Regisztráció  Belépés
Díjakat alapított az Esztergomi Várszínház
... Udvaros Dorottya, Ónodi Eszter, Érdi Tamás, a L' art pour l' art Társulat, Horányi Juli és találkozhat a közönség Sebő Ferenccel, valamint Vidnyánszky Attilával.
A szervezők megemlékeznek Cseh Tamásról, Rejtő Jenőről, valamint különleges esten láthatják a nézők a Quimby slágerekre épülő Megadom magam című musicalt. A rendezvény részletes programja megtalálható a www.esztergom...
2018-07-02 21:00:57
Quo vadis székely nép? - Gábor Ferenc székelyföldi körútja
... MVSZ Erdélyi OT Gábor Ferenc újonnan megválasztott OT-elnök könyvbemutatóval egybekötött székelyföldi bemutatkozó körútját. A körút során a tizenöt évvel ezelőtti MVSZ-körútról is megemlékeznek, amely a 2003. június 21-én Csíkszeredában megtartott, Quo vadis Székelyföld? konferenciával zárult.

Az akkori körút négy MVSZ-tisztségviselő részvételével zajlott: Patrubány Mik...
2018-06-09 19:50:09
Első alkalommal interpellálják a negyedik Orbán-kormány tagjait
...
A parlament honlapján elérhető napirendi javaslat szerint az egy órakor kezdődő ülésen a képviselők megemlékeznek a trianoni békediktátum aláírásának napjáról (1920. június 4.), amely 2010 óta a nemzeti összetartozás napja.
Ugyancsak megemlékezik a Ház a közelmúltban elhunyt, előbb a Magyar Igazság és Élet Pártjában (MIÉP), majd a Jobbikban és végül függetlenként politiz...
2018-06-04 07:04:23
Stop Soros, néhai Rozgonyi Ernő és Vesszen Trianon!
... hetedik módosítását, valamint a "Stop Soros" törvénycsomagot. A parlament honlapjára pénteken felkerült napirendi javaslat szerint a hétfőn egy órakor kezdődő ülésen a képviselők megemlékeznek a trianoni békeszerződés aláírásának, 1920. június 4-nek a napjáról, amely 2010 óta a nemzeti összetartozás napja.

Ugyancsak megemlékezik a Ház a közelmúltban elhunyt, előbb a...
2018-06-01 23:42:36
Élet menete - Az emlékezés fontosságát hangsúlyozták a szónokok
... közösséggé váltak azok, akik minden évben részt vesznek a Élet menetén. Örömét fejezte ki amiatt, hogy egyre több fiatal is velük tart.
Elmondta azt is, hogy az idén először megemlékeznek a második világháború befejeződésének napjáról is.
Az idei Élet menete a Friedrich Born rakpartra érkezett. Friedrich Born svájci állampolgárként, az akkori Nemzetközi Vöröskereszt meg...
2018-05-14 11:50:32
Anyák napja a világ körül
... a tradicionális szokásokhoz és igyekeznek kerülni a modern, globalizálódott világ vívmányait. Újszerű ünnep lévén nincsenek nagy hagyományai: bár mostanra a legkisebb falvakban is megemlékeznek az anyákról - Amerikához hasonlóan - május második vasárnapján, Delhiben van a legnagyobb az ünneplés. Ilyenkor az éttermek különleges ajánlatokkal szolgálnak vendégeik számára ...
2018-05-05 15:04:52
Boldoggá avatták Brenner János vértanút
... felolvasta Ferenc pápa levelét, amelyben az egyházfő engedélyezte Brenner János egykori rábakethelyi káplán boldoggá avatását. Ezután a helyi templomokban imádkoznak hozzá, minden évben megemlékeznek vértanú halálának "mennyei születésnapjának" évfordulójáról és a boldogok között tisztelik.
A szertartás részeként, a szokásoknak megfelelően Brenner János ereklyéjét - szegycso...
2018-05-01 13:41:38
Szép estét kívánok mindenkinek!
... haragjában, amikor a lakók a félistenek helyett a Govardhana-hegynek mutattak be áldozatokat Krisna javaslatára. A történet három fontos tanulságot is rejt, amelyről e jeles alkalommal megemlékeznek:
Az egyik, az Úr védelmező ereje, amely bármilyen csodálatos módon megnyilvánulhat életünkben.
A második a büszkeség és önteltség felett aratott győzelem fontossága - K...
2018-04-28 21:25:21
Ez a párt érdeke, hát ezt csinálják
... közpénzből fizet a munkáltatója. Hát nem gyönyörű? Szerintem feltétlenül az.

Az érthetetlen okból PestiSrácok néven futó valamicsoda se akart lemaradni, ők is szorgosan megemlékeznek a tüntetésről. Gyakorlatilag elmebeteg részegek randalíroznak a pesti utcákon, agyatlan öeglányok ordibálnak, miközben azt sem tudják, kiről, vagy miről is van szó.

Maradjon meg ...
2018-04-23 21:18:15
Hamvas napokat rendeznek Balatonfüreden
... megismerhetik az érdeklődők, amely az életút átfogó bemutatására vállalkozik fotók, írások és a könyv mellékleteként megjelenő dokumentumfilm segítségével.Az esten megemlékeznek az idén februárban elhunyt Dúl Antal teológusról, aki könyvkiadót alapított Hamvas életművének megjelentetésére.
Átadják a Sava Babicról, a füredi Hamvas-kultusz elindítójáró...
2018-03-17 15:12:28
1 2 3 ..............46 47 .......69 70 ......91 92 93 
Címkék: Esztergomi Várszínház, Gábor Ferenc, Stop Soros, Rozgonyi Ernő, Vesszen Trianon, Brenner János, Udvaros Dorottya, Ónodi Eszter, Érdi Tamás, Horányi Juli, Sebő Ferenccel, Vidnyánszky Attilával, Cseh Tamásról, Rejtő Jenőről, MVSZ Erdélyi OT Gábor Ferenc, Patrubány Mik, Magyar Igazság, Élet Pártjában, Friedrich Born, Nemzetközi Vöröskereszt, Sava Babicról, negyedik Orbán-kormány, emlékezés fontosságát, világ körül, párt érdeke, közönség Sebő, szervezők megemlékeznek, Quimby slágerekre, rendezvény részletes, körút során, tizenöt évvel, akkori körút, parlament honlapján, képviselők megemlékeznek, trianoni békediktátum, nemzeti összetartozás, közelmúltban elhunyt, parlament honlapjára, órakor kezdődő, trianoni békeszerződés, idén először, második világháború, idei Élet, akkori Nemzetközi, tradicionális szokásokhoz, legkisebb falvakban, anyákról &#8211, éttermek különleges, egyházfő engedélyezte, helyi templomokban, boldogok között, szertartás részeként, szokásoknak megfelelően, félistenek helyett,
© 2013 TVN.HU Kft.