Regisztráció  Belépés
Tíz százalékkal bővülhet idén a nyári játékpiac
... strandoláshoz köthető. A foci-vb is hatással van az értékesítésre, a nyári játékok közül a labda is jobban eladható - ismertette.
A Regio friss kutatása szerint a nyári gyermekfelügyelet megoldása 10 magyar családból 4-nek okoz nehézséget. A nyári táborozást minden 2. család választja, amire 1 hétre a többség maximum a 20-40 ezer forintot költ.
A Formatex adatai szerint ...
2018-06-22 07:05:02
Illegális bevándorlás - Az EB tanulmányozza az afrikai menedékközpontok létrehozásának lehetőségét
... határrendészettel kell alakítani a Frontexet, és bővíteni kell az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatal (EASO) hatáskörét.
Kiemelte, hogy csak a közös európai válaszok jelenthetnek megoldást, az utóbbi évek rendkívüli eredményei megmutatták, hogy a tagállamok együtt "hegyeket képesek megmozgatni".
Avramopulosz végezetül aláhúzta: a közös migrációs politikának az európa...
2018-06-21 17:55:10
Enneagram - Kilences Archetípus Szintjei
... következtében az egészséges Kilencesek makacsak, hanyagok és sziklaszilárdan ellenállnak minden, a változás felé ható nyomásnak. Hiába van az orruk előtt egy probléma viszonylag egyszerű megoldása, az egészségtelen Kilencesek nem tesznek semmit és nem is akarnak cselekedni.

Minden energiájukat arra fordítják, hogy fenntartsák a valósággal szemben kialakított elhárító me...
2018-06-20 12:19:01
Piarista iskola a Határőr utcában
... gondolatról már elindultak az egyeztetések a város vezetésével és a Mosonmagyaróvári '56-os Egyesülettel. Nagyon bízom benne, hogy így, együtt, minden érdekelt bevonásával a legjobb megoldásra fogunk rátalálni.

-Mit lehet tudni a tervezési folyamatról?

- A tavasszal kiírt tervezési közbeszerzésen egy helyi kötődésű építészekből álló, kreatív és elhivato...
2018-06-19 00:56:29
Legyél rugalmasabb
... elfogadod a lehetőségét annak, hogy vannak más utak is, akkor eddig nem látott ajtók nyílnak meg előtted és könnyen alkalmazkodhatsz majd az új helyzetekhez.
Minden problémára van megoldás, ezért tekints mindenre szeretettel és bizalommal. Így az életerő szabadon áramlik majd rajtad keresztül.
Egészségesnek, élettelinek fogod érezni magad, és hozzájutsz a benned rejlő ...
2018-06-14 08:32:34
Jézus a jó orvos
... segíteni!

MOST MÁR ÉRTEM! * Ismertem egy lányt, aki sok éven keresztül betegeskedett, és már sok orvos próbálkozott a meggyógyításával, eredménytelenül. Végül, mint egyetlen megoldást, a műtéti beavatkozást ajánlották. Nehéz betegsége során sokszor kérdezte Istentől: "Miért, Uram? Miért van az, hogy míg mások jó egészségben élik ifjúságuk éveit, nekem betegségben kell k...
2018-06-14 07:45:55
9/81
... eddiginél kétségbeesettebben vágynak arra, hogy szeressék őket, törődjenek velük és méltányolják őket. A testi betegség alkalmasnak tűnik arra, hogy megszerezze nekik az áhított figyelmet. A megoldás tehát az, hogy magatehetetlenné válnak, hiszen így a többieknek nem lesz más választásuk, mint hogy gondoskodjanak róluk. Igaz ugyan, hogy a gondoskodás nem azonos a szeretettel, de l...
2018-06-13 22:30:56
Illegális bevándorlás - Merkel: minden tagország érdekeit figyelembe kell venni az EU menekültpolitikájában
... hangsúlyozta: "Európa jövőjének és összetartásának lakmusztesztje, hogy miként kezeljük a migráció kérdését".
Kiemelte, hogy tartózkodni kell az egyoldalú, nemzeti szintű lépésektől, és közös megoldást kell kidolgozni.
Ez nehéz feladat, olyan, mint "a kör négyszögesítése, de Európának össze kell tartania, és éppen a mostani, törékeny helyzetben nagyon-nagyon fontos, hog...
2018-06-13 20:59:56
Pro Cultura Christiana-díjban részesült Varga Dezső restaurátor
... restaurálási munkájának köszönhetően a képanyag egységes és rendezett, a festmények kiváló állapotban találhatóak. Munkája hiteles mind történeti, mind esztétikai szempontból, technikai megoldásai kiválóak" - áll a közleményben.
Pályája során több díjat is kapott. 1978-ban és 1983-ban miniszteri elismerésben részesült. 1980-ban a Garamszentbenedeki Úrkoporsó restaurálását Nív...
2018-06-13 16:01:58
Elsőként a Telekom teszi elérhetővé az eszközbe integrált virtuális SIM-kártya használatát
... igazgatója szerdán virtuális sajtótájékoztatón elmondta, az eSIM-kártya a mobilitás teljes világa és a dolgok internete (IoT) felé nyit utat.
Az első eSIM-képes eszköz egy okosóra, a megoldást minden nagyobb platform támogatja, a készüléktípusok bővülése folyamatos - közölte.
Az eSIM-et ügyfélszolgálaton keresztül lehet igényelni.
Elmondta, az új technológia belépő...
2018-06-13 15:52:16
1 2 3 ....................491 492 ..........737 738 ..........982 983 984 
Címkék: Kilences Archetípus Szintjei, Cultura Christiana-díjban, Varga Dezső, Európai Menekültügyi Támogatási Hivatal, MOST MÁR ÉRTEM, Garamszentbenedeki Úrkoporsó, nyári játékpiac, afrikai menedékközpontok, eszközbe integrált, nyári játékok, nyári gyermekfelügyelet, nyári táborozást, többség maximum, 20-40 ezer, közös európai, utóbbi évek, tagállamok együtt, közös migrációs, egészséges Kilencesek, változás felé, orruk előtt, probléma viszonylag, egészségtelen Kilencesek, valósággal szemben, város vezetésével, legjobb megoldásra, tervezési folyamatról, tavasszal kiírt, helyi kötődésű, lehetőségét annak, életerő szabadon, benned rejlő, műtéti beavatkozást, testi betegség, áhított figyelmet, megoldás tehát, migráció kérdését, képanyag egységes, festmények kiváló, mobilitás teljes, dolgok internete, első eSIM-képes, megoldást minden, készüléktípusok bővülése, eSIM-et ügyfélszolgálaton, magatehetetlenné, menedékközpontok, meggyógyításával, mosonmagyaróvári, alkalmazkodhatsz, sziklaszilárdan, összetartásának,
© 2013 TVN.HU Kft.