|
|
|
... Ekkor a Libresse boszorkányok a Whiskas Macska fölé röpültek és leköpködték. A Whiskas Macska a Libresse nyanyák szájában lévő savaktól elvesztette kalcium tartalmát és az egyik tojása megpuhult. Ettől a macska teljesen harcképtelenné vált.
Ekkor hirtelen megjelent Aqvafresh a háromszoros védelem. Ő a Magyar Fogorvosok ajánlásával lépett szövetségre Weiser Riese-vel. De mind... |
2007-02-26 21:35:03 |
|
|
|
|
|
|
... fokhagymával, majd felöntöm kb. 2 l vízzel. A tárkonyból is teszek hozzá egy keveset. Addig főzöm, amíg a hús nagyjából megpuhul. Ekkor hozzáadom a krumplit és a sárgarépát. Ha azok is megpuhultak, hozzákeverem a zöldbabot. A tejfölt, tejszínt és lisztet kikeverem alaposan. A meleg levesből egy keveset hozzáadok, alaposan eldolgozom, majd ezzel behabarom a levest. Egyet forralok m... |
|
2007-02-26 05:31:20 |
|
|
|
|
|
|
... vágott zöldpaprikát. Ráöntjük a bort, és belekeverjük az apróra vágott gombát meg a rozmaringot. Lefedve fél óráig pároljuk (ha szükséges, közben kevés vizet még ... |
2007-02-25 19:39:13 |
|
|
|
|
|
|
... vajat, és megpároljuk rajta a már felkockázott zöldségeket (5-10 percig). Egy kis frissen őrölt borsot és sót adunk hozzá, majd felengedjük fél liter vízzel vagy húslevessel. Ha minden megpuhult, levesszük a tűzről, hozzáadunk 1-2 evőkanál lisztet, és jöhet a turmix. Ezután beleöntjük a fél liter tejet, és felforraljuk a levest ismét (a liszttől és a tejtől szép krémes állaga lesz... |
|
2007-02-24 22:59:24 |
|
|
|
|
|
|
... vajat, és megpároljuk rajta a már felkockázott zöldségeket (5-10 percig). Egy kis frissen őrölt borsot és sót adunk hozzá, majd felengedjük fél liter vízzel vagy húslevessel. Ha minden megpuhult, levesszük a tűzről, hozzáadunk 1-2 evőkanál lisztet, és jöhet a turmix. Ezután beleöntjük a fél liter tejet, és felforraljuk a levest ismét (a liszttől és a tejtől szép krémes állaga lesz... |
|
2007-02-23 00:35:52 |
|
|
|
|
|
|
... átfuttatjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott húst, és erős lángon átpirítjuk, a rozmaringgal és sóval őrölt borssal ízesítjük, majd kevés vízzel felengedve, fedő alatt pároljuk. Amikor a hús félig megpuhult, beletesszük a zúzott fokhagymát, a felszeletelt gombát, a karikára vágott zöldpaprikát, paradicsomot, uborkát és a kisebb darabokra vágott zöldbabot. A finomra vágott petrezselyem... |
2007-02-19 10:47:53 |
|
|
|
|
|
|
... vágott zöldpaprikát. Ráöntjük a bort, és belekeverjük az apróra vágott gombát meg a rozmaringot. Lefedve fél óráig pároljuk (ha szükséges, közben kevés vizet még öntünk alá). Amikor a hús megpuhult, a szeletelt olajbogyóval, a citromlével, a petrezselyemmel ízesítjük, és forrón tálaljuk.
Energia: 1074 kJ/257 kcal
Szénhidrát: 4,9 g
Vadrizses zöldbabsaláta|... |
2007-02-19 10:45:33 |
|
|
|
|
|
|
... kockára vágjuk, mérsékelten megpirítjuk szárazon. A zsírt pároláskor adjuk hozzá. Csontlevet vagy vizet öntünk alá, és az előzőleg felszelete... |
2007-02-19 00:51:03 |
|
|
|
|
|
|
... majd tegyük hozzá a zöldborsót. ĺzesítsük sóval és daráljunk rá kevés borsot, majd öntsünk rá annyi vizet, hogy épp ellepje. Takarjuk le fedővel, és 6-7 perc alatt pároljuk puhára. Ha megpuhult, a felesleges párolólevet öntsük le róla, majd az egészet pürésítsük kézi mixerrel. Forrósítsuk fel az étolajat egy serpenyőbe, majd tegyünk bele a bepanírozott sajtokból, és süssük őket ar... |
2007-02-09 00:32:08 |
|
|
|
|
|
|
... fokhagymát is, s ha már szép színe van, ráöntjük az előző este bepácolt hús. Néhány percig tovább pirítjuk, majd kevés vizet ... |
2007-02-06 13:05:51 |
|
|
|
|