Belépés
Töltött bárány
... áztatott kifli vagy zsömle
Ahogyan anyós készíti:

A bárányt felszúrja, befűszerezi, és egy éjszakára állni hagyja.
A töltelékhez a kockára vágott hagymát disznózsírban megfonnyassza, beleteszi a felkockázott, disznóhúst, a szívet. Amikor megpuhultak a hozzávalók, hozzáadja a májat is. Kihűti, majd ledarálja.
A ledarált alaphoz hozzáadja a nyers tojást, a ...
2014-08-14 09:29:39
1 
Címkék: bárányt felszúrja, éjszakára állni, kockára vágott, ledarált alaphoz, nyers tojást, megfonnyassza, disznózsírban, felkockázott, töltelékhez, megpuhultak, befűszerezi, disznóhúst, hozzávalók, beleteszi, hozzáadja, felszúrja, éjszakára, ledarálja, áztatott, ledarált, bárányt, kockára, töltött, hagymát, készíti, alaphoz, ahogyan, szívet, kihűti, amikor, tojást, bárány, zsömle, vágott, hagyja, nyers, anyós, kifli, májat, állni,
© 2013 TVN.HU Kft.