Regisztráció  Belépés
A köszönet hangján...
Megtekinthető a Kreatív Alkotók Köre kiállításának részletei a Mosonmagyaróvári TV 2018.06.12. adásában a youtube-on.
A Facebook oldalain látható, a felvételről készült Simon Zsuzsanna összeállításában is.

Itt köszönöm még Simon Zsuzsannának, hogy saját fotóiból is készített összeállítást a Kör kiállításáról.
Köszönet a Fehér Ló Közösségi Háznak, hogy helyet a...
2018-06-19 23:15:14
Szerdán is nagyon erős lesz az UV-sugárzás
... 15-20 perc napon tartózkodás esetén is bőrpír keletkezhet.
Ezért azt kérik, aki teheti, 11 és 15 óra között kerülje kell a napozást.
A várható UV-B értékek területi eloszlása megtekinthető a www.met.hu/idojaras/humanmeteorologi a/uv-b weboldalon - áll a közleményben.
Az előrejelzés szerint szerdán kezdetben többnyire gyengén felhős, napos lesz idő. Délután az ország ...
2018-06-19 17:33:20
Múzeumok éjszakája - MNL Országos Levéltár, Terror Háza
... mindennapi életébe, harcaiba, politikai szerepvállalásába enged betekintést. A családtörténeti utazáson keresztül az érdeklődők a családi levéltárban fennmaradt legtipikusabb iratokat is megtekinthetik, míg a Családok a családokért! című kamarakiállítás a magyarországi nagypolgári és nagybirtokos famíliák életkörülményeiről számol be a századfordulótól az 1930-as évek végéig....
2018-06-19 16:12:11
Tóth Bertalan: az MSZP a Villányi úton alakít ki pártközpontot
...
Tóth Bertalan - a rádió Facebook-oldalán megtekinthető videofelvételen - azt mondta, jelenleg nincs székháza az MSZP-nek, ezért szeretnének egy pártközpontot kialakítani a Villányi úti konferenciaközpontban.
Megjegyezte, erről már döntött az elnökség.
A pártelnök-frakcióvezető arról is beszámolt, hogy az MSZP adóssága alig több mint félmilliárd forint. Emlékeztetett...
2018-06-19 15:21:49
Nagyon erős UV-sugárzásra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat
... kell a napozást. Ilyenkor, normál bőrtípusnál, már 15-20 perc napon tartózkodás esetén is bőrpír keletkezhet - hívták fel a figyelmet.
A várható UV-B értékek területi eloszlása megtekinthető a www.met.hu/idojaras/humanmeteorologi a/uv-b weboldalon - áll a közleményben.
Az előrejelzés szerint kedden a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14-20, a legmagasabb hőmérséklet 27-...
2018-06-18 20:52:56
Múzeumok éjszakája - Színes programokkal készül a Hadtörténeti Intézet és Múzeum
... elfeledett alakjáról", Borsody Lászlóról megjelenő könyvet is.
Mindemellett a múzeum lá...
2018-06-18 17:12:40
Múzeumok éjszakája - Tárlatvezetések, csillagles, fegyversimogató Szolnokon
... követően.
Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban Apáti-Tóth Sándor festőművész kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők.
A szolnoki vasútállomáson tárlatvezetés mellett lesz megtekinthető a Szolnoki Vasúti Almárium című vasúttörténeti kiállítás.
A Verseghy Ferenc Megyei Könyvtár és Közművelődési Intézményben az érdeklődők művészetterápiás foglalkozáson vehetne...
2018-06-18 15:33:04
Hétfőn kezdődik a 14. Magyar Táncfesztivál Győrben
... táncházat tartanak. Később fellép még a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes, helyi és környékbeli táncstúdiók, de zenés programokat is tartanak.
A táncfesztivál alatt végig megtekinthető lesz a német Pina Bausch táncos-koreográfus munkásságáról szóló kiállítás a Győri Nemzeti Színház Csillárszintjén. A tárlat bemutatja, hogyan hatott a művész Federico Fellinire, Pedro Almo...
2018-06-16 12:21:57
Múzeumok éjszakája - Csaknem 2 ezer program országszerte
... amelynek igazgatója, Népessy Noémi kiemelte: a kiállítóhelyen angol és magyar nyelvű tárlatvezetések mutatják be többek között a kékfestést és egyéb textilművészeti technikákat, valamint megtekinthető lesz az Örökkék divatbemutatója is.
Pécsett a Múzeumok éjszakája kiemelt tematikájához kapcsolódva olyan programok várják a közönséget, amelyek a város arculatát és kultúráját ...
2018-06-12 13:22:22
A magyar származású Paul Kallos műveiből látható tárlat Párizsban
... festészet határvonalán mozogtak. A kiállítás megrendezésében a Pierre Loeb Galéria Archívuma is együttműködött, s ennek köszönhetően a nagyközönség által évtizedek óta nem látott művek is megtekinthetők.
A Hernádnémetiben 1928-ban született Kallós Pált 15 évesen családjával Auschwitzba deportálták, és csak ő élte túl a koncentrációs tábort, ahonnan Budapestre tért vissza. A K...
2018-06-11 18:53:23
1 2 3 ..................229 230 .........344 345 ..........458 459 460 
Címkék: Országos Levéltár, Terror Háza, Tóth Bertalan, Hadtörténeti Intézet, Magyar Táncfesztivál Győrben, Paul Kallos, Kreatív Alkotók Köre, Mosonmagyaróvári TV, Simon Zsuzsanna, Simon Zsuzsannának, Fehér Ló Közösségi Háznak, Borsody Lászlóról, Aba-Novák Agóra Kulturális Központban Apáti-Tóth Sándor, Szolnoki Vasúti Almárium, Verseghy Ferenc Megyei Könyvtár, Közművelődési Intézményben, Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes, Pina Bausch, Győri Nemzeti Színház Csillárszintjén, Federico Fellinire, Pedro Almo, Népessy Noémi, Pierre Loeb Galéria Archívuma, Kallós Pált, köszönet hangján, meteorológiai szolgálat, magyar származású, felvételről készült, várható UV-B, előrejelzés szerint, családtörténeti utazáson, családi levéltárban, magyarországi nagypolgári, 1930-as évek, rádió Facebook-oldalán, pártközpontot kialakítani, legalacsonyabb éjszakai, legmagasabb hőmérséklet, szolnoki vasútállomáson, érdeklődők művészetterápiás, táncfesztivál alatt, német Pina, tárlat bemutatja, művész Federico,
© 2013 TVN.HU Kft.