Belépés
Tojásos sonkatorta
... kibélelünk.
4. A mártáshoz az olajat apránként a tojássárgájához keverjük, majd ezt a majonézt a tejföllel dolgozzuk össze.
5. A porcukorral és a mustárral ízesítjük, megsózzuk, megborsozzuk, egy kevés citromlevet csepegtetünk bele.
6. A húsleveskockát 1,5 dl vízben föloldjuk, majd beleöntjük az előzetesen 8 ek vízzel kikevert zselatint is. Kevergetve épp c...
2010-08-10 17:34:55
Tojásos sonkatorta
... kibélelünk.
4. A mártáshoz az olajat apránként a tojássárgájához keverjük, majd ezt a majonézt a tejföllel dolgozzuk össze.
5. A porcukorral és a mustárral ízesítjük, megsózzuk, megborsozzuk, egy kevés citromlevet csepegtetünk bele.
6. A húsleveskockát 1,5 dl vízben föloldjuk, majd beleöntjük az előzetesen 8 ek vízzel kikevert zselatint is. Kevergetve épp c...
2010-08-10 15:40:12
Tojásos sonkatorta
... kibélelünk.
4. A mártáshoz az olajat apránként a tojássárgájához keverjük, majd ezt a majonézt a tejföllel dolgozzuk össze.
5. A porcukorral és a mustárral ízesítjük, megsózzuk, megborsozzuk, egy kevés citromlevet csepegtetünk bele.
6. A húsleveskockát 1,5 dl vízben föloldjuk, majd beleöntjük az előzetesen 8 ek vízzel kikevert zselatint is. Kevergetve épp c...
2010-08-10 09:05:20
Vadas csirke
... frissen őrölt bors
1 púpos evőkanál barna cukor
3és féldl víz
1 dl száraz fehérbor

A tálaláshoz 1 csokor friss petrezselyem


A csirkecombokat megborsozzuk és egy mérőkancsóban összekeverjük a vizet a szójaszósszal. A libazsírt egy 28 cm átmérőjű serpenyőben mérsékelt lángon megolvasztjuk, majd erősítünk a lángon, és a csirkecombokat 3-4 pe...
2010-08-09 11:02:34
Pulykás pitaszendvics
... friss, zöldsaláta keverék

A mézet és a balzsamecetet összekeverjük kézi habverővel egy nagyobb tálban, aztán a pulykamellfilét kb. 3x1 cm hosszú csíkokra vágjuk, megsózzuk-megborsozzuk, és beleforgatjuk a mézes-balzsamecetes keverékbe.

A sütéshez egy 28 cm átmérőjű serpenyőben mérsékelt lángon kevergetve összeolvasztjuk a vaj és az olaj felét, majd 5-6 perc a...
2010-08-09 10:57:01
Bigos
... gomba főzővízével higított vörösbort, a köménymagot, a babérleveleket és a mézet.

Az ételhez annyi vizet öntünk, amennyi épp ellepi, finoman megsózzuk, kifejezetten erősen megborsozzuk, és nagy lángon 2 percig forraljuk. Ezután lefedjük, és mérsékelt tűzön, néha megkeverve, 30 percig főzzük. Végül lekapjuk róla a fedőt, belekeverjük a szalonnapörcöket, és nagy lángon 1-...
2010-08-09 10:41:43
Barnasörös csirkeragu
... dl tejszín
1 púpos evőkanál étkezési keményítő

A tálaláshoz:
1 marék friss korinaderzöld

A csirkemellfilét kb. 5x1 cm-es csíkokra vágjuk, megsózzuk-megborsozzuk, majd előpirítjuk a csirkét. A vajat és 2 evőkanál olajat mérsékelt tűzön összeolvasztjuk egy 30 cm átmérőjű, kb. 6 cm magas peremű teflonserpenyőben, aztán nagy lángon 3 perc alatt átpirítj...
2010-08-09 09:01:37
Kacsasült egytál
... só
* bors
* kakukkfű
* majoranna
* grillfűszer
* fehér bor

Elkészítés:

Elkésztítés:
1.) A kacsacombokat megsózzuk, megborsozzuk, megkenjük a többi fűszerrel.
2.) A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk és felkarikázzuk. Egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és rátesszük a burgonyát és a hagymát. Megsózz...
2010-08-08 16:26:43
Cukkini ropogós
... összekeverjük a fetával egy tálban.
3. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, mentát, őrölt paprikát, lisztet és fokozatosan a felvert tojásokat. Az egészet jól megsózzuk, megborsozzuk.
4. Végül a jól kikevert tésztához adjuk a lecsöpögtetett reszelt cukkinit.
5. Serpenyőben felhevítjük az olajat és púpozott evőkanálnyi mennyiségeket halmozunk egymás me...
2010-08-07 22:25:20
1 2 3 .................106 107 ........157 158 159 160 161 .........212 213 214 
Címkék: olajat apránként, tojássárgájához keverjük, tejföllel dolgozzuk, mustárral ízesítjük, kevés citromlevet, csirkecombokat megborsozzuk, mérőkancsóban összekeverjük, balzsamecetet összekeverjük, nagyobb tálban, olaj felét, ételhez annyi, kacsacombokat megsózzuk, többi fűszerrel, hagymát megtisztítjuk, nagy tepsit, apróra vágott, felvert tojásokat, lecsöpögtetett reszelt, húst keverve-rázogatva, gombát földaraboljuk, paradicsommal együtt, húshoz adjuk, kevés levest, szalonnapörcöket, tojássárgájához, pulykamellfilét, összeolvasztjuk, csirkemellfilét, babérleveleket, húsleveskockát, csirkecombokat, lecsöpögtetett, szójaszósszal, összekeverjük, felkarikázzuk, petrezselymet, balzsamecetet, korinaderzöld, beleforgatjuk, balzsamecetes, mérőkancsóban, kacsacombokat, pitaszendvics, megolvasztjuk, megtisztítjuk, földaraboljuk, paradicsommal, mennyiségeket, felolvasztunk, csepegtetünk, megborsozzuk, kifejezetten, petrezselyem, belekeverjük, sütőpapírral, porcukorral, fehéredésig, köménymagot, serpenyőben, citromlevet,
© 2013 TVN.HU Kft.