Regisztráció  Belépés
Brexit - Felmérés: Észak-Írországban a többség az EU-piacon és a vámunióban maradna
... mértékben.
Az észak-írországi lakosság 60 százaléka támogatna valamilyen békés tiltakozó akciót a fizikai határellenőrzés visszaállítása esetén, 15 százalék pedig a radikálisabb tiltakozó megmozdulásokat, például a határforgalom eltorlaszolását is pártolná.
A tartomány teljes lakosságának csak az 5 százaléka mondta azt, hogy az esetleg újonnan létesítendő határellenőrzés...
2018-05-21 17:43:15
Zajos csönd
... Paradé - írták egy helyütt. Igaz. Az látszik, hogy fiatalos, forrongó, de hogy egy tisztes ellenzéki magatartás kiforr-e belőle, azt még nem lehet tudni.
Egyébként az ilyesféle megmozdulásokat a Fidesz "vezette" be, amikor vesztett két ízben is. Akkor másként reagált rá a hatalom, erőt mutatva. Most - helyesen - nem ront rá a tüntetőkre.
De félre a politizálással, hétkö...
2018-04-22 06:41:17
Soha nem érdeklődtek még ennyien ellenzéki tüntetés iránt
... kiszámíthatatlan, hogy mennyien mennek el valójában egy-egy népszerű Facebook-eseményre, de ha csak a netes lelkesedést nézzük, akkor a szombati tüntetés veri az eddigi legnagyobb ellenzéki megmozdulásokat.

A 2014-es netadós tüntetések idején a legnagyobb vonulásra 43 ezren jelentkeztek és 7,5 ezren nyomtak a Talán gombra. A 444 becslései szerint végül 15-20 ezren l...
2018-04-13 21:28:26
Tüntetést rendeztek a rendőrök és börtönőrök szakszervezetei Bukarestben
... egyébként fegyelmezett tüntetők délben a kormány székháza elé vonulnak, hogy jobb fizetéseke...
2018-03-24 11:21:34
Szlovák belpolitikai válság - Csütörtökön kinevezi az új kormányt az államfő
... egyébként még kedden, a kabinet kinevezését elutasító első döntése után az elnöki palotában fogadta és köszönetet mondott azoknak a "polgári aktivistáknak", akik megszervezték azokat a megmozdulásokat, amelyeken az elmúlt hetekben a kormány lemondását, majd Robert Fico pártjának a közéletből való távozását és előrehozott választások kiírását követelték.
A leendő új szlovák ko...
2018-03-21 18:11:27
Ismét tüntetnek a nyugdíjasok szerte Spanyolországban
... spanyol kormány lemondását is.
Az ország két legnagyobb dolgozói érdekképviselete, a Munkásbizottságok (CCOO) és a Spanyol Munkások Általános Szövetsége (UGT) felhívására hasonló megmozdulásokat tartottak például Córdoba, Málaga, Sevilla, Oviedo, Vigo, Murcia, Pamplona, Valencia városokban is.
Mariano Rajoy spanyol kormányfő a Telecinco televízió csatornának délelőtt ado...
2018-03-01 13:42:29
Tízezrek tüntettek Spanyolországban nyugdíjemelést követelve
... Sevillában, és a Kanári-szigeteken is.
Az ország két legnagyobb dolgozói érdekképviselete a Munkásbizottságok (CCOO) és a Spanyol Munkások Általános Szövetsége (UGT) is támogatta a megmozdulásokat.
Mari Carmen Barrera, az UGT szociálpolitikai titkára Madridban elmondta: amíg a kormány nem enged, folyamatosak lesznek a tüntetések, a következőt március 1-jére hirdették meg...
2018-02-22 18:58:58
Helyreállt a rend a francia börtönökben a fegyőrök tiltakozása után
... helyeken 100 százaléka, jóllehet számukra nem engedélyezett a sztrájk. Munkájukat kirendelt rendőrök és csendőrök vették át.
Franciaországban rendszeresen szerveznek tiltakozó megmozdulásokat a fegyőrök a börtönök túlterheltsége, a szerintük nem kielégítő biztonsági intézkedések miatt, valamint új munkahelyek létrehozása érdekében, de a mostani volt az elmúlt 25 év legjelent...
2018-01-29 18:09:33
Soros György tényleg szentember?
... akkor...
2018-01-16 19:33:50
1 2 3 .....20 21 ...30 31 ..39 40 41 
Címkék: Soros György, Robert Fico, Spanyol Munkások Általános Szövetsége, Mariano Rajoy, Mari Carmen Barrera, Központi Választási Bizottság, vámunióban maradna, nyugdíjasok szerte, francia börtönökben, fegyőrök tiltakozása, orosz elnökválasztásra, észak-írországi lakosság, fizikai határellenőrzés, radikálisabb tiltakozó, határforgalom eltorlaszolását, tartomány teljes, esetleg újonnan, tisztes ellenzéki, ilyesféle megmozdulásokat, netes lelkesedést, szombati tüntetés, eddigi legnagyobb, 2014-es netadós, legnagyobb vonulásra, kormány székháza, kabinet kinevezését, elnöki palotában, elmúlt hetekben, kormány lemondását, közéletből való, következőt március, börtönök túlterheltsége, mostani volt, próbaidőre felfüggesztett, vonatkozó orosz, elnökválasztásra, spanyolországban, érdekképviselete, franciaországban, kiszámíthatatlan, jelölőgyűléseken, szociálpolitikai, megmozdulásokat, eltorlaszolását, határellenőrzés, szakszervezetei, nyugdíjemelést, politizálással, börtönbüntetés, túlterheltsége, felfüggesztett,
© 2013 TVN.HU Kft.