Regisztráció  Belépés
Krónika 2. rész (napirend előtt: illegális bevándorlás; kérdések)
... Minisztériumának államtitkára azt mondta, hogy a Fidesz-KDNP-kormány számára a kettős állampolgárság megadása volt az egyik legfontosabb és legelső lépés. Az első világháborúról való megemlékezés-sorozat 2014-ben elkezdődött - emlékeztetett. Hozzátette, hogy a trianoni felkészülés megalapozását az MTA végzi.
LMP: tragikus állapotban van a nyelvoktatás
Sallai R. Benedek ...
2017-11-20 14:12:43
EXTRA fizetős hírek a kisalfold.hu-n nov.8-17.
... fizetőssé a másikat?!

Mindenesetre a drogos, balesetes, b...
2017-11-19 05:42:19
A kárpátaljai magyar férfiak 73 évvel ezelőtti elhurcolására emlékeztek Szolyván
... nemcsak a kárpátaljai magyarok számára jelentenek tragédiát, hanem az egész nemzet számára is fájdalmasak, az akkor ejtett seb máig nem gyógyult be. Ugyanakkor büszkeségre is okot ad a megemlékezés, "hiszen főhajtásunkkal olyan magyarokra emlékezünk, akik bátor, a haláltól sem félő emberek voltak" - mondta, hozzáfűzve, hogy véráldozatuk nem volt hiábavaló, mert hozzájárultak ahhoz...
2017-11-18 16:02:17
Válsz nincs, a Magyar Kati cikk 10 nap elteltével is fizetős
A mosonmagyaróvári Bolyai Iskola Magyar Katalin (1940-1956), a hős diáklány megemlékezéséről a kisalfold.hu -n megjelenő írás november 8-a óta csak EXTRA mód ( pénzért) olvasható el.

Hiába írtam az online szerkesztőségnek, szerkesztőnek, főszerkesztőnek nem válaszoltak, nem vették le Magyar Katalint az általuk hozott kokom listáról.

Tisztelt Szerkesztőség!...
2017-11-18 04:58:01
Az országzászló 75 évvel ezelőtti felvonására emlékeztek Sepsiszentgyörgyön
... Hozzátette: a kiállítást engedélyező Antal Árpád polgármestert a csendőrség levélben szólította fel, hogy tiltsa be a rendezvényt, melyet a hatóság sovinisztának és irredentának ítélt. A megemlékezést ennek ellenére megtartották. A kezdés előtt a rendőrség és a csendőrség is felszólította a szervezőket, hogy ne tűzzék ki a zászlót. "Végig ott álltak a hátam mögött, úgyhogy ha prób...
2017-11-15 19:23:51
A magyar szórvány napjára emlékeznek a képviselők
...
Az ülésnap reggel 9 órakor indul, a Ház Bethlen Gábor erdélyi fejedelem születésének évfordulóján tart megemlékezést a határon túli magyarság iránt viselt felelősségét kifejezve.
Az első napirendi pontban a hazatérés falvairól szóló határozati javaslatot tárgyalják. A fideszes Becsó Zsolt indítványában kezdeményezi, hogy az Országgyűlés Somoskő és Somoskőújfalu település...
2017-11-15 07:04:54
Levél a kisalfold.hu -nak
... Mészely Réka írt az újságba. Az online oldalon sajnálatos mód ez a cikk, csak pénzért elérhető. Eltelt hét nap és még mindig Extra jelölésű.

Nem tudom, hogy a Magyar Katalin megemlékezés, - aki az életét áldozta egy sebesült kisfiú szállítása közben 1956. november 7-én - miért fizetős hír Önöknél, de arra kérem a Szerkesztőséget, hogy oldják fel ez alól és tegyék ing...
2017-11-14 03:21:22
Párizsi merényletek - Macron és Hollande együtt emlékezett a második évfordulón
... Carillon, a Le Petit Cambodge, a La Bonne biere, a Casa Nostra, a Comptoir Voltaire, a La Belle équipe étteremhez és kávéházhoz, valamint a Bataclan koncertteremhez. Az egyszerű és rövid megemlékezéseken nem hangzottak el beszédek, csak az áldozatok neveit olvasták fel a koszorúzásokat követően.
Két évvel ezelőtt az akkori államfő, Francois Hollande a támadássorozat kezdetén ...
2017-11-13 13:35:44
Csőbombát találtak egy észak-írországi háborús megemlékezés helyszínén
...
Az Egyesült Királyságban vasárnap országszerte megemlékeztek az I. világháborúban és az azóta eltelt évtizedek konfliktusaiban meghalt brit katonákról.
A Remembrance Sunday, vagyis az emlékezés vasárnapja mindig az I. világháború harci cselekményeit lezáró tűzszünet évfordulójához, november 11-éhez legközelebbi vasárnapon esedékes.
Emlékünnepélyt tartottak az észak-...
2017-11-12 20:34:10
Megemlékeztek Londonban a brit háborús halottakról, a királynő már nem koszorúzott
... főhajtással tisztelgett a halottak emléke előtt.
A Big Ben az augusztusban kezdett, várhatóan négy évig tartó felújítás alatt hétköznapokon nem szól, de harangjátékát a vasárnapi megemlékezésre ismét bekapcsolták.
A kétperces csend kezdetét és végét a brit hadsereg egy első világháborús ágyújának lövései jelezték. Ezután helyezte el a királynő koszorúját az uralkodó első...
2017-11-12 13:42:11
1 2 3 .................422 423 .........634 635 .........844 845 846 
Címkék: Magyar Kati, Megemlékeztek Londonban, Sallai, Bolyai Iskola Magyar Katalin, Magyar Katalint, Tisztelt Szerkesztőség, Antal Árpád, Bethlen Gábor, Becsó Zsolt, Országgyűlés Somoskő, Mészely Réka, Magyar Katalin, Petit Cambodge, Casa Nostra, Comptoir Voltaire, Francois Hollande, Egyesült Királyságban, Remembrance Sunday, kárpátaljai magyar, magyar szórvány, második évfordulón, észak-írországi háborús, brit háborús, kettős állampolgárság, egyik legfontosabb, első világháborúról, trianoni felkészülés, kárpátaljai magyarok, egész nemzet, akkor ejtett, mosonmagyaróvári Bolyai, online szerkesztőségnek, általuk hozott, kiállítást engedélyező, csendőrség levélben, hatóság sovinisztának, megemlékezést ennek, kezdés előtt, hátam mögött, ülésnap reggel, határon túli, első napirendi, hazatérés falvairól, fideszes Becsó, online oldalon, életét áldozta, sebesült kisfiú, áldozatok neveit, koszorúzásokat követően, akkori államfő, támadássorozat kezdetén, azóta eltelt, emlékezés vasárnapja, halottak emléke,
© 2013 TVN.HU Kft.