Regisztráció  Belépés
..gondolatok...
Ha vége szakad valaminek, akár rossz volt az, akár jó, mindenképpen űr marad a helyén. Ha rossz volt, az űr magától is megtelik. Ha jó, akkor csak úgy lehet megszüntetni, ha a helyébe az ember valami jobbat talál.
/Ernest Hemingway/
...
2018-07-14 18:35:35
Miben bízol?
... nemcsak, hogy nehéz lesz bejutni az Isten országába, hanem egyenesen lehetetlen.
Lásd meg, hogy valójában milyen szegény vagy. Vállald azt a szegénységet, amit egyedül Jézus tud megszüntetni. Add fel emberi gazdagságodat Jézus gazdagságáért. Lásd meg, hogy mit sem érsz nélküle, bárki legyél is.

Amit szívünk esdve kér,
Földi kincsnél többet ér.
Mind muland...
2018-07-14 08:08:03
Beindult a fogyás :-)
... Így most ez a feladat, bár már 60%-os víz-háztartásomat feltornáztam 90%-ra,ami nagy dolog nálam!
És rengeteg vitamint szedek. Nem komplex vitamint, egyenlőre a hiányt próbálom megszüntetni, és omega3-at a legjobbat és d vitamint, Lenkeit, mert az is kell !
Jobban érzem magam, de még mindig fáradékony vagyok, bár sosem unatkozom egy percet sem.
Mindig jön valami. Re...
2018-06-25 13:34:47
Harmonia.......
... feltárni, nemcsak a tüneteit kezelni, különben nem születik hatékony megoldás.
Gondold át, hogy jelenlegi problémáidnak mi a valós oka, próbálj eljutni a baj gyökeréig, és úgy megszüntetni, hogy gyökerestől kiszakítod.
Üzeni, hogy bármilyen holtvágányra jutott dolgot újra lehet a megújulás útjára terelni.

Erre is gondolj: Húsvéti tojások, a tavasz, az újjászül...
2018-06-22 20:47:29
Ha végeszakad..
Ha vége szakad valaminek, akár rossz volt az, akár jó, mindenképpen űr marad a helyén. Ha rossz volt, az űr magától is megtelik. Ha jó, akkor csak úgy lehet megszüntetni, ha a helyébe az ember valami jobbat talál.
/Ernest Hemingway/

...
2018-06-18 20:26:20
4 házi trükk az egészséges hajkorona érdekében
... kellemetlenséget könnyen megszüntethetjük, ha hajmosáskor oldatot készítünk: 1 dl almaecetet öntsünk 1 liter langyos vízhez és ezzel öblítsük le a hajunkat.
Nem csak a viszketést fogja megszüntetni ez az oldat, de szép fényes és lágyan omló lesz tőle a hajunk.

...
2018-06-18 19:05:31
Idén is lesz Shakespeare Fesztivál a Gyulai Várszínházban
... kerülnek.
Elek Tibor, a teátrum tavaly kinevezett igazgatója korábban elmondta, hogy a fesztivál nemzetközi rangra tett szert az előző direktor, Gedeon József idején, ezért azt nem kívánja megszüntetni, csak némileg rövidít rajta és a tömegízléshez valamelyest közelebb álló előadásokat hív meg rá.
A fesztivál idén is megőrzi nemzetközi jellegét, ott lesz a Kolyada Színhá...
2018-06-17 11:31:26
Tallóztam
... évnyi folyamatos gyógyszerszedés ezekből a ...
2018-06-17 05:59:57
Köhögés megszüntetése - mérsékelése otthon
... füst, különféle pollenek, por, állatszőr. Próbálja meg az önre veszélyes allergént eltávolítani az életéből.

Meleg tej
A meleg tej, vagy akármilyen meleg ital segít megszüntetni a köhögést a száraz torok hidratálásával. A mellkasi fájdalmakat, szorító érzést is megszünteti, és segíti a váladék felköhögését.

Mandula
A darált vagy apróra vágott mandu...
2018-06-14 09:44:07
10. évközi hét szerda 06.13
Evangélium
Ne gondoljátok, hogy azért jöttem, hogy megszüntessem a törvényt vagy a prófétákat. Nem megszüntetni jöttem, hanem tökéletessé tenni. Bizony, mondom nektek, amíg az ég és föld el nem múlik, nem vész el a törvényből egy í betű sem, sőt egy vessző sem, amíg minden be nem teljesedik. Aki tehát csak egyet is eltöröl akár a legkisebb parancsok közül is, és úgy tanítja az...
2018-06-13 22:13:15
1 2 3 .............................179 180 ...............269 270 ...............357 358 359 
Címkék: Shakespeare Fesztivál, Gyulai Várszínházban, Ernest Hemingway, Elek Tibor, Gedeon József, Kolyada Színhá, egészséges hajkorona, ember valami, hiányt próbálom, tüneteit kezelni, megújulás útjára, viszketést fogja, teátrum tavaly, fesztivál nemzetközi, előző direktor, tömegízléshez valamelyest, fesztivál idén, önre veszélyes, száraz torok, mellkasi fájdalmakat, váladék felköhögését, darált vagy, törvényt vagy, legkisebb parancsok, kellemetlenséget, megszüntethetjük, gyógyszerszedés, hidratálásával, várszínházban, megszüntessem, problémáidnak, háztartásomat, gazdagságáért, gazdagságodat, megszüntetése, tömegízléshez, eltávolítani, mindenképpen, megszüntetni, szegénységet, holtvágányra, felköhögését, feltornáztam, hajmosáskor, mérsékelése, gondoljátok, gyökerestől, fájdalmakat, előadásokat, tökéletessé, valamelyest, shakespeare, megszünteti, törvényből, teljesedik, lehetetlen, egészséges, végeszakad, nemzetközi, gondolatok, folyamatos, almaecetet, viszketést, akármilyen, prófétákat, evangélium, kiszakítod, kinevezett, igazgatója,
© 2013 TVN.HU Kft.