Regisztráció  Belépés
És most azt tetszik mondani, hogy rohadjanak is meg a civile
... független jelöltek (csak nem Márki-Zay Péterre gondolt Kunhalmi Ágnes, akinek hódmezővásárhelyi győzelmén felbuzdulva kormányváltást vizionáltak), mert a kőkemény reálpolitizálás lesz a megoldás.

Az a baj, hogy önkritika nélkül ez nem fog menni. A civileket egyébként elég nagy butaság éppen most ekézni, amikor az ellenzéki pártokat külön-külön és együttesen is megszégye...
2018-04-19 21:11:29
Tallóztam
... lehetetlenné téve azt. Ma az ízületi gyulladás népbetegségnek számít, alig van olyan 50-60 év körüli ember, akinek ne fájnak itt-ott valamelyik végtagja.

Szerencsére van megoldás, mégpedig egy egyszerű házi praktika, amely segít megszüntetni a problémákat.

Két módszerről lesz szó: az egyik a káposzta leveles borogatás, a másik a tengeri sós kötés.
...
2018-04-19 16:36:04
Mit keres Soros az európai parlamentben?
... azt kapja ami jár a törvény szerint!

Kész! Ha meg nem tetszik akkor lehet haza meni, de a potenciális
leterroristázás és a potenciális elutasítás az emberetelen és nem megoldás!
Képzeld el, hogy Trianon utan, vagy mondjuk 56`-ban mindenkit elutasított
volna a nyugat, csak azért mert a magyar kultúra nem olyan mint a nyugati!

Soha nem mondtam, h...
2018-04-19 13:58:27
Mit keres Soros az európai parlamentben?
... csak
ök nem alkalmazzák, a múltjuk miatt! Mi meg csak tartjuk a
markunkat az euró milliárdkokért, s közben szarban hagyjuk
az EU-t! Most is azt mondom, hogy az ELOSZTÁS a megoldás
és nam az, hogy egy helyre összesuvasztom a menekülteket
mint a állatkertben!

Aki meg nem tartja be a törvényeket azt azonnal haza
küldeni, de a potenciális elut...
2018-04-19 07:48:28
Szennyezés, mérgezés, pusztítás
... szolgalelkű, nemtörődöm, alkalmatlan emberek szennyezik, mérgezik, pusztít...
2018-04-19 07:29:18
Szép gondolatok...
... gyanakvással tekintesz mások motivációira, még ha ők őszinte szeretettel vannak is feléd. Nem tudod elhinni, hogy barátságuk valódi, ezért eltávolodsz tőlük, végül alig marad barátod. Mi a megoldás? A megelégedés és a hála az irigység mérgének ellenszere. Azt jelenti ez, hogy elfogadjuk, hogy Isten kezében van az irányítás, és megtanulunk hálásnak lenni a minket körülvevő ezerféle...
2018-04-18 20:00:40
Mi a megfejtés nr. 56 ?
... ... (szappan ) " mutatónál e te válaszod is jó, Én arra gondoltam, hogy " vágja, mint Sallai ( Sallay ) a szappant "

az 56a illetve az 56b kérdéseknél sokkal egyértelműbb a megoldás kapcsolata a mutatókkal ....tehát itt teljesen másfele kellene nézegetned, pl. mi az az első gondolat, ami eszedbe jut Straussról ?

Az 56a- nál egy élettörténetet kellene ismerni...
2018-04-18 14:46:15
Mai harmónia kártyám
... élőknek termékeny napot jelöl.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy minden problémának az eredetét kell feltárni, nemcsak a tüneteit kezelni, különben nem születik hatékony megoldás.
Gondold át, hogy jelenlegi problémáidnak mi a valós oka, próbálj eljutni a baj gyökeréig, és úgy megszüntetni, hogy gyökerestől kiszakítod.
Üzeni, hogy bármilyen holtvágányra ...
2018-04-18 12:40:54
Szösszenetek
... is.A szél a levegő azon része, amelyik siet.Már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban.Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?

A régész karrierje romokban hever.

Nem azért küzdöttem fel magam a tápláléklánc csúcsára, hogy vegetáriánus legyek....
2018-04-18 12:16:09
Mozogj többet!
... szívjuk a levegőt, ami felélénkíti sejtjeink működését, éberebbé, mozgékonyabbá tesz. A mélyen belélegzett oxigén friss ötletekkel is megajándékoz, és gondjaidra is könnyebben találsz megoldást. Sokszor az embernek nincs kedve megmozgatni tagjait, mert fáradt, letört, elfoglalt. Pedig már egy kis mozgás is sokat javít közérzetünkön és hangulatunkon. Ezért megéri az időt,és fáradsá...
2018-04-18 07:30:50
1 2 3 .............2788 2789 .......4182 4183 .......5575 5576 5577 
Címkék: Márki-Zay Péterre, Kunhalmi Ágnes, európai parlamentben, kőkemény reálpolitizálás, civileket egyébként, ellenzéki pártokat, ízületi gyulladás, egyszerű házi, káposzta leveles, törvény szerint, potenciális elutasítás, magyar kultúra, múltjuk miatt, euró milliárdkokért, helyre összesuvasztom, potenciális elut, irigység mérgének, minket körülvevő, megoldás kapcsolata, élettörténetet kellene, eredetét kell, tüneteit kezelni, levegő azon, régész karrierje, tápláléklánc csúcsára, mélyen belélegzett, embernek nincs, reálpolitizálás, leterroristázás, népbetegségnek, összesuvasztom, milliárdkokért, kormányváltást, élettörténetet, mozgékonyabbá, hangulatunkon, közérzetünkön, problémáidnak, élvezhetnénk, vegetáriánus, megszüntetni, tápláléklánc, szösszenetek, parlamentben, gyanakvással, motivációira, állatkertben, menekülteket, holtvágányra, lehetetlenné, egyértelműbb, megajándékoz, emberetelen, belélegzett, problémákat, megtanulunk, alkalmatlan, megmozgatni, gyökerestől, szolgalelkű, törvényeket, szeretettel, potenciális,
© 2013 TVN.HU Kft.