Regisztráció  Belépés
Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar
... megbüntesse a hűtlen István vajdát. December 15-én az éjszaka leple alatt megtámadja a király táborát, és véres csata fejlődik ki. A király hadapródjával, Bak Istvánnal együtt elég súlyosan megsebesült. Remete Szent Pál oltalmazta a királyt és hadapródja életét a moldovai véres és alattomos ütközetben. Bak István őse a ma élő Szentkatolnai ágnak. Remete Szent Pál már 541 éve oltal...
2018-07-19 21:10:46
Focimeccs után
... - üvöltött a bíró. - Máglyára velük! Én vagyok a bíró!
- Én!
- Én!

A verekedőket csak nagyon nehezen lehetett szétválasztani. Közben több rendőr is megsebesült. És a végén csakugyan nehéz lett volna megmondani, hogy melyikük a bíró, a lakatos vagy a játékvezető.
Ezt még a Suszter sem tudta hamarjában. Pedig ő orvos volt...
...
2018-07-12 20:25:31
Egy izgalmas könyv - Írta: Az Utca Gondolkodó Magyar Embere
... könnyen eljutnak.

A szerző harmadéves műegyetemi hallgató volt 1956-ban. Részt vett a tüntetésen, ott volt a Parlamentnél. Később részt vett a mentésben, majd ő maga is megsebesült és kórházba került. Építészmérnök a szakmája. A rendszerváltás után egy ideig külkereskedő volt,majd külképviseleti megbízást is teljesített. Egy gondolkodó magyar ember. (Neve: Mészárovi...
2018-06-28 23:37:50
Az emberiesség megőrzésére szólított Lemberg polgármestere a kárpátaljai romák elleni véres támadás kapcsán
... átmeneti táborát szombaton röviddel éjfél előtt támadták meg késekkel és baseball ütőkkel felszerelt álarcos elkövetők. A támadásban egy 24 éves férfi életét vesztette, három személy megsebesült. Az elhunyt és a sérültek a munkácsi járási Szernye és Barkaszó magyar ajkú községek, valamint Munkács lakosai.
Hennagyij Moszkal, Kárpátalja kormányzója vasárnap nyilatkozatban ítélt...
2018-06-24 16:32:21
Tanúságos történetek
... államban, a St. Helen hegyen. Már azelőtt is az emberek állandó veszélyben voltak a hegy körül, mert figyelmen kívül hagyták az útlezárásokat. Ezért a vulkánkitöréskor számosan meghaltak és megsebesültek. Még ha a fizikai veszély a küszöbön áll is, az emberek nem engedelmeskednek az előírásoknak. A bűn és az engedetlenség mindig életveszéllyel és pusztulással jár.

A fe...
2018-06-23 14:34:26
A pápa segélyt küld a vulkánkitörés által sújtott ....
... Guatemalában, amelynek kitörése - nem végleges becslések szerint - több mint 1,7 millió embert sújt. Tizenháromezer embert kitelepítettek, több mint százan meghaltak, hatvanan megsebesültek, és óriási az anyagi kár.
A pápa az Átfogó Emberi Fejlődés Dikasztériumán keresztül első körben százezer dollárnyi segély küldéséről határozott, hogy támogassa a nehéz helyzetb...
2018-06-20 18:18:04
Ukrán oktatási törvény - Moszkva konzultációt akar a jogszabály végrehajtásáról
...
Az orosz diplomáciai tárca az ENSZ ukrajnai emberi jogi megfigyelő bizottságának a nap folyamán korábban ismertetett jelentésére reagált.
"Arra számítunk, hogy különálló, átfogó és hatékony konzultációk kezdődnek a 7. törvénycikk érvényesítésének formátumáról, ahogyan azt a nemzetközözi megfigyelők javasolják" - áll az orosz dokumentumban.
"Arra hívjuk fel Kijevet...
2018-06-20 14:21:32
Merényletek Párizsban - Vakbélgyulladás miatt Salah Abdeslam kórházba került Párizsban
... során tüzet nyitottak a rendőrökre, akik a lakásban lévő három férfi közül egyet agyonlőttek, de a másik kettőnek, köztük Abdeslamnak sikerült elmenekülnie. A lövöldözésben négy rendőr megsebesült, a szökevényeket nem sokkal később elfogták, s Abdeslamot átadták Franciaországnak.
A Brüsszelben született Salah Abdeslam a vád szerint a saját nevére és a saját bankkártyájával bé...
2018-06-20 14:12:40
Brüsszeli robbantások - A turisták száma tavaly elérte a merényletek előtti szintet Belgiumban
... beszámolója szerint.
Brüsszelben a Zaventem nemzetközi repülőtéren és a Maelbe...
2018-06-18 20:33:22
Háborús bűnökkel vádolja Izraelt a Human Rights Watch
... hat...
2018-06-13 15:12:47
1 2 3 ......................137 138 ...........205 206 ...........273 274 275 
Címkék: Utca Gondolkodó Magyar Embere, Merényletek Párizsban, Salah Abdeslam, Human Rights Watch, Remete Szent Pál, Hennagyij Moszkal, Átfogó Emberi Fejlődés Dikasztériumán, magyar nemzet, izgalmas könyv, emberiesség megőrzésére, kárpátaljai romák, pápa segélyt, vulkánkitörés által, jogszabály végrehajtásáról, turisták száma, merényletek előtti, hűtlen István, éjszaka leple, király táborát, király hadapródjával, moldovai véres, verekedőket csak, végén csakugyan, lakatos vagy, szerző harmadéves, rendszerváltás után, ideig külkereskedő, gondolkodó magyar, munkácsi járási, emberek állandó, hegy körül, vulkánkitöréskor számosan, fizikai veszély, engedetlenség mindig, nehéz helyzetb, orosz diplomáciai, nemzetközözi megfigyelők, orosz dokumentumban, lakásban lévő, másik kettőnek, lövöldözésben négy, saját nevére, saját bankkártyájával, érvényesítésének, vulkánkitöréskor, engedelmeskednek, franciaországnak, bankkártyájával, végrehajtásáról, vakbélgyulladás, tizenháromezer, életveszéllyel, külképviseleti,
© 2013 TVN.HU Kft.