Belépés
A 6 legfinomabb bögrés édesség
... (vigyázni kell, mert ahogy sűrűsödik, könnyen leéghet, ezért gyakran meg kell kevergetni). Ezalatt a cukrot a tojással, a vajjal, a fahéjjal és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Ha megpuhult a rizs, hozzákeverjük a tojásos krémet, és összeforraljuk.

A tűzről levéve hozzákeverjük a gyümölcsöt. Melegen és lehűtve is nagyon finom. (Bármilyen gyümölcs-fűszer kombinációb...
2011-01-23 17:55:44
morva sörgulyás!
... megbarnítjuk. Erre az alapra helyezzük a megsózott húst, megszórjuk köménymaggal és megpirítjuk. A fele sörrel felöntjük, hozzáadjuk a paradicsompürét és pároljuk. Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a meghámozott, lereszelt burgonyát és a paprikát . A maradék sört hozzáöntjük és addig pároljuk, míg a hús megpuhul és a lé besűrűsödik. Ha szükséges, vizet is önthetünk alá. Pár...
2011-01-23 13:14:44
B receptek
... 1 tojássárgája, kapor, zöldpetrezselyem, só ízlés szerint.
A sárgarépát, a zellert és a hagymát feldaraboljuk, s forró, sós vízben feltesszük főni. Amikor a zöldség már majdnem megpuhult, hozzáadjuk a négyfelé vágott burgonyákat. Elkeverjük a tojássárgáját a tejföllel. Amikor a burgonya is megpuhult, a forró leveshez állandóan kavargatva hozzáadjuk a tejfölt, s végül az apró...
2011-01-23 10:15:12
B receptek
... vizet öntünk rá, amennyi ellepi, megsózzuk, és fedő alatt lassú tűzön főzzük. Külön edényben lassú tűzön főzzük az átválogatott és megmosott borsót, 2-3 pohár hideg vizet adva hozzá. Ha megpuhult, a borsóhoz hozzáadjuk a főtt bárányhús-darabokat, előbb eltávolítva az apró csontocskákat. Ráöntjük az átszűrt húslevet, az apróra vágott, olajban megpirított hagymát, a kockára vágott b...
2011-01-23 10:05:49
B receptek
... sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 5 dkg tepertő, 2 evőkanál olaj a hagymapirításhoz, só ízlés szerint.
A forrásban levő sós vízbe belerakjuk az apróra vágott burgonyát, sárgarépát. Ha megpuhult, beletesszük az olajban megpirított hagymát. Amikor az egész megfőtt, hozzáadjuk a tepertőt.

Burgonyaleves aprólékkal

Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg burgonya, 1 cs...
2011-01-23 10:01:11
B receptek
... 2-3 paradicsom, 1 cikk nyers káposzta, 3 dkg zsír, 1 evőkanál liszt, 1-2 gerezd fokhagyma, törölt bors, zöldpetrezselyem, só ízlés szerint.
A kockára vágott húst megfőzzük. Amikor megpuhult, megsózzuk, hozzáadjuk a felvágott zöldséget (sárgarépát, petrezselyemgyökeret, vöröshagymát, káposztát, nyers uborkát, paradicsomot), és tovább főzzük. A burgonyát kockákra vágjuk, az át...
2011-01-23 08:41:16
B receptek
... dl aludttej, törött bors és só ízlés szerint.
A marhahúsból levest főzünk, a húst félretesszük. A levesbe beletesszük a kockákra vágott burgonyát, és amikor a burgonya már félig megpuhult, apróra vágott, margarinban megpárolt vöröshagymával és sárgarépával ízesítjük. A levesbe belefőzzük a húsgombócokat, amelyeket a következő módon készítünk el: a húst kétszer ledaráljuk, ho...
2011-01-22 19:15:58
B receptek
... húslevesbe belerakjuk az apróra vágott zöldséget és a rudacskákra vágott burgonyát. A főtt húst kis darabokra vágjuk. A hagymát, a zellert és a köménymagot ledaráljuk, és amikor a burgonya megpuhult, a hússal együtt a húslevesbe tesszük. A húslevest még egyszer felforraljuk. Tálaláskor zöldpetrezselyemmel meghintjük.

Kaurma-surpa üzbég módra

Hozzávalók 4 sz...
2011-01-22 18:48:22
Ázsiai marhahúsleves csípősen
... beleszórjuk a póréhagymát és a gom...
2011-01-22 12:58:15
1 2 3 ...................234 235 236 237 ..........354 355 ..........471 472 473 
Címkék: felkockázott zöldségeket, zöldségek megpuhultak, tejtől szép, vaníliás cukorral, tojásos krémet, tűzről levéve, alapra helyezzük, megsózott húst, fele sörrel, maradék sört, hagymát feldaraboljuk, négyfelé vágott, forró leveshez, borsóhoz hozzáadjuk, apró csontocskákat, átszűrt húslevet, apróra vágott, kockára vágott, forrásban levő, olajban megpirított, egész megfőtt, felvágott zöldséget, burgonyát kockákra, marhahúsból levest, húst félretesszük, levesbe beletesszük, kockákra vágott, levesbe belefőzzük, következő módon, húst kétszer, rudacskákra vágott, főtt húst, köménymagot ledaráljuk, burgonya megpuhult, hússal együtt, húslevesbe tesszük, zöldpetrezselyem, hagymapirításhoz, összeturmixoljuk, paradicsompürét, összeforraljuk, vöröshagymával, húsgombócokat, hozzákeverjük, marhahúsleves, feldaraboljuk, burgonyaleves, csontocskákat, tojássárgáját, vöröshagymát, felforraljuk, paradicsomot, félretesszük, köménymaggal, megbarnítjuk, sárgarépával, átválogatott, tojássárgája, felkockázott, zöldségeket, burgonyákat,
© 2013 TVN.HU Kft.