|
|
|
Én meg a kedves Sode01-nek említettem
meg a szakirányú eszmecserét! Neked kedves
Ferii0 mindenképpen ajánlom, hogy fordulj
szakemberhez mert az információ könnyen
megkeverhet!
Csak megemlítem, hogy a legtöbb gyártó az ilyen kütyüknél (is)
az ÖSSZTELJESÍTMÉNYT irja rá a dolgokra, mert így nagyobb
a szám! Ez nagyon hasonlít a fotós cuccok (sc... |
2017-09-14 17:26:14 |
|
|
|
|
|
|
Kedves Donáldduck! Az éremnek (korong!) minimum két éle van körkörösen!
Ha az érem sokszögletű mint az angol új érme, akkor meg sokkal több éle lehet!
Érdekes a filozófiád az "élek" & "oldalak" & "szeletek" & "vastag" szavak körül mert ez aztán valóban megkeverheti a dolgokat! Pl: akkor nem "vastagbél" hanem lenne "oldalbél"... és én akkor majd nem egy szelet kenye... |
|
2014-03-23 17:36:17 |
|
|
|
|
|
|
Az egyik legfinomabb őszi termésünk. Ki ne szeretné a dióbélt süteményekbe, vagy csak úgy önmagában elfogyasztani?
A dió A-, B1-, B2-, és C-vitamin, és kiemelkedő mennyiségű káliumot, foszfort, és kalciumot tartalmaz, emellett nátrium és más fémek is találhatók benne, sőt antioxidánsokat és E-vitamint is nyerhet belőle, aki rendszeresen fogyasztja. Véd a szí... |
2011-11-02 18:39:04 |
|
|
|
|
|
|
Belga Nagydíj, 2. szabadedzés, Spa-Francorchamps, 2011.08.26.
Bár esni nem esett, vizes pályán kezdődött a Belga Nagydíj második szabadedzése. Az autók viszonylag gyorsan felszárították az ideális ívet, jó fél óra elteltével Fernando Alonso volt az első élmenő, aki slickekkel próbálkozott. Miután az ideje sokkal jobb volt, mint az esőgumisoké, utána mindenki száraz abr... |
|
2011-08-26 22:38:47 |
|
|
|
|
|
|
2 kg lecsópaprika
1 kg paradicsom
50 dkg vöröshagyma
20 dkg szalonna
2 ek pirospaprika
6-8 szál Füstli (füstölt virsli)
A galuskához:
50 dkg finomliszt
6 tojás
só
kevés víz
elkészítés
1.A hagymákat félb... |
|
2010-05-22 11:31:11 |
|
|
|
|
|
|
* 2 kg lecsópaprika
* 1 kg paradicsom
* 50 dkg vöröshagyma
* 20 dkg szalonna
* 2 ek pirospaprika
* 6-8 szál Füstli (füstölt virsli)
A galuskához:
* 50 dkg finomliszt
* 6 tojás
* só... |
2010-05-15 21:47:22 |
|
|
|
|