Regisztráció  Belépés
Valaki mondjon egy jó dolgot amit a fityisz csinált 12 év alatt?
... növekedés volt,ami 2001-re (hala elsősorban a használt lakásokra adott hitelkamat-támogatásoknak) durva zuhanásba csapott at. 2002-ben mar egy éve csökkenő pályán levő gazdaságot,megszorításokat es adóemeléseket tartalmazó költségvetést adott át az utódoknak - legjobban tetszett az a kampányfogas ,hogy ha a szocik nyernek,akkor emelni fogjak az üzemanyagok jövedéki adóját : holott...
2018-01-17 16:40:50
Akarsz-e újra igazságos adórendszert?
... hogy mi az igazságos és mi nem....Ezt nálunk okosabbak sem fogják megoldani....

A kérdés tárgya, hogy vissza kell-e sírni a magasabb adókulcsokat, vissza kell-e sírni a megszorításokat, vissza kell-e sírni a rendőri brutalitást, vissza kell-e sírni a 10%-os államháztartási hiányt?

Aki nem értette meg, üljön vissza az iskolapadba.... Véleményeket szívesen foga...
2018-01-08 00:43:55
A görög parlament rábólintott a jövő évi költségvetésre
... kapott a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF), az Európai Uniótól (EU) és az eurózóna tagállamaitól, cserébe viszont bele kellett egyeznie, hogy szigorú államháztartási reformot, sorozatos megszorításokat hajtanak végre a költségvetési egyensúly megteremtése érdekében.
A válság következtében a gazdasági kibocsátás mintegy negyedével csökkent, és munkahelyek tízezrei szűntek meg, a...
2017-12-20 15:02:31
Fidesz: a baloldalon ma is Gyurcsány az igazi vezér
... vállalkozásokat, feladták az ország gazdasági szuverenitását, és hagyták, hogy külföldi gazdasági érdekek érvényesüljenek, miközben "a magyar emberek megalázó bérekért dolgoztak, és megszorításokat szenvedtek el" - sorolta Halász János.
Felelevenítette azt is, hogy a közszféra dolgozóitól elvettek egyhavi bért, a nyugdíjasoktól egyhavi nyugdíjat, és megszüntették az otthonter...
2017-12-18 13:02:01
Jóváhagyta a 2018-as költségvetést a pozsonyi törvényhozás
... évinél több forrást juttatott, ez a 2018-ra vonatkozó dokumentumról már nem mondható el. A büdzsé ugyan több tárca esetében keretemeléseket tartalmaz, de néhány esetében jelentős megszorításokat érvényesít.
Az ideihez képest legjelentősebb mértékben a közlekedési és építésügyi tárca költségvetése csökken, 1,18 milliárd euró lesz, ami éves szinten 45,3 százalékos lefaragás. Az...
2017-12-13 12:52:01
Krónika 2. rész (napirend előtt, megemlékezés, interpellációk)
... antidemokratikusnak nevezve a tervet.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára ugyancsak szembeállította a külföldi érdekkörök által diktált megszorításokat azzal, hogy amióta Magyarország maga dönt, bér- és nyugdíjemelésekről szólnak a hírek.
Szóvá tette azt is, hogy miközben az unió a szolidaritás elvét kéri számon, a szociális kiadáso...
2017-11-27 15:12:46
Brexit - Több milliárd euróval növekedhet Németország EU-s befizetési kötelezettsége a brit kilépés miatt
... - írták a Funke médiacsoport lapjai.
Azonban egyelőre nem biztos, hogy változatlan marad a tehermegosztás rendszere, mert mérlegelik azt a lehetőséget, hogy a Brexit miatt megszorításokat vezessenek be, vagy pedig új források, például adók révén pótolják a kieső bevételt.
Németország az EU legnagyobb nettó befizetője. Az Európai Bizottság adatai szerint tavaly 23,3 milli...
2017-11-10 11:41:52
Mit hozna egy jobboldali beállítottságú állampolgár számára egy balos kormányzás?
Eddig a baloldal kormányzása semmi mást nem hozott, mint megszorításokat, nyomort és mélyszegénységet. Teljesen mindegy, hogy az áldozat bal- vagy jobboldali.
A baloldali ámokfutás egyedül a libbantaknak, zsidrákoknak meg a parazita élősködő cigóknak volt jó....
2017-11-04 03:17:16
Oroszország megtiltotta több tucatnyi kanadai állampolgár beutazását
... figyelmeztette Ottawát, hogy ne próbálkozzon szankciós nyomásgyakorlással és kilátásba helyezte az ellenlépéseket. Sajnálkozását fejezte ki, hogy Kanada a Magnyitszij-törvény "ürügyén" újabb megszorításokat vezetett be orosz állampolgárok ellen.
A szóvivő hangsúlyozta, hogy Moszkva a konstruktív együttműködés híve, de a "szankciós játékok közepette" kénytelen válaszolni, és ...
2017-11-03 23:13:51
Krónika 3. rész (adózás rendje, adóigazgatás )
... adójának csökkentéséből adódó állami bevételkiesést azonban szerinte számos terület megszenvedte, a többi között az egészségügy vagy a szociálpolitika.
Úgy folytatta: komoly megszorításokat hajtottak végre, amelyek legfőbb területe az oktatás, az egészségügy volt. Szóvá tette a magas áfát is, majd megjegyezte: számos új adót is bevezettek 2010 óta.
Ugyancsak bírálta az ...
2017-11-02 12:12:38
1 2 3 ....................64 65 ..........96 97 ..........128 129 130 
Címkék: Németország EU-s, Nemzetközi Valutaalaptól, Európai Uniótól, Halász János, Rétvári Bence, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Bizottság, fityisz csinált, görög parlament, igazi vezér, 2018-as költségvetést, pozsonyi törvényhozás, brit kilépés, jobboldali beállítottságú, balos kormányzás, használt lakásokra, szocik nyernek, üzemanyagok jövedéki, kérdés tárgya, magasabb adókulcsokat, rendőri brutalitást, 10%-os államháztartási, eurózóna tagállamaitól, költségvetési egyensúly, válság következtében, gazdasági kibocsátás, ország gazdasági, magyar emberek, közszféra dolgozóitól, nyugdíjasoktól egyhavi, 2018-ra vonatkozó, büdzsé ugyan, ideihez képest, külföldi érdekkörök, szolidaritás elvét, szociális kiadáso, tehermegosztás rendszere, kieső bevételt, baloldal kormányzása, áldozat bal-, baloldali ámokfutás, parazita élősködő, szóvivő hangsúlyozta, konstruktív együttműködés, többi között, egészségügy vagy, egészségügy volt, magas áfát, mélyszegénységet, vállalkozásokat, megszorításokat,
© 2013 TVN.HU Kft.