Regisztráció  Belépés
Csak a jó dolgok.....
... a stílus valamiért nagyon sokáig bujkált a lelkemben az álmaimban,,,és most megvalósult. Remélem a hozzá fűzött más álmok is kapnak helyet a nagyvilág pillanataiban. Sajnos ez a blog megszűnik hamarosan, de egy újabba kezdek majd,csak legyen elég indíttatásom hozzá.
Mostanában olyan jó dolgok találnak rám. Rengeteg felkérést kapunk, sajnos sokat el sem tudunk vállalni. A gye...
2018-09-21 21:23:36
Fidesz: Gyurcsány Ferenc és Botka László nyíltan bevándorláspárti politikus
... országot - mondta B. Nagy László.
"Nekünk itt Szegeden különöse...
2018-09-21 19:20:13
Parkolófejlesztés indul és útrekonstrukció zárul Hévízen
... lezárással járó átalakítás várhatóan május végéig tart.
A polgármester beszámolt arról is, hogy a város főutcáján, a Széchenyi utcában a jelenleg zajló teljes rekonstrukció után megszűnik a parkolási lehetőség. A több mint ötven parkolóhelyet az utcáról nyíló, újonnan kialakított, csaknem 60 férőhelyes parkoló pótolja majd október végétől.
Papp Gábor hozzátette: a Széche...
2018-09-20 14:02:51
Ágoston Balázs: Őrségváltást a tudatformálásban
... a magyar történelem dicső fejezeteinek megfilmesítésére, a magyar sorsszínházat megvalósító társulat egyik napról a másikra élve folyamatos létbizonytalanságban alkot, segítség híján megszűnik az elmúlt hetven év egyetlen konzervatív, nemzeti szemléletű történelmi magazinja, az utóbbi időszak legnézettebb magyar filmje, a Lovasíjász pedig nem fér be a filmhétre.
Persze demokr...
2018-09-18 19:26:59
MNB: a monetáris politika irányultsága nem változott
... Márton, hangsúlyozva, hogy az MNB egyetlen horgonya az infláció.
A MIRS-eszköz (azaz a monetáris politikai célú kamatcsere-eszköz) és a jelzáloglevél-vásárlási program 2018 év végéig megszűnik. Ezzel párhuzamosan bevezetik az nhp fix konstrukciót, amihez preferenciális betéti konstrukció kapcsolódik.
Nagy Márton ezt azzal magyarázta, hogy a vállalati hitelezés volumenéne...
2018-09-18 18:04:15
Kardióösvényt alakítottak ki a Normafán
... jóvoltából a kardióösvénnyel - közölte.
A jövőbeni tervekről szólva a polgármester beszámolt arról, hogy a Normafa Síháznál lévő parkoló várhatóan jövőre vagy az azt követő évben megszűnik, a helyén zöldfelület lesz. A parkolót áthelyezik a Konkoly-Thege Miklós úthoz.
Pokorni Zoltán kitért arra is, hogy folyik az egykori Fácán vendéglő épületének felújítása, valamint ahh...
2018-09-18 17:27:35
Alkothatunk új szavakat?
... feltölteni az új kérdéseimet .. tehát semmi rejtvény :-(

Kedves Éva, nem maradok .... szinte mindenki elhagyja ezt az oldalt .. szerintem annak lesz igaza, ...
2018-09-17 23:18:08
Az igazságok közül...
... hozzá a lélekhez, hanem kívül vannak rajta, mégpedig mozdulatlanul - minden izgalom tehát belső felfogásból fakad. Másodszor, hogy mindaz, amit látsz, hamarosan megváltozik, sőt megszűnik. Arra gondolj, hány változásnak voltál már magad is tanúja. A világ változás, az élet felfogás dolga."

(Marcus Aurelius)


...
2018-09-16 15:27:14
Október elsejétől megszűnik a blogom-
... nehéz volt időt szakítani újabb tartalmak feltöltésére,
de mikor láttam, hogy annyian érdeklődnek, hát folytattam.

Október elsejétől az eddig díjmentes szolgáltatás megszűnik a TVN-nél,
mert zárt rendszerré alakul át, ahol fizetni kell a szolgáltatásért.
Sajnos én nem tudok előfizetni a szolgáltatásra.
Szomorú, de ez van. Sajnálom a sok jó anyag...
2018-09-15 18:07:24
Hitelminősítés - Megerősítette az EU lehetséges legjobb osztályzatát a Moody's
... összegének 12,5 százalékát adja -, kilépése azonban várhatóan nem lesz hatással az Európai Unió minősítői osztályzatára.
Az Egyesült Királyság ugyanis - bár a tervek szerint jövőre megszűnik EU-tagsága - 2020-ig várhatóan teljesíti befizetési kötelezettségeit, emellett a brit kilépésből adódó bevételkiesést vagy az unióban maradó 27 tagállam pótolja, vagy csökkenteni lehet az...
2018-09-15 07:04:24
1 2 3 ................594 595 ........891 892 ........1187 1188 1189 
Címkék: Gyurcsány Ferenc, Botka László, Ágoston Balázs, Nagy László, Papp Gábor, Nagy Márton, Normafa Síháznál, Konkoly-Thege Miklós, Pokorni Zoltán, Kedves Éva, Marcus Aurelius, Európai Unió, Egyesült Királyság, monetáris politika, igazságok közül, stílus valamiért, hozzá fűzött, nagyvilág pillanataiban, blog megszűnik, újabba kezdek, polgármester beszámolt, város főutcáján, jelenleg zajló, parkolási lehetőség, több mint, utcáról nyíló, magyar történelem, magyar sorsszínházat, másikra élve, elmúlt hetven, utóbbi időszak, monetáris politikai, vállalati hitelezés, jövőbeni tervekről, helyén zöldfelület, parkolót áthelyezik, egykori Fácán, világ változás, élet felfogás, eddig díjmentes, tervek szerint, brit kilépésből, unióban maradó, tudatformálásban, bevándorláspárti, kötelezettségeit, megfilmesítésére, kardióösvénnyel, útrekonstrukció, szolgáltatásért, bevételkiesést, hitelminősítés, preferenciális, szolgáltatásra, sorsszínházat, osztályzatára, kardióösvényt, jelzáloglevél, megerősítette, pillanataiban, mozdulatlanul,
© 2013 TVN.HU Kft.