Regisztráció  Belépés
A török parlament megszavazta a terrorizmus elleni harcot szabályozó új törvénycsomag egészét
... emberek, valamint a különböző járművek. A tartományok vezetői a javaslat szerint még az engedélyezett fegyver tartását is betilthatják.
A változtatás alapján tüntetéseket és egyéb megmozdulásokat mind külső, mind zárt helyszínen egyaránt legkésőbb éjfélig lehet majd tartani.
A terrorizmussal kapcsolatos egyes bűntettek esetében a rendőri őrizetbe vétel ideje legfeljebb 4...
2018-07-25 17:50:30
A török parlament már több mint a felét elfogadta a terrorizmus elleni harcot szabályozó új törvényjavaslat-cso
... emberek, valamint a különböző járművek. A tartományok vezetői a javaslat szerint még az engedélyezett fegyver tartását is betilthatják.
A változtatás alapján tüntetéseket és egyéb megmozdulásokat mind külső, mind belső helyszínen egyaránt legkésőbb éjfélig lehet majd tartani.
A terrorizmussal kapcsolatos egyes bűntettek esetében a rendőri őrizetbe vétel ideje legfeljebb ...
2018-07-24 20:32:33
A török parlament megkezdte annak a törvényjavaslatnak a vitáját, amely a rendkívüli állapot után is biztosítan
... emberek, valamint a különböző járművek. A tartományok vezetői a javaslat szerint még az engedélyezett fegyver tartását is betilthatják.
A tervezet alapján a tüntetéseket és egyéb megmozdulásokat mind külső, mind belső helyszínen egyaránt legkésőbb éjfélig lehet majd tartani.
A terrorizmussal kapcsolatos egyes bűntettek esetében a rendőri őrizetbe vétel ideje legfeljebb 4...
2018-07-23 20:40:19
Dragnea elítélése - Tüntetésekkel akarja a büntetőjog módosítását megakadályozni az ellenzék
... meggyőződése, hogy a kormányoldalnak a politikusai személyes érintettsége miatt sürgős a büntető törvénykönyv és a büntető eljárás módosítása, ezért további nagyszabású tiltakozó megmozdulásokat helyeztek kilátásba, ha a büntetőjogot - a parlament által utólag megvitatandó - sürgősségi eljárással próbálja módosítani a kormány.
A tüntetők transzparenseiken a kormány lemondását...
2018-06-24 19:12:20
Brexit - Felmérés: Észak-Írországban a többség az EU-piacon és a vámunióban maradna
... mértékben.
Az észak-írországi lakosság 60 százaléka támogatna valamilyen békés tiltakozó akciót a fizikai határellenőrzés visszaállítása esetén, 15 százalék pedig a radikálisabb tiltakozó megmozdulásokat, például a határforgalom eltorlaszolását is pártolná.
A tartomány teljes lakosságának csak az 5 százaléka mondta azt, hogy az esetleg újonnan létesítendő határellenőrzés...
2018-05-21 17:43:15
Zajos csönd
... Paradé - írták egy helyütt. Igaz. Az látszik, hogy fiatalos, forrongó, de hogy egy tisztes ellenzéki magatartás kiforr-e belőle, azt még nem lehet tudni.
Egyébként az ilyesféle megmozdulásokat a Fidesz "vezette" be, amikor vesztett két ízben is. Akkor másként reagált rá a hatalom, erőt mutatva. Most - helyesen - nem ront rá a tüntetőkre.
De félre a politizálással, hétkö...
2018-04-22 06:41:17
Soha nem érdeklődtek még ennyien ellenzéki tüntetés iránt
... kiszámíthatatlan, hogy mennyien mennek el valójában egy-egy népszerű Facebook-eseményre, de ha csak a netes lelkesedést nézzük, akkor a szombati tüntetés veri az eddigi legnagyobb ellenzéki megmozdulásokat.

A 2014-es netadós tüntetések idején a legnagyobb vonulásra 43 ezren jelentkeztek és 7,5 ezren nyomtak a Talán gombra. A 444 becslései szerint végül 15-20 ezren l...
2018-04-13 21:28:26
Tüntetést rendeztek a rendőrök és börtönőrök szakszervezetei Bukarestben
... egyébként fegyelmezett tüntetők délben a kormány székháza elé vonulnak, hogy jobb fizetéseke...
2018-03-24 11:21:34
Szlovák belpolitikai válság - Csütörtökön kinevezi az új kormányt az államfő
... egyébként még kedden, a kabinet kinevezését elutasító első döntése után az elnöki palotában fogadta és köszönetet mondott azoknak a "polgári aktivistáknak", akik megszervezték azokat a megmozdulásokat, amelyeken az elmúlt hetekben a kormány lemondását, majd Robert Fico pártjának a közéletből való távozását és előrehozott választások kiírását követelték.
A leendő új szlovák ko...
2018-03-21 18:11:27
Ismét tüntetnek a nyugdíjasok szerte Spanyolországban
... spanyol kormány lemondását is.
Az ország két legnagyobb dolgozói érdekképviselete, a Munkásbizottságok (CCOO) és a Spanyol Munkások Általános Szövetsége (UGT) felhívására hasonló megmozdulásokat tartottak például Córdoba, Málaga, Sevilla, Oviedo, Vigo, Murcia, Pamplona, Valencia városokban is.
Mariano Rajoy spanyol kormányfő a Telecinco televízió csatornának délelőtt ado...
2018-03-01 13:42:29
1 2 3 .....20 21 ...30 31 ..39 40 41 
Címkék: Robert Fico, Spanyol Munkások Általános Szövetsége, Mariano Rajoy, török parlament, terrorizmus elleni, felét elfogadta, rendkívüli állapot, büntetőjog módosítását, vámunióban maradna, nyugdíjasok szerte, különböző járművek, tartományok vezetői, javaslat szerint, engedélyezett fegyver, változtatás alapján, terrorizmussal kapcsolatos, rendőri őrizetbe, tervezet alapján, politikusai személyes, büntető törvénykönyv, büntető eljárás, parlament által, tüntetők transzparenseiken, kormány lemondását, észak-írországi lakosság, fizikai határellenőrzés, radikálisabb tiltakozó, határforgalom eltorlaszolását, tartomány teljes, esetleg újonnan, tisztes ellenzéki, ilyesféle megmozdulásokat, netes lelkesedést, szombati tüntetés, eddigi legnagyobb, 2014-es netadós, legnagyobb vonulásra, kormány székháza, kabinet kinevezését, elnöki palotában, elmúlt hetekben, közéletből való, spanyolországban, kiszámíthatatlan, érdekképviselete, megmozdulásokat, eltorlaszolását, kormányoldalnak, határellenőrzés,
© 2013 TVN.HU Kft.