Regisztráció  Belépés
Tallóztam...Idézet"Azért vagy itt, hogy a világ gazdagabbá váljék általad, s ha megfeledkezel a küldetésedről, magad válsz szegényebbé."
Oprah Winfrey...
2018-04-11 20:32:24
Wass Albert : Intelem
... éljen.
Összetartásban rejlik csak erő.
A fél világot is befuthatod, más ember földjén, testvértelen leszel,
S elfúj a szél, mint kósza őszi lombot, ha nemzetedről megfeledkezel!
Te bús magyar, kit száműzött hazád s idegen zsarnok lakja otthonod:
Bús sorsodért ne vádold nemzeted, kit úgy tűnik, Isten is otthagyott.
A látszat csal. Isten ma is a ré...
2018-04-06 21:29:21
10 inspiráló idézet II. János Pál pápától
... csillagok mozgásán az égen, és csodálkozás nélkül mennek el önmaguk mellett."
3 “Te a hegyek magasát, (...) az óceán partjait és a csillagok vonulását csodálod, de megfeledkezel arról, hogy az emberi léleknél nincs csodálatosabb."
4 “A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el."
5 “Mindig tud adni,...
2018-04-04 17:46:02
Akarsz-e újra igazságos adórendszert?
... buktatja meg harmadszor a balog tábort....:D De ez egy másik kérdés tárgya....

Mellesleg, az általad felmagasztaltak :D sok olyan dolgot tettek meg, amról nagylelkűen megfeledkezel....Értem én, hogy nem egy tűz mögül oldoztak fel minket..... de ezek az ártányok pld megakadályozták, hogy privatizálják az önkormányzati vagyont... Értem én, hogy az nem úgy volt, de lapozd...
2018-02-18 20:22:03
Horoszkóp
Bika: Kedves Bika! Ma könnyedén megfeledkezel a dolgokról, kimennek a fejedből a találkozóid időpontjai, és talán azt is elfelejted, ami olyan fontos neked. Ha szerencséd van, akkor tegnap még nem voltál ilyen feledékeny, és nem felejtettél el listát írni arról, hogy mi mindent akarsz megcsinálni a hétvégén.

Bak: Kedves Bak! Néha elgondolkozol azon, hogy miért olyan bony...
2018-01-13 14:51:31
Megoldás a magányra II.
... vagyunk magányosak (nem hát, ezt mondjuk mi is, csak nem figyelsz ránk). Én speciel újból belevetettem magam a családfakutatásba. Végtelen mennyiségű időt és türelmet igényel, rögtön megfeledkezel a magányról. A szekrényből pedig kipotyognak a csontvázak. Újabb és újabb rekordok születnek: eddig volt már egy 14 évesen férjhez adott ősanyám, egy másik pár hónappal még el is maradt ...
2017-12-27 23:23:27
Tallóztam
...
"Ha túl sokat foglalkozol azzal, mi jó vagy rossz az embertársadban, megfeledkezel a saját lelkedről, és kimerít, majd legyőz az az energia, amit mások megítélésére pazaroltál."


Paulo Coelho


...
2017-12-10 10:04:27
Szép gondolatok...
...


"Ha túl sokat foglalkozol azzal, mi jó vagy rossz az embertársadban, megfeledkezel a saját lelkedről, és kimerít, majd legyőz az az energia, amit mások megítélésére pazaroltál."


Paulo Coelho

...
2017-12-07 19:29:31
Kudarcok átvészelésére
... természetesek", mert nem azok! Mialatt meg akarod változtatni magadat a céljaid érdekében nem normális, hogy folyamatosan elbuksz.

Ám van pár dolog, amiről jobb, ha minél hamarabb megfeledkezel és számításba se veszed, az egyik ilyen a társadalom, a szüleid, a rokonaid és a környezeted által felállított elvárások. Igen, hagyd figyelmed kívül, mit gondol a többi em...
2017-12-06 09:23:39
Horoszkóp
... kellene figyelned a párod szavaira és a párod viselkedésére. Valójában ő mindig mindent elmond neked, ami...
2017-09-19 05:45:28
1 2 3 ....19 20 ..28 29 ..37 38 39 
Címkék: Wass Albert, János Pál, Oprah Winfrey, Kedves Bika, Kedves Bak, Paulo Coelho, világ gazdagabbá, látszat csal, hegyek magasát, óceán partjait, csillagok vonulását, emberi léleknél, csak egyetlen, balog tábort, másik kérdés, általad felmagasztaltak, önkormányzati vagyont, találkozóid időpontjai, szekrényből pedig, saját lelkedről, céljaid érdekében, egyik ilyen, környezeted által, párod szavaira, párod viselkedésére, felmagasztaltak, megakadályozták, embertársadban, összetartásban, küldetésedről, megfeledkezel, privatizálják, csodálatosabb, elgondolkozol, természetesek, viselkedésére, átvészelésére, önkormányzati, megítélésére, folyamatosan, belevetettem, adórendszert, testvértelen, találkozóid, kipotyognak, felejtettél, csodálkozás, szekrényből, nemzetedről, megcsinálni, szegényebbé, környezeted, felállított, foglalkozol, változtatni, nagylelkűen, otthagyott, szerencséd, gazdagabbá, gondolatok, feledékeny, pazaroltál, csontvázak, magányosak, társadalom, számításba, befuthatod, harmadszor, mennyiségű, időpontjai, elfelejted,
© 2013 TVN.HU Kft.