Regisztráció  Belépés
Kozmetikusnál
A szupermarketben a biztonsági őr csodálkozva látja, hogy egy szőke nő a zöldséges részlegnél telerakja a kosarát uborkával, majd amikor megtelt, visszarakja őket a polcra. Miután a nő ezt vagy háromszor megismétli, odamegy hozzá és megkérdezi, miért csinálja ezt.
- Most voltam kozmetikusnál - mondja a szőke - és azt mondta, hogy jót tesz az arcbőrömnek az uborkapakolás......
2018-09-17 18:51:34
Magyar Ring gála - Bacskai simán nyert, Kis megvédte magyar bajnoki címét
...
A Kalászi Sportcsarnokban megteltek a lelátók a Felix Promotion első őszi gálájára, amelyen az amatőrök között Európa-bajnok magyar klasszis riválisa 22 profi meccsel a háta mögött várta az összecsapást. Mhlongo 16 győzelmet és hat vereséget számlált péntekig, ezúttal viszont nem volt esélye a sikerre.
A nagyváltósúlyú összecsapáson Bacskai az első menettől fölényben vol...
2018-09-15 07:03:41
"Hol vagy?"
... megfordultam, egy őszi napon eltévedt egy kislány a határban, s nem jött haza. A szülei kétségbeesetten a keresésére indultak. A szomszédságuk, sőt majdnem az egész falu csatlakozott hozzájuk. Megtelt a határ kereső, kiáltozó hangokkal: ,,Hol vagy? Merre vagy?" Leírhatatlan volt az öröm, amikor végre egy asszony megtalálta, s karjában hozta az eltévedt gyermeket.
Ö...
2018-09-14 07:28:46
Csaknem 15 ezer látogatója volt a Budapesti Klasszikus Film Maraton programjainak
...
Közlésük szerint minden este megtelt Budapesten a Szent István-bazilika előtti tér, az Uránia Nemzeti Filmszínház és a Toldi mozi az esemény ideje alatt. A fesztivál legtöbb vetítése teltházas volt.
A maraton programjainak egy részét Egerbe és Győrbe is elvitték a szervezők. A 63 budapesti programon 11 ezren, Győrben és Egerben összesen közel 4 ezren vettek részt.
...
2018-09-12 17:53:20
Átadták a magyar óvodafejlesztési program keretében épített első erdélyi óvodát
... óvodájában - mely az épülő Kálvin-központ részét képezi - két csoportban negyven gyermek kezdi meg hétfőn a tanévet.
Az óvodai tanévnyitóval egybekötött avatóünnepségre zsúfolásig megtelt az átadás előtt álló református templom. A rendezvény után Grezsa István, a Kárpát-medencei óvodafejlesztési programért is felelős miniszteri biztos az MTI-nek elmondta: Nagykárolyban példá...
2018-09-09 14:32:27
Az „öröm és a félelem napja - Máriaradnai kegyhely
... vezette a máriaradnai kegyhely jubileumi búcsúját
2018. szeptember 8. szombat 20:50
Szűz Mária születése (Kisboldogasszony) ünnepén Erdő Péter bíboros, prímás vezette a zsúfolásig megtelt Máriaradna kegytemplomban a nagy búcsút, a kegykép adományozásának 350. jubileumi évében.
Bővebben http://www.magyarkurir.hu/kulhoni/az -orom-es-felelem-napja-erdo-peter-bi bo...
2018-09-09 13:13:10
Gheorghe Zamfir
...


Élete, munkássága

Gheorghe Zamfir eredetileg harmonikát szeretett volna tanulni, de a zenei gimnáziumban a harmonika osztály már megtelt, így 14 évesen, kényszerűségből került Fănică Luca pánsípművész o...
2018-09-09 07:51:25
Pásztó - Mária szeme könnyes
... indultak el Pásztóra. Zarándokok egy csoportja száll be épp egy kisbuszba, amikor odaérünk. A Szentlélek-templomban hömpölygő tömegről beszélni túlzás lenne, de a szombat esti misén zsúfolásig megtelt.
A káplán úr elmondása szerint, bár megkértek mindenkit, hogy ne érintsék a szobrokat, sokan igyekeznek kendővel felitatni a könnyeket. Ennek ellenére a Rosa Mystica-szobor s...
2018-09-04 15:44:32
Vihar - M1: újabb károkat okozott a viharos erejű szél
... közölte.
Kitért arra: néhány helyen időszakos áramkimaradások is voltak, de ezeket a hibákat a szolgáltatók már kijavították. Emellett országszerte többfelé a sok eső okozott gondot, több helyen megteltek a vízelvezető árkok.
A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hétfőn az MTI-vel azt közölte: az éjszakai heves esőzés következtében kilépett medréből a Súri-patak ...
2018-09-03 12:51:55
Több mint 145 tonnányi paradicsommal "csatáztak" idén a spanyolországi Bunolban
... keresztül 22 ezren dobálták egymást nevetgélve a szétmálló paradicsomokkal, amelyeket hét nagy kamionról önkéntesek öntöttek a tömegbe.
A csata számára kijelölt és lezárt utcák zsúfolásig megteltek, az emberek vidáman pancsoltak és hemperegtek a darabos paradicsomlében. Többen egymás mögé ültek a földön és evezést imitáltak, mintha tengeren hajóznának.
Az elmúlt évhez ha...
2018-08-29 13:43:31
1 2 3 .....................262 263 ...........393 394 ...........523 524 525 
Címkék: Magyar Ring, Budapesti Klasszikus Film Maraton, Gheorghe Zamfir, Kalászi Sportcsarnokban, Felix Promotion, Szent István-bazilika, Uránia Nemzeti Filmszínház, Grezsa István, Szűz Mária, Erdő Péter, Fănică Luca, Rosa Mystica-szobor, Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, magyar óvodafejlesztési, félelem napja, viharos erejű, spanyolországi Bunolban, zöldséges részlegnél, kosarát uborkával, amatőrök között, háta mögött, nagyváltósúlyú összecsapáson, első menettől, őszi napon, szülei kétségbeesetten, keresésére indultak, egész falu, határ kereső, asszony megtalálta, eltévedt gyermeket, esemény ideje, fesztivál legtöbb, maraton programjainak, részét Egerbe, épülő Kálvin-központ, óvodai tanévnyitóval, átadás előtt, rendezvény után, máriaradnai kegyhely, zsúfolásig megtelt, nagy búcsút, kegykép adományozásának, zenei gimnáziumban, harmonika osztály, csoportja száll, szombat esti, vízelvezető árkok, éjszakai heves, szétmálló paradicsomokkal, csata számára, emberek vidáman, darabos paradicsomlében,
© 2013 TVN.HU Kft.