Regisztráció  Belépés
Újraindult a vonatközlekedés a Budapest-Kelebia vonalon
...
A megsérült vezeték miatt korábban Pirtó és Kiskunhalas között nem jártak a vonatok, miután megjavították, a két állomás között már nem kell pótlóbusszal utazni....
2018-08-11 12:54:25
Több kilométeres a sor az M7-esen a Balaton felé Polgárdinál, a pályát lezárták
...
Több jármű karambolozott az M7-es autópálya 83-as kilométerszelvényénél. Az egyik autó utasa könnyebben megsérült.
Az útszakaszt lezárták Nagykanizsa felé a hatósági beavatkozás idejére - olvasható a katasztrófavédelem honlapján.
A rendőrség tájékoztatása szerint már 5 kilométeres sor áll az autópályán a Balaton irányában.
Az Útinform azt javasolja, hogy már Sz...
2018-08-11 10:04:07
Késnek a vonatok a Budapest-Kelebia vonalon
...
A tájékoztatás szerint a szakemberek dolgoznak a vezeték helyreállításán. A Kelebiáról Budapestre tartó vonat mozdonyának áramszedője is megsérült, a vonathoz egy másik mozdonyt kell a helyszínre küldeni, emiatt késve közlekedik.
Közölték azt is, hogy a Budapest-Kelebia vonalon Kiskőrös és Kiskunhalas között a személyvonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek majd...
2018-08-11 07:36:07
Hárman meghaltak és többen megsérültek közlekedési balesetben a 81-es főúton
...
Sturcz Tímea elmondta: a 81-es főút 15-ös kilométerszelvényében Magyaralmás térségében három autó ütközött össze péntek éjjel fél 11 körül.
A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte: a balesetben az egyik gépkocsiban utazó három ember életét vesztette.
Szabó-Bisztricz Anett elmondta, a helyszíni információk szerint a balesetben további hét em...
2018-08-10 23:58:54
Hőség - Sérüléseket és fennakadásokat okozott Németországban a hőséget megszüntető vihar
... állítani a forgalmat felhőszakadás miatt.
Sokhelyütt kicsavarodott fák, leszakadt ágak okoztak károkat és balesetet. Az Észak-Rajna-Vesztfália tartományi Sassenbergnél négy ember megsérült, mert autójuk nekiütközött egy hirtelen az útra dőlő fának. Hambrugban két emberre zuhant rá egy fa, mindketten kórházba kerültek súlyos, nem életveszélyes sérülésekkel.
A vasúti és a...
2018-08-10 10:17:28
Szakértő: nem balesetveszélyesek a jobbkormányos autók a kontinensen
... bérelt autóval áttért a menetirány szerinti bal oldalra a pesti alsó rakparton, összeütközött három szabályosan közlekedő autóval, majd gyalogosan elhagyta a helyszínt. A balesetben ketten megsérültek. A három brit férfit elfogták a rendőrök, kábítószergyanús növényi anyagot is találtak náluk.
Albert Péter azt mondta: tökéletesen meg lehet szokni az ellenkező oldalon lévő kor...
2018-08-10 10:16:38
Súlyosan megsérült a balatonfűzfői bobpálya kocsijából kiesett férfi
...
Tájékoztatásuk szerint a súlyosan sérült 40 év körüli férfit a mentők az ellátása után stabil állapotban vitték kórházba....
2018-08-09 11:31:31
Ferenc pápa imádkozik az indonéziai földrengés áldozataiért
... augusztus 8. szerda 13:19
Lombok szigetén nagy félelem uralkodik az ismétlődő földrengések miatt, amelyek következtében augusztus 5. óta több mint százan meghaltak, nagyon sokan megsérültek. Turisztikai létesítmények és lakóházak rongálódtak meg, dőltek össze. A pápa üzenetben fejezte ki lelki közelségét.
Bővebben https://www.magyarkurir.hu/hirek/fer enc-papa-imadko...
2018-08-08 20:05:46
Feloldották az útlezárást a 44-es főúton
... Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek elmondta: az útszakaszon két személygépkocsi frontálisan ütközött. A balesetben az egyik sofőr a helyszínen életét vesztette, utasa megsérült. Szintén megsérült a szemből érkező autóban két ember.
A baleset idején egy kamionnak alig sikerült elkerülnie az ütközést, vezetője elkormányozta a jártművét, közben az út mellett ...
2018-08-08 18:40:08
Meghalt egy ember balesetben Szarvas és Gyomaendrőd között
...
Tájékoztatása szerint az egyik sofőr a helyszínen életét vesztette, utasa megsérült. Szintén megsérült a szemből érkező autóban két ember.
A baleset idején egy kamionnak alig sikerült elkerülnie az ütközést, vezetője elkormányozta a jártművét, közben az út mellett egy fának csapódott.
A rendőrség a helyszínelés miatt az utat teljes szélességében lezárta.
A f...
2018-08-08 15:10:01
1 2 3 .................427 428 .........641 642 .........854 855 
Címkék: Kelebiáról Budapestre, Sturcz Tímea, Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Szabó-Bisztricz Anett, Albert Péter, Megyei Rendőr-főkapitányság, pályát lezárták, 81-es főúton, hőséget megszüntető, jobbkormányos autók, balatonfűzfői bobpálya, indonéziai földrengés, 44-es főúton, ember balesetben, megsérült vezeték, egyik autó, útszakaszt lezárták, hatósági beavatkozás, rendőrség tájékoztatása, tájékoztatás szerint, szakemberek dolgoznak, vezeték helyreállításán, másik mozdonyt, helyszínre küldeni, személyvonatok helyett, 81-es főút, egyik gépkocsiban, helyszíni információk, balesetben további, forgalmat felhőszakadás, útra dőlő, menetirány szerinti, pesti alsó, balesetben ketten, három brit, ellenkező oldalon, súlyosan sérült, ellátása után, ismétlődő földrengések, pápa üzenetben, egyik sofőr, helyszínen életét, szemből érkező, baleset idején, kamionnak alig, fának csapódott, helyszínelés miatt, utat teljes, kábítószergyanús, helyreállításán, vonatközlekedés, személygépkocsi, németországban,
© 2013 TVN.HU Kft.