúri Sentosa szigetén található Capella Hotelben. ...
2018-06-10 20:31:03
G7-csúcs - Larry Kudlow és Peter Navarro élesen bírálja a kanadai kormányfőt
... kereskedelmi főtanácsadó még élesebben fogalmazott, amikor a Fox televízióban azt mondta: "külön helye van a pokolban bármely politikusnak, aki rosszhiszeműen folytat diplomáciai megbeszéléseket Donald J. Trumppal, majd távoztában megpróbálja hátba támadni őt".
A műsorvezető, Chris Wallace kérdésére, hogy vajon Donald Trump elnök osztja-e ezt a véleményt, Navarro azzal válas...
2018-06-10 18:41:58
Az istenfélelem szabályai
... kezd);
- mindennap elvégzi napi teendőit (pl. ágyazás, zongoragyakorlás, leckeírás);
- nyafogás nélkül engedelmeskedik (ami persze nem zárja ki az esetleges megbeszéléseket: "Ha szerinted tévedtünk, mondd meg, de tisztelettudóan, és akkor megbeszéljük").
A következő öt parancsolat (6-10) könnyen alkalmazható. A "Ne ölj!" nemcsak azt tiltja meg, hogy egy ...
2018-04-16 18:13:37
2018. évi történelmi évfordulók 01. 27.
... csatlakozik Romániához.
1921 - IV. Károly magyar király első visszatérési kísérlete.
1931 - A Steinherz Rudolf-gyilkosság
1936 - Milan Hodža csehszlovák miniszterelnök megbeszéléseket folytat a Hlinka-féle Szlovák Néppárt képviselőivel a párt kormányba lépéséről, de az önálló szlovák kormány követelése miatt a tárgyalások nem vezetnek eredményre.
1964 - Az 1964...
2018-03-27 15:37:01
1 2 3 ................55 56 .........83 84 .........110 111 112 
Címkék: Szeptemberben Genfben, Labdarúgó NB, Kondás Elemér, Melania Trump, Larry Kudlow, Peter Navarro, Konsztantyin Koszacsov, Vlagyimir Putyin, Szijjártó Péter, Donald Trump, Capella Hotelben, Donald, Chris Wallace, Steinherz Rudolf-gyilkosság, Milan Hodža, Hlinka-féle Szlovák Néppárt, amerikai szenátus, alkotmányozó bizottság, vízgazdálkodás húzza, amerikai kapcsolatokat, orosz külügyminiszter, gyerekeket szüleiktől, kanadai kormányfőt, istenfélelem szabályai, harmadik országban, előkészítés szempontjából, javasolt megbeszéléseket, jelek szerint, orosz felsőház, szíriai alaptörvényt, bizottság felállításáról, szíriai nemzeti, megállapodás értelmében, klub honlapján, csapat eddigi, felek arra, vállalatok rendkívül, magyar befektetési, magyar adórendszer, orosz küldöttség, oroszországi labdarúgó, izraeli kormányfő, orosz delegáció, egész világ, szingapúri Sentosa, pokolban bármely, esetleges megbeszéléseket, párt kormányba, önálló szlovák, zongoragyakorlás, érdekeltségekkel, engedelmeskedik,
© 2013 TVN.HU Kft.