Belépés
Breitbart: Brett Kavanaugh főbírójelölt ellen dolgozik egy Soros támogatását élvező lobbicsoport
...
A csütörtökön elküldött e-mailben a nonprofit szervezet azt írta, hogy elkészült az akcióterve a szexuális zaklatással vádolt Kavanaugh félreállítására. Ennek keretében megmozdulásokat szerveznek a szenátus washingtoni épületeinél. A tiltakozásra több kulcsfontosságú államból szállítanának választópolgárokat a fővárosba.
A MoveOn.org emellett jelezte: nyomást kíván gyak...
2018-10-05 14:52:24
Szlovák újságíró-gyilkosság - Az őrizetbe vettek közül három személy ellen indítottak eljárást
... péntek estére. A szervezet csütörtökön közleményben tudatta, hogy bár hisznek abban, hogy a rendőrség akciója elvezet a gyilkosság elkövetőinek f...
2018-09-28 16:53:39
Bundestag-elnök: nem lehet megkérdőjelezni az erőszak állami monopóliumát
... egy csoportjára, Köthenben egy demonstráción a "nemzeti szocializmust most, most most!" rigmust skandálták, Halléban pedig náci üdvözlésre lendítette karját több tüntető.
A megmozdulásokat egy chemnitzi és egy kötheni haláleset váltotta ki. Chemnitzben megkéseltek egy 35 éves német férfit, Köthenben egy dulakodás után akut szívelégtelenségben meghalt egy 22 éves német fiatale...
2018-09-11 17:43:00
Oroszországban megkezdődtek a regionális és helyi választások
... hirdettek meg a tervezett nyugdíjreform ellen. Ezek engedélyezését a helyi hatóságok rendre megtagadták.
Pénteken több városban összesen többtucatnyi embert vettek őrizetbe a megmozdulásokat kezdeményező Alekszej Navalnij ellenzéki politikus hívei közül. Maga Navalnij egyébként éppen 30 napos "adminisztratív elzárását" tölti a tüntetések szervezésére vonatkozó előírások megsé...
2018-09-09 09:31:03
A német alkotmányvédelem kételkedik abban, hogy külföldiek elleni hajtóvadászat zajlott Chemnitzben
... írta, hogy a demonstrálók csoportja dühöngő tömeggé változott. Kiemelték, hogy "hihetetlen jelenetek játszódtak le: radikálisok külföldinek tartott emberekre vadásztak".
A megmozdulásokat egy augusztus 26-ra virradóra történt halálos késelés váltotta ki, az áldozat egy 35 éves német férfi, a gyanúsítottak menedékkérőként érkeztek az országba, valószínűleg Irakból és Szíriából...
2018-09-07 09:53:05
Több tízezren gyűltek össze a németországi Chemnitzben egy szolidaritási koncertre
... Iszlamizálódása Ellen (Thügida) nevű mozgalom. Megmozdulásaikat nem engedélyezték.
Az egykori NDK területén fekvő Chemnitzben nyolcadik napja tart a tüntetések sorozata. A megmozdulásokat kiváltó halálos késelés augusztus 26-ra virradóra történt, a szíriai és az iraki gyanúsítottakat előzetes letartóztatásba helyezték.
Az aznap tartott első, nem bejelentett tüntetésen é...
2018-09-03 20:32:27
A chemnitzi tüntetéseken 18 ember sérült meg, vasárnap is tartanak megmozdulásokat
... tartományi miniszterelnököt, a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) politikusát és Barbara Ludwig SPD-s chemnitzi polgármestert.
A városban egy hete tart a tüntetések sorozata. A megmozdulásokat kiváltó halálos késelés augusztus 26-ra virradóra történt, az áldozat egy 35 éves német, a szíriai és az iraki gyanúsítottakat előzetes letartóztatásba helyezték.
Az aznap tarto...
2018-09-02 18:11:00
A török parlament megszavazta a terrorizmus elleni harcot szabályozó új törvénycsomag egészét
... emberek, valamint a különböző járművek. A tartományok vezetői a javaslat szerint még az engedélyezett fegyver tartását is betilthatják.
A változtatás alapján tüntetéseket és egyéb megmozdulásokat mind külső, mind zárt helyszínen egyaránt legkésőbb éjfélig lehet majd tartani.
A terrorizmussal kapcsolatos egyes bűntettek esetében a rendőri őrizetbe vétel ideje legfeljebb 4...
2018-07-25 17:50:30
A török parlament már több mint a felét elfogadta a terrorizmus elleni harcot szabályozó új törvényjavaslat-cso
... emberek, valamint a különböző járművek. A tartományok vezetői a javaslat szerint még az engedélyezett fegyver tartását is betilthatják.
A változtatás alapján tüntetéseket és egyéb megmozdulásokat mind külső, mind belső helyszínen egyaránt legkésőbb éjfélig lehet majd tartani.
A terrorizmussal kapcsolatos egyes bűntettek esetében a rendőri őrizetbe vétel ideje legfeljebb ...
2018-07-24 20:32:33
A török parlament megkezdte annak a törvényjavaslatnak a vitáját, amely a rendkívüli állapot után is biztosítan
... emberek, valamint a különböző járművek. A tartományok vezetői a javaslat szerint még az engedélyezett fegyver tartását is betilthatják.
A tervezet alapján a tüntetéseket és egyéb megmozdulásokat mind külső, mind belső helyszínen egyaránt legkésőbb éjfélig lehet majd tartani.
A terrorizmussal kapcsolatos egyes bűntettek esetében a rendőri őrizetbe vétel ideje legfeljebb 4...
2018-07-23 20:40:19
1 2 3 .....20 21 ...30 31 ..40 41 42 
Címkék: Brett Kavanaugh, Alekszej Navalnij, Maga Navalnij, Iszlamizálódása Ellen, Kereszténydemokrata Unió, Barbara Ludwig SPD-s, őrizetbe vettek, erőszak állami, német alkotmányvédelem, németországi Chemnitzben, szolidaritási koncertre, chemnitzi tüntetéseken, török parlament, terrorizmus elleni, felét elfogadta, rendkívüli állapot, csütörtökön elküldött, nonprofit szervezet, szexuális zaklatással, szenátus washingtoni, tiltakozásra több, szervezet csütörtökön, rendőrség akciója, gyilkosság elkövetőinek, kötheni haláleset, dulakodás után, tervezett nyugdíjreform, helyi hatóságok, megmozdulásokat kezdeményező, tüntetések szervezésére, demonstrálók csoportja, augusztus 26-ra, gyanúsítottak menedékkérőként, tüntetések sorozata, megmozdulásokat kiváltó, iraki gyanúsítottakat, aznap tartott, hete tart, aznap tarto, különböző járművek, tartományok vezetői, javaslat szerint, engedélyezett fegyver, változtatás alapján, terrorizmussal kapcsolatos, rendőri őrizetbe, tervezet alapján, alkotmányvédelem,
© 2013 TVN.HU Kft.