Regisztráció  Belépés
Van aki elhiszi hogy a szavazás vagy választás lehet csalás mentes ma itthon?
Kedves JN! #48
A szavazat is árú. Nézd csak meg a világon bárhol
is elemzed az elnökségi posztokat mindenhol sok sok
pénzért juthatott be az illetö az adott hatalmi környezetbe!

Már maga a kampány is sok sok pénzbe kerül, ez is a szavazatok
megvétele! Egy kispénzü párt nem tud megfelelö kampányt
csinálni, nem is lesz hatékony! Ez olyan mint a fo...
2018-02-16 11:13:26
Mert ha csak fél év múlva derül ki a lopás, csalás, hazudozá
... egyáltalán nem szeretném cifrázni, mindenkinek ajánlom figyelmében a kolléga február 2-án született írását, amelyben már reagált Lázárra, aki akkor ezt bírta mondani:

Meggyőződésem, hogy ez az eljárásrend méltatlan. A Kormány minden együttműködési képessége és jóhiszeműsége ellenére nem tud nem arra gondolni, hogy az ügy hátterében politikai nyomásgyakorlás áll, ame...
2018-02-12 19:03:03
4. Magyarok Világszövetségének története
... megyei községben került sor...
A Volksbund 1942-ben kb. 300ezres tagsága a magyarországi németségnek csak 40 %-át tette ki, s a volksbund-istáknak is csupán a kisebbsége volt meggyőződéses nemzetiszocialista. Ezért, indokolatlan volt 1945-ben a kollektív felelősséget az egész magyarországi németségre kiterjeszteni a nácizmus támogatása címén.
*

Menekültek ...
2018-02-10 23:07:14
Új elnök és alelnök a Sinn Féin élén
... az IRA tagja lett volna.
Az IRA terrorhadjáratában becslések szerint háromezren vesztették életüket vagy sebesültek meg, köztük hétszáz brit katona. A brit elhárító szolgálatok meggyőződése szerint Adams néhai helyettese, Martin McGuinness - aki az 1970-es évek közepéig az IRA katonai tanácsának egyik parancsnoka volt - az 1969-ben kezdődött merényletsorozat jelentős részében...
2018-02-10 17:46:27
Két dolog
..."Meggyőződésem, hogy az ember két dolgot keres ösztönösen. Először is az élet értelmét, hogy a körülötte lévő világ valamiképp felismerje az ő egyéni jelentőségét. Másodszor pedig a közösséget, hogy úgy érezze, szeretik."

- Philip Yancey...
2018-02-10 16:29:08
MSZP-kongresszus - Elfogadták a választási programot
... összefogásoknak és a szövetségeknek, ha a baloldali ellenzéki pártok elindulnak egymással szemben, mert az csak "karambolhoz vezethet".
Egyesek szemében "lehet más a politika, de meggyőződésem, hogy így nem lehet más a politika" - fogalmazott Magyar György.
Ha a jelenlegi hatalom a helyén marad, akkor a jogállam nem fog feléledni, nemcsak tetszhalott, hanem valóságos hal...
2018-02-10 15:56:05
KMKF-ülés - Zárónyilatkozattal fejeződött be a plenáris tanácskozás
...
A KMKF meggyőződése, hogy ez a kezdeményezés nemzeti ügy, több pártpolitikai kérdésnél. Fontosnak tartja annak az egymillió aláírásnak az összegyűjtését, amely révén Európának érdemben is foglalkoznia kell az őshonos kisebbségek kérdésével, a Kárpát-medencei magyarokra nézve is fontos jogszabályt kell alkotnia - olvasható az MTI-hez eljutatott zárónyilatkozatban.
Üdvözl...
2018-02-10 12:52:47
Putyin bízik a szankciós politika végében
...
Putyin pénteken beszélt erről az Oroszországi Gyáriparosok és Vállalkozók Szövetségének moszkvai kongresszusán.
"Gondolom, hogy maguk is ráunnak erre, akik ezt (a szankciós politikát) csinálják. Remélem, hogy a normális viszonyok útjára lépünk" - mondta.
Egy francia üzletemberekkel megtartott minapi megbeszélésére és az Emmanuel Macron francia elnökkel pénteken fol...
2018-02-10 12:48:13
Iványi Gábor: meggyőződésem, hogy régóta börtönben kellene l
Iványi Gábor: meggyőződésem, hogy régóta börtönben kellene lenniük

2018-02-07


Iványi Gáborral, a Magyar Evangéliumi Testvérközösség és az Oltalom Alapítvány vezetőjével készült interjú, a 168 óra online oldalán jelent meg.
A lelkész úgy gondolja, nem létezik olyan szörnyűséges kor, amikor belül ne lehetne békét teremteni.

És ebbe belefér...
2018-02-08 20:52:11
Átállások
... néhány baloldali ,,arc" átállása.

Hátraarc.

Ami először föltűnt nekem, az egyik kitűnő kollégám, Galló Béla társadalomkutató és politikatudós (régi, meggyőződéses baloldali ember) fölbukkanása jobboldali médiákban, mindenekelőtt a kormánypropagandát sugárzó állami televízióban, ahol most ő a Fidesz-KDNP baloldal-szakértője. Ismerve korábbi nézeteit...
2018-02-08 20:41:21
1 2 3 ...............369 370 .......553 554 .......737 738 739 
Címkék: Magyarok Világszövetségének, Sinn Féin, Iványi Gábor, Kedves JN, Martin McGuinness, Philip Yancey, Magyar György, Oroszországi Gyáriparosok, Vállalkozók Szövetségének, Emmanuel Macron, Iványi Gáborral, Magyar Evangéliumi Testvérközösség, Oltalom Alapítvány, Galló Béla, szavazás vagy, választási programot, plenáris tanácskozás, szankciós politika, világon bárhol, elnökségi posztokat, adott hatalmi, kispénzü párt, kolléga február, eljárásrend méltatlan, magyarországi németségnek, kisebbsége volt, kollektív felelősséget, egész magyarországi, nácizmus támogatása, brit elhárító, 1970-es évek, 1969-ben kezdődött, élet értelmét, körülötte lévő, baloldali ellenzéki, jelenlegi hatalom, helyén marad, kezdeményezés nemzeti, egymillió aláírásnak, őshonos kisebbségek, szankciós politikát, normális viszonyok, francia üzletemberekkel, egyik kitűnő, társadalomkutató, merényletsorozat, üzletemberekkel, nyomásgyakorlás, összefogásoknak, testvérközösség, megbeszélésére, szövetségeknek, együttműködési, összegyűjtését,
© 2013 TVN.HU Kft.